Ray Comfort’s twitter-brukernavn “stjålet” av ateist

“Kjent fra programserien The Way of The Master”

Evangelist Ray Comfort som blant annet er kjent fra programserien “The Way Of The Master” hvor han blant annet driver såkalt “streetpreaching” også ment for TV ray_comfort_twitterpublikum har fått sin Twitterkonto “hacket” eller overtatt av en ateist som forlanger at Ray Comfort slutter med “å sverte” ikketroende. Ray Comfort som har blitt ett viktig forbilde for mange som driver med “streetpreaching” kunne fortelle at forrige fredag hadde en ukjent ateist fått kontroll over hans twitterkonto, da en av hans medarbeidere i Living Water minestry hadde forandret hans brukernavn. Da hans opprinnelige brukernavn RayComfort plutselig ble tilgjengelig var den ukjente ateisten kjapp med å snappe brukernavnet. Ateisten som snappet mitt Twitter-navn gav meg så et ultimatum som gikk ut på at jeg i bytte mot å få tilbake mitt opprinnelige brukernavn, må jeg ikke lenger stille i et dårlig lys skeptikere og vantro inkludert agnostikere og ateister.

ray_comfortRay Comfort som sammen med den kristne skuespilleren Kirk Cameron og gateevangelist Tony Miano er velkjent for sin direkte å konfronterende evangeliseringsmetode har tatt kontakt med Twitter for å få tilbake sitt brukernavn, men inntil problet er løst bruker han nå det forløpige RayComfortLW. Ray Comfort og Kirk Camerons evangeliseringsmetode består blant annet av å spørre forbipasserende om de har brutt noen av Guds 10 bud, eksempelvis: Har du noen gang stjålet, løyet eller sett på det annet kjønn med begjær, og når den aktuelle personen svarer bekreftende på spørsmålene, er gjerne Ray Comforts respons dette: “Ut fra din egen erkjennelse er du en tyv, løgner og horkarl….og slike fortjener i følge Bibelens ord, en evig fortapelse, -samtidig som det også er godt nytt. Gud sendte sin Sønn til jorden for å dø på et kors for dine synders skyld og betalte for synden i ditt sted. Gjennom dette, og foran kamera blir evangeliet om Jesus Kristus forkynt både på gata, på skoleområder eller i parker. Videoen nedenfor viser nettopp en slik situasjon.

Personen bruker for øyeblikket bruker Comfort gamle Twitter-konto har  sekulærbrukt twitter kontoen til å poste kristendomshånlige meldinger som “hjelp katastrofefrene på Fillippinene i stedet for å be, gi din gave til Røde kors eller “leger uten grenser” og “ikke unnlat å gjøre godt og dele av det du har,” er vers som ofte er blitt ignorert av egoistiske kristne. Det ateisten “glemmer” å Twitre fra Ray Comfort konto er at kristne gjerne har stilt i fremste rekke når det gjelder det å yte hjelp når katastrofer rammer.

 Kirk Cameron, skuespilleren som ble kristen

Kirk Cameron som er født i 1970 begynte sin karriere som skuespiller i serien “Two Marriages” i 1983, men ble først skikkelig kjent for sin rolle i familie-komedie serien “Growing Pains” som ble oversatt til “Voksesyke i familien” på norsk tv. Denne serien startet i 1985 hvor Cameron ble berømt for sin rolle som  Mike Seaver i familien serien omhandlet.  Denne serien gikk fram til 1992. Han deltok videre i en rekke andre lignende serier, blant annet i “Full House” og han spilte blant annet mot Dudley Moore i suksessfilmen “Like Father Like Son”. Hans neste film ble ikke den store suksessen kassasuksessen mens hans karriere fortsatte i en serie kalt “Kirk”. Cameron som var ateist i de tidlige tenårene ble kristent interessert som 17 åring og under sin tid i “Growing Pains” utviklet han en levende kristentro. Som kristen har Kirk Cameron hatt en rekke roller i kristne filmer, deriblant i “Left Behind” filmserien der han spilte journalist som opplevde endetidsdramaet. I den senere tid har han promotert levende kristendom sammen med blant annet Ray Comfort som for øyeblikket må se en ateist bruke hans opprinnelige Twitterbrukernavn.