Donald Trump er velstands-profetenes mann for Det Hvite Hus

Tros og velstandsforkynnelsens mest sentrale menn øyner nå muligheten for å få sin falske-profeter-i-bønn“mann” i presidentstolen i USA, etter Barack Obama. Nylig deltok en gruppe fremtredende framgangs og lykkeprofeter i en bønneseanse hvor de la hendene på Donald Trump, det de håper vil bli USAs neste president. Blant de som deltok i seansen var Kenneth Copeland, karismatikeren som ønsker å føre den karismatiske bevegelsen inn under pavekirkens herredømme, Paula White, Jan Crounch, Dr David Jeremiah og Robert Jeffress som sammen med et knippe andre religiøse figurer la sine hender på den republikanske presidentkandidaten og ba for hans mulige presidentskap

I følge rapporter så var det omkring 30-36 åndelige ledere fra hele Amerika som møtte preacher-devilmed Donald Trump i et to timer langt møte i Trump Tower forrige mandag. De som deltok var en rekke velkjente fjernsyns og velstandsprofeter, inkludert blant annet Kenneth Copeland, Jan Crouch og Paula White, samt regulære TBN lykkereligiøse som Jentezen Franklin, Steve Munsey og Clarence McClendon samt John MacArthur (som kanskje var der i ånden). Møtet ebbet ut i at mange av dem som var samlet la sine hender på Trump og ba om Trump skulle få Guds visdom og gunst, -som kandidat, og det var bare de siste minuttene av seansen som ble tatt opp på film. “Far, vi velsigner han akkurat nå ved Jesu blod, vi takker deg at ingen våpen som blir rettet mot han vil få fremgang og at tunger som reiser seg mot ham vil bli fordømt, i tråd med ditt ord,” ba Paula White som leder “New Destiny Christian Center” i Florida, i det hun berørte Trump med hånden. “Mens vi ber nå, legg dine hender på ham og la ham få et sterkt møte med deg, et sterkt møte med Guds Ånd,” messet de fremmøtte religiøse figurene. “Gjennom alle hans dager, la han leve å ha det godt,” messet White videre idet hun ba for Trumps familie, medarbeidere. Kenneth Copeland, USAs fremste lykkeprofet ba Gud gi Trump modig visdom samtidig som han takket for en modig, sterk og lydig mann. Også de andre figurene som deltok i seansen ba tilsvarende bønner for Donald Trump. Også en rekke kritiske røster er blitt hørt etter bønneseansen i Trump Tower. Russell More, president for konvensjonen om etikk og religiøs frihet blant Sør-stats baptistene uttrykte bekymring over at det primært var kjetterske velstandsevangelister som flokket seg om milliardæren Donald Trump. De religiøse folka Trump stort sett har menget seg med er for det meste velstandsforkynnere og Trump synes å markedsføre seg som en sekulær “helse og velstands tv evangelist,” sa Russell More til Politico. -Den type løfter Trump fremmer for fremtiden er like urealistiske som de falske løftene til flokken av tros og velstandsevangelister som herjer i Kristi kropp. Disse grådige gribbene biter seg fast i sine ofre som en flått, og suger ditt blod til de er sprekkferdige, samtidig risikerer ofrene for denne type åndelige flått å bli infisert med kjetterske infeksjon og sykdom.

 

 

4 tanker om “Donald Trump er velstands-profetenes mann for Det Hvite Hus

 1. Merkelig at Ansgar Brauts Gud, Joel Osteen ikke deltok i det selskapet. Disse falske profetene trives åpenbart der det er mange dollar samlet. Jeg håper virkelig ikke amerikanerne faller for den klovnen ved valget i 2016

  • Randi I: helt enig, og jeg tror at Joel O støtter helhjertet opp om Trump. Han er jo den kristneste av de alle…Og han har den aller viktigste egenskapen: han vet mye om å tjene penger!
   Trump er uten tvil Guds mann i det hvite hus!

 2. Donald Trump er min mann av president kandidatene.
  Og jeg lurer fælt på hvem som er god nok for dere av Guds folk?
  Neida, dette var bra det, at de velsignet Trump og ønsket han til sin president.

 3. Trump er et friskt pust og en mann som snakker rett fra levra, men usikker på han som president. Jeg ser riktig nok fordelen med at han er så rik at han kan finansiere sin egen kampanje, og som president vil han derfor ikke være i takknemlighetsgjeld eller i lomma på sponsorer som forventer tjenester tilbake, dvs superrike som vil sikre sine egne interesser. Han har også forståelse av globaliseringen og dens ødeleggende virkning for arbeidsmarkedet i USA, og sier at han vil gjøre det vanskelig for bedrifter å flytte virksomheten til land med lavere kostnader.

Det er stengt for kommentarer.