Jan-Aage Torp fikk ekskrementer i posten i en forfalsket konvolutt hvor avsender skulle være den belgiske ambassade i Oslo

Pastor Jan-Aage Torp og hans kone Aina fikk en lite hyggelig overraskelse i posten. Nemlig en konvolutt med avføring og på Facebook skriver Torp dette: “Aina & jeg er forferdet: Ettersom vi kom hjem fra jobb for noen minutter siden var det en tykk konvolutt, adressert til meg, fra den belgiske ambassaden i Norge, med den tilsynelatende logoen til kongeriket Belgia. Slike brev kommer ofte til meg.
Men da Aina hjalp meg med å åpne den kraftigste konvolutten, ropte hun ut: ′′ Yuck! Dette er ekskrementer!”,” skriver Torp i en oppdatering på Facebook. Hvem som står bak den motbydelige forsendelsen er foreløpig ukjent, men det vi ser er at forfølgelsen av ekteparet Torp med dette har nådd et nytt lavmål

“I morgen drar jeg til den belgiske ambassaden og deretter til Oslo-politiet.
Her er alvorlig misbruk av en vennlig nasjon – med en tydelig hatsk hensikt.
Våre respekterte venner ved den belgiske ambassaden vil reagere avgjørende, det samme vil den norske politistyrken,” skriver Torp og fortsetter: “Hvorfor gjør noen dette? Kanskje fordi vi snart får den integrerte belgiske jødinnen Jenny Aharon for hennes kraftige standpunkt mot antisemittisme i Belgia? Eller for vårt eget standpunkt for Israel og moral? Gud har kontroll og avslører mørket,” skriver Torp som får støtte av flere av dem som følger ham på Facebook.  “Så mye ondskap i verden. Håper des kyldige blir funnet og må stå til ansvar. Jeg ber om beskyttelse for dere,” skriver Anne Brit mens Tone Solveig følger opp med: “Så fryktelig ?blir helt satt ut uff hva dere må oppleve ??ber for dere ??.” Også en rekke andre som har lest Torps Facebook-innlegg forteller at de ber for dem begge.

Bør anmeldes og etterforskes

Pastor Jan-Aage Torp og hans kone gikk en svært ubehagelig overraskelse i posten. Et forskrudd individ hadde forfalsket en konvolutt fra den belgiske ambassaden og fylt den med avføring og sendt den til pastor Torp..

Dette som ekteparet Torp må gjennomleve av trakassering og forfølgelse viser bare hvor dypt enkelte individ er villig til å gå for å trakassere troens folk i Norge. I løpet av de siste årene har pastor Torp hatt en rekke opplevelser hvor falske brev er blitt sendt ut i hans navn som har truet pastor kollegaer med helvete og evig ild, mens andre brev slike falske brev har inneholdt pengekrav. Hvem som stod bak de falske brevene er ukjent, men trakasseringen og forfølgelsen av ekteparet Torp har med dette nådd et nytt lavmål. Å sende avføring i posten i en forfalsket konvolutt kan ikke defineres som noe annet enn ren ondskap og vi kan forstå at denne saken vil bli anmeldt til politiet. Pastor Torp har gjennom sitt virke som profilert pastor fått en rekke fiender som er villig til å gå svært langt for å ramme pastor Torp og hans kone. Å sende avføring til mennesker i posten er både motbydelig og groteskt og noe vi må fordømme på det sterkeste. Mennesker som sender avføring til andre i en forfalsket konvolutt mangler naturlige sperrer, og vi får håpe at det vil bli avslørt hvem som stod bak denne onde handling. Vi lever i en tid hvor prisen for å holde fast på kristentroen blir stadig høyere, og dette er noe pastor Torp stadig får oppleve i form av retoriske angrep fra ateister og individer som misliker ham, forfalskede brev i hans eget navn -og nå dette. Vi vemmes over det dette siste utspillet fra individer som mangler naturlige sperrer, og vi håper at politiet kan oppspore personen/personene som står bak dette ondskapsfulle påfunnet.

Loading

2 tanker om “Jan-Aage Torp fikk ekskrementer i posten i en forfalsket konvolutt hvor avsender skulle være den belgiske ambassade i Oslo

 1. Forferdelig hvor mye dritt Torp må oppleve. Et virkelig bunnnivå når nedrige folk tyr til avføring. Den som står bak må mangle mye i hodet.
  Stakkars ektepar -prisen de betaler for å være konservative og holde fast på kristentroen tross orkanene de opplever er høy.
  Jeg er ikke enig i NAR bevegelsen med sine apostler og merkverdige lære, men har all sympati for Aina og Jan Åge.
  Å sende avføring til folk er virkelig et lvmål-
  Å finne glede i å stå bak slik terror er rett og slett motbydelig.
  Kristendomshatet blir stadig sterkere i Norge. Jeg ber for Torpene i kveld

  2
  1
  • Jeg syntes det er forferdelig å skulle oppleve slikt. Slike handlinger må fordømmes på det sterkeste. Håper at politiet finner ut hvem som står bak.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.