Jan-Aage Torp om TV Visjon Norges politianmeldelse av en Dagen journalist

Som Søkelys og flere medier omtalte i går har Dagen redaktør Vebjørn Selbekk politianmeldt TV Visjon Norge og Jan Hanvold angivelig fordi en av avisens journalister skal ha blitt truet. Nå har Visjon Norge selv gått til det skritt å politianmelde Dagens journalist, for brudd på smittevernlovene. Det har lenge vært konflikt mellom den religiøse Vestlands-avisa og den kristne tv kanalen. I en kommentar til anmeldelsene skriver pastor Jan-Aage Torp som selv har sitt eget program på Visjon Norge dette: “TV Visjon Norge har politianmeldt Dagens journalist for brudd på smittevernreglene på Hove Camp Meeting i sommer.

-TV Visjon benyttet isommer en autorisert sikkerhetsvakt som fulgte alle de formelle regler overfor journalisten, som likevel trengte seg inn og brøt reglene. Saken ble samme dag loggført hos det lokale Politiet.
Dagen brukte sterke overskrifter den 17. mars da koronarestriksjonene ble innført, da Jan Hanvold og Daniel Haddal håndhilste, men de mener åpenbart ikke at deres egen journalist skal forholde seg til myndighetenes retningslinjer, skriver Torp som tidligere skrev dette: “Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Avisen Dagen, er ikke opptatt av mediefrihet, men av å skape konflikt.  På 1990- og 2000-tallet trodde jeg på ham når han stadig publiserte angrep på Frimurerlosjen, men etter hvert har hans interesse avtatt – og takk for det. Det var ikke så viktig likevel….
Dernest så han sin store mulighet til å fornærme muslimenes profet, og fremprovoserte krigstilstander i mange nasjoner. How stupid can an editor get? spør jeg oppriktig.
I de siste fire årene har han valgt seg ut nye mobbeobjekter, som oftest TV Visjon Norge, Jan Hanvold, Svein-Magne Pedersen, og endatil Jan-Aage Torp. Jeg bærer dette med ære og verdighet. Men når skal styret i den en gang så høyverdige avisbastionen for kristenfolket, Dagen, sette sin egen redaktør på plass?” spør pastor Torp og fortsetter:  Takk til Astri Weber Gellein Laurendz som opplyser TV 2 Nyhetene om at det er smittevernet som har forkjørsrett foran Dagens konflikthunger!
Norsk Redaktørforening bør fortelle sitt medlem Selbekk at høflighet, dannelse, og respekt pleier å føre til flotte resultater, men konflikt, bråk og eiendomskrenkelse ikke hører hjemme i norske medier som vil bevare sin offentlige finansielle støtte.”

Sjef i Visjon Norge, Jan Hanvold, sier til TV 2 i dag at de har valgt å anmelde Dagen-journalisten for brudd på smittevernreglene. Det var Vårt Land som først omtalte anmeldelsen fra Visjon Norge. – Journalisten fra Dagen brøt alt av smittevernregler. Han prøvde å trenge seg inn i et telt, men fikk beskjed fra våre vakter om at det ikke var lov. Dette valgte han å ignorere, så vi ringte politiet, sier Hanvold til TV 2 i dag.

– Nektet å registrere seg

I følge Hanvold prøvde Dagen-journalisten i ettertid å gå inn i et nytt telt, men ble stoppet av vakter denne gangen også. Journalisten skal ha fått beskjed fra Visjon Norges personal på stedet å måtte registrere seg på deres kontor og svare på spørsmål i forbindelse med smittevernet. Visjon Norge mener Dagen-journalisten nektet å innrette seg etter disse reglene. “Vi ser på det som svært alvorlig når han nekter å innrette seg etter smittevernreglene. Dette er regler vi er pålagt av staten, sier Hanvold. – Etter at han ikke fikk slippe inn i teltene grunnet smittevernet, så begynte Dagen-journalisten å fotografere tilfeldige mennesker som ikke hadde noe med vårt arrangement å gjøre.

Mener det bare er tull

Redaktør i Dagen, Vebjørn Selbekk, sier til TV 2 at han oppfatter dette som tull av Visjon Norge. – Det er bare tull. Vår journalist fulgte helt vanlig presseskikk og skrev seg også opp i forkant av arrangementet. Dette skulle brukes i tilfelle nødvendig smittesporing, sier Selbekk. – Jeg klarer ikke helt å forstå hvilken straffebestemmelsen dette skulle falle under. Det blir altfor useriøst.

Gedigen avsporing

Selbekk mener det hele er et forsøk fra Visjon Norge for å flytte fokuset bort fra anmeldelsen av Visjon Norge-vakten. – Det er en gedigen avsporing fra Visjon Norge. I samtaler med oss i sommer innrømmet Visjon Norge forholdet. Nå prøver de å flytte fokus bort fra det, mener Selbekk

26 tanker om “Jan-Aage Torp om TV Visjon Norges politianmeldelse av en Dagen journalist

 1. JEHOVA GUDS DAG NÆRMER SEG MED STORMSKRITT! VE DENNE ONDE VERDEN OG DENS FALSKE RELIGIØSE PRESTESKAP. PREPARE FOR ARMAGEDDON!

  2
  5
 2. Fariseerne kom da sammen og sa: Denne nasareeren kaller seg Guds sønn. La oss få ham drept for spott mot Gud.

  Alt som før er skrevet, er skrevet til oss til hvem de siste dager er kommet.

  Dere er mine brødre, sa Jesus.

  Hver den som påkaller Jehovas navn skal bli frelst.

  Men Djevelen har også barn: Dere har Djevelen til far, sa Jesus. Det er de som roper på “herren”. Eller Baalsebul.. Det begynner på B.. det også.

  2
  2
  • Når du, JV, gjør forsøk på å sitere Guds Ord, gjør det i SANNHET. Først da kan du bli tatt på alvor.

   4
   1
  • Hils Satan Djevelen og si også han har svært kort tid igjen B……..

   1
   1
  • Jeg har, takk og lov, ikke tilgang der. Men jwg har en hilsen til deg fra Jesus Kristus Guds sønn:
   “Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg.”
   Johannes 14:6
   Gjør da ikke Jesu ord til skamme. Men gå til Ham med din syndeskyld, og legg alt over på Ham.

  • Du har så rett. Jesus er bare VEIEN. Alle som går på en vei har et mål. Og som du selv siterer. Det er FADEREN vi skal og må til. Og Han heter JEHOVA. Ikke Jesus. Noe mer du vil ha svar på B…?

  • JEG har ALDRI sagt, eller påstått, at Jesus BARE er veien. Jesus sier SELV at han er VEIEN, SANNHETEN OG LIVET. Jesu ord er sanne og troverdige. Deliriumfantasiene til Russell & co. får dere JVnisser bare klamre dere til. Vi frelste forholder oss til HELE GUDS RÅD TIL FRELSE.

 3. “HVER DEN SOM TOK I MOT HAM GA HAN RETT TIL Å BLI KALT GUDS BARN”

  1
  2
  • Til B…s orientering er ikke originalskriftene oppdelt i vers eller setninger. Rullene består av store blokker med kun versaler (Store bokstaver). Skriftene forefinnes også i en rekke varierende og divergerende oversettelser som ofte gjenspeiler oversetterens private bibelsyn.

   Skal man derfor kritisere andres oversettelser av skriftsteder er det en forutsetning at man selv viser til hvilken av verdens utall av oversettelser man henfører kritikken via. B’s nivå hva dette angår ser ut til å være labert. Så for meg ender vel forkynnelsen overfor B.. til et middels interessant antropologisk studium.

