Israelsk soldat drept i palestinsk angrep. Likud politikere krever stans i fredsforhandlingene med palestinerne

 Stakk den israelske soldaten Private Eden Atias til døde i buss

edenFredlig sameksistens mellom jøder og palestiner-arbabere er mer en internasjonal utopi enn reell virkelighet i Midt-Østen. Etter at den unge israelske rekrutten ble brutalt slaktet av en palestinsk angriper tar nå konservative Likud politikere til orde for å kanselere de såkalte “fredsforhandlingene” med de palestinske selvstyremyndighetene samtidig som man krever at Israel slutter å løslate palestinske terrorister.

Nok en gang har en ung israelere måtte bøte med livet for vestlige lederes press på at Israel skal inngå “fred” med palestinerne. Den unge israelske soldaten ble onsdag kveld stukket i halsen på en buss i Afula og kjørt til sykehus hvor han senere døde. Private Eden Atias var bare 14 dager inne i sin militærtjeneste men ble ytterligere ett offer for palestinske angrep på israelere. Den pågrepne for ugjerningen, Hussein Jawadra, har to fettere som begge soner dommer i Israel for terror mot israelere. Angrepet skjedde mens morderen satt ved siden av den israelske soldaten på bussen. Israelsk politi anseer drapet på den israelske soldaten som en terrorhandling og nå krever høyrefløyen i det israelske Likud stans i forhandlingene med de såkalte palestinske selvstyremyndighetene.

Krever stans i forhandlingene

Idannysraelske høyrepolitikere spesielt i Likud krever nå stans i forhandlingene med de palestinske “myndighetene”. “Samtalene forleder både den israelske offentligheten og araberne, sa “assisterende forsvarsminister Danny Danon. Vi må stoppe denne forutsigbare og ødeleggende kursen øyeblikkelig og vi må slutte å slippe fri palestinske terrorister fra våre fengsler,” sa Danon videre. “Den palestinske selvstyremyndigheten under Abbas ledelse har en taktikk hvor de indirekte er ansvarlig for drap på israelere. “Jødene blir ikke drept med de palestinske selvstyremyndighetenes egen hånd, men av deres tilhengere på gata,” sier den israelske høyrepolitikeren. Også blant vanlige israelere er det sterke reaksjoner på onsdagens palestinske drap. “Du kan ikke skape fred med folk som vil drepe deg,” skriver en av de mange som reagerer sterkt på onsdagens blodige terrordrap. Onsdagens drap føyer seg inn i en lang rekke av ugjerninger begått av palestinere mot jøder i Israel. I 2011 ble familien Fogel bastalsk myrdet av palestinske “engler” og marerittet fortsetter og fortsetter og fortsetter. Det er ikke tall på de tårer jødiske foreldre, barn, pårørende og venner må felle over de mange som blir ofre for palestinsk terrorisme enten utført av Hamas eller tilhengerne av de palestinske selvstyremyndighetene og deres (ikkevalgte) president Mahmoud Abbas.