Israelske fly bombet Gaza etter rakettangrep -israelsk soldat skadd av palestinsk knivstikker

En palestinsk rakett avfyrt fra Gaza sent mandag kveld førte til et israelsk flyangrep i israelsk-flyrespons, melder israelske medier. Den palestinske raketten falt ned på israelsk territorium uten å forårsake skade. En palestinsk terrorgruppe tok ansvaret for rakettskytingen. De israelske kampflyene angrep og tok ut to palestinske kommunikasjons antenner tilhørende Hamas militære vinge Izz ad-Din al-Qassam Brigades. Tirsdag forsøkte en palestinsk terrorist og knivstikke en israelsk soldat og påførte han knivskader før soldaten avfyrte skudd som drepte terroristen. Dermed fortsetter de palestinske angrepene også denne uken og det er grunn til å frykte mer terror og lidelser som en følge av de palestinske selvstyremyndighetens kansellering av Oslo avtalen.

Én tanke om “Israelske fly bombet Gaza etter rakettangrep -israelsk soldat skadd av palestinsk knivstikker

  1. Mens Israel daglig angripes av palestinere som i sitt charter har en klar målsetting om å ta deres land, og mens kristne forfølges på det grusomste i arabiske land, så langer biskop Kvarme ut mot norske bibeltro kristne:

    “I de siste førti år har det vokst frem typer av «kristensionisme» som vektlegger staten Israels særskilte rolle i et frelseshistorisk perspektiv. Her leses Bibelens løfter med et slikt fokus på staten Israel at hensynet til andre folk må vike, at konflikten forsterkes og øker lidelsen i den palestinske befolkning, sier Kvarme og legger til: – Denne arrogansen bryter ikke bare med det nye testamentet; men med grunnleggende elementer i gamle testamentet og i Bibelens frelseshistorie og skapertro”.

    Bibelen er svært klar på Israels rolle både i fortid og fremtid, men biskopen har tydeligvis ikke forstått det, eller velger han bare å være politisk korrekt i hylekoret mot Israel? Islam er problemet i Midtøsten, men biskopen nekter å se det.

Det er stengt for kommentarer.