Israels forsvarsminister sier at Hizbollah er nær ved å gjøre en stor feil -krig med Libanon truer

Mens Hizbollah fortsetter å utføre angrep på Nord-Israel, advarer forsvarsminister Yoav Gallant at terrorgruppen er «nær på å gjøre en alvorlig feil» som vil ende med at Beirut-innbyggere flykter fra hjemmene sine. “Jeg sier her til innbyggerne i Libanon, jeg ser allerede innbyggerne i Gaza gå med hvite flagg langs kysten og beveger seg sørover,” sier Gallant under et besøk til en hærbase på den nordlige grensen. “Hizbollah drar Libanon inn i en krig som kan skje, og den gjør feil,” sier han videre. Det er den israelske storavisen Times Of Israel som lørdag kan fortelle at den israelske forsvarsministeren slår fast at Israel og Hizbollah nå nærmer seg en storkonflikt som vil spre krigens flammer til Libanon.

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah må ydmyke seg å slutte å provosere Israel

“Hvis de gjør feil av denne typen, er de som betaler prisen først og fremst Libanons innbyggere. Det vi gjør i Gaza vet vi hvordan vi skal gjøre i Beirut, advarer Gallant. Han sier at det israelske luftvåpenet bruker mindre enn en tidel av sin makt på Gazastripen. «Våre piloter sitter i cockpiten, nesene på flyene peker nordover. Vi har nok å gjøre i sør, men Luftforsvaret er vendt mot nord og makten er veldig stor, legger han til. Dette i følge Times Of Israel. Det har vært en rekke mindre militære hendelser i grenseområdene mellom Israel og Libanon etter at Gazakrigen begynte. Hizbollah som utgjør en langt sterkere militærmakt enn Hamas har flere ganger i kryptiske ordlag signalisert at de er en del av den pågående Jihad mot den jødiske staten. Israel opplever at de nå kjemper for nasjonens eksistens og vil derfor