   1
   1
  • Når dere ikke klarer å tilbakevise Bibelens sanne ord med deliriumfantasiene til Russell & co., prøver dere å lure dere selv med at skriftene ikke er oppdelt i vers eller setninger. Uansett hva dere måtte si om dette, så er Guds ord satt i sammenheng. Det dere holder på med fører dere inn på vilfarelsens vei. Den vei som fører til fortapelsen.
   Jeg oppfordrer dere JVer til å lese boken En pilegrims vandring av John Bunyan. Det vil hjelpe dere til å åpne hjerte og sinn for alt det dere savner i livet.

  • Jeg regner med at du sikter til Vakttårnvitnene. Jeg er enig i at disse trenger korrigering, men du må rette dine formaninger til dem og ikke meg. Lykke til B…

   1
   2
 4. Intern kristenkrangling er gratis underholdning. Litt som Bertheussen-saken. De konservative dummer seg ut med egen overtro.

  1
  6
  • Kranglingen handler stort sett alltid om selvhevdende maktkamp og eneretten til å tolke virkeligheten. Religion handler kun om fantasi og følelser, aldri om sannhet og fornuft. Og da blir det fordømmende gravalvoret ufrivillig komisk.

   1
   5
  • Når kvinner uttaler seg om åndelige saker viser de hvorfor bibelen sier at de skal underordne seg sine menn som under gud selv. Med sin mindre hjerne ser det ut til at de ikke evner å forstå annet enn de nære,trygge ting. Og slik skal det jo også være. Kvinner ser ut til å trives best der ferdigspikrede tanker og ideer kan følges slavisk. De trives ikke med debatt, da det overgår deres evne til reflekterte tanker og de blir redde for at det kan komme frem at de tar feil. Så forstandige kvinnemennesker holder seg til hjemmet sitt og tar seg av barna med ømhet, pupper og manglende muskelmasse.

   4
   1
  • Ja akkurat slik er det med kvinner flest. De skyr konflikt. Derfor tilhører de venstresiden som ikke tillater mer enn en tanke. Nemlig å stjele andres penger. Men de glemmer at når det er slutt på andres penger så kommer kollapsen. Kvinner er korttenkte og bør benytte sin kapasitet på de nære ting.

   1
   1
  • “Jeg er ikke kommet med fred,sa Jesus. men med strid.”

   Det er først når striden er vunnet at freden kommer permanent. I politikken derimot vil det aldri bli fred. Fordi revolusjonen spiser sine barn.

   1
   2
 5. Klart halnvold og torp rotter seg sammen. Disse pengegriske klovnene skjemmer ut evangeliet, ved å angripe alle andre som ikke er med på klovneriet deres. Selbekk kjenner jeg ikke til, men hanvold og torp er begge ufyselige kjeltringer.

 6. Nå dukket denne anonyme JV-en opp igjen etter en viss pause : Nå med et utall av nye anonyme dekknavn.
  Som før nevnt har jeg fått et inntrykk av at han holder til langt nede i Hallingdal. Derfor tok jeg kontakt med den lokale lederen for JV- menigheten der : Med han hadde ingen kjennskap til denne karen. Så tok jeg kontakt med Jehovas Vitner i Oslo – de som styrer virksomheten til JV-ene i hele Norge. De hadde heller ingen kjennskap til denne personen.
  Således kan vi slå fast at dette er en ” ensom ulv ” som har latt seg lure av vranglæren til Jehovas Vitner – men slett ikke har mot nok til å stå fram med sitt rette navn. Reddharer kaller man slike !

  3
  1
  • I Harmageddon vil det vise seg hvem som er reddharer. Falske kristne vil som Bibelen sier tisse på seg i angst når dagen opprinner. De vil da forstå at deres stolthet og utfall mot Jehovas sanne tjenere har bragt deres liv til ende i all evighet. De ender i den evige død – Gehenna – som det aldri finnes noen tilbakevenden i fra.

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.