Jan-Aage Torp: Det går så det suser med TV Visjon Norge, til tross for hat, hets og forfølgelse!

Kan juble i 2019 over økte driftsinntekter, meget god lønnsomhet og soliditet

“Det går så det suser med TV Visjon Norge, til tross for hat, hets og forfølgelse!
En av hetserne har lagt ut en slukøret kommentar på hatgruppen «Stans pengepredikantene!» etter å ha manet frem i dagevis en ny bølge av febrilske erklæringer om kanalens undergang,” skriver Oslokirkens pastor Jan-Aage Torp og viser til at kanalen har god likviditetsgrad, meget god lønnsomhet og meget god soliditet.Tallene fra 2019 viser at TV kanalen etter noe nedgang i 2018, igjen har større driftsinntekter. I følge proff.no økte Visjon Norge driftsinntektene i 2019 med 1,4 millioner. Hvordan TV kanalen vil gjøre det i 2020 etter at flere samarbeidspartnere har brutt opp og Covid-19 restriksjoner vet vi ikke noe om, men rykte om kanalens snarlige død er en smule overdrevent.

 

 

Facebook Comments

5 tanker om “Jan-Aage Torp: Det går så det suser med TV Visjon Norge, til tross for hat, hets og forfølgelse!

 1. Det verste av alt, er at de har brukt flere millioner av innsamlinga til hjelpearbeidet til Moldova til å finpusse regnskapet.
  Jeg gremmes og vemmes over TV Visjon Norge.

  • Et visjon norges skalkeskjul ja, men hvor mye tar de ut til seg selv, i forhold til hva de gir andre?

 2. Hadde ikke blitt overrasket om hanen har drevet årevis med hvitvasking på si. Stoler hverken på han eller Torp. Store stygge ulver som utgir seg for å være snille som lam begge to.

 3. Jeg kan ikke forstå at “Det går så det suser med TV Visjon Norge”, når de gikk med 12 millioner i underskudd, og de brukte flere millioner av innsamlede øremerkede midler til drift og til betydelig lønnsøkning til Hanen selv.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *