Amerikansk baptistpastor skjøt seg selv mens forsamlingen satt i kirken og ventet på ham

“Skjøt seg selv mellom to gudstjenester”

En stor tragedie har rammet familien og menigheten”

dead_pastor PastorTeddy Parker Jr. som grunnla  Bibb Mount Zion Baptist kirke i Georgia sjokkerte både sin egen familie og menigheten da han søndag skjøt seg selv til døde mellom to gudstjenester. Det var hans kone, Larrinecia Sims Parker som fant sin mann død i oppkjørsel til deres felles bolig, søndag. Pastoren skal i følge lokale myndigheter ha skutt seg selv mens hans forsamling satt i kirken og ventet på ham.

Parkers tragiske død har sjokkert hele det troende fellesskapet. Pastor robert Earl Houston som er pastor for Første baptistkirke i Frankfort i Kentucky la mandag ut på sin nettside at “pastor Teddy Parker Jr i Bibb Mount Zion baptist kirke i Macon har dradd for å være med Gud søndag 10 november. Det blir nå spekulert i årsaken til det tragiske dødsfallet, men det har vært antydet at selvmordet kan skyldes psykisk stress eller personlige problemer.

Videoen nedenfor er fra 2010 og har ironisk nok tittelen “Facing Your Storm With Confidence,” I budskapet på videoen forteller pastor Parker at Gud ikke alltid griper inn i kampene. “Jeg prøver å be, men det føles ikke som Gud hører meg,” sa  Parker den gangen. “Jeg prøver å tjene, -men jeg føler ikke at Gud bruker meg. Og det er tider i livet ditt når Gud tilsynelatende trekker seg bort fra deg. Han forlater deg ikke, men det er for at du skal modnes og vokse,” sier pastoren videre i sin tale fra 2010. “Det er tider når Gud vil at du skal vise tro. Du føler Ham kanskje ikke, du vil kanskje ikke se Ham, du vil kanskje ikke høre Hans stemme, men du må vandre i tro og ikke ved beskuelse,” sa Parker den gang. “Gud dukker ikke ikke opp på det tidspunktet du selv ønsker, -men når han dukker opp er det alltid til rett tid,” sa pastoren videre og fortsatte: “Noen gang venter han til alt er på det mørkeste, men du kan være trygg på at kan kommer til å være der for å se deg gjennom,” sa pastor Parker under sin tale i 2010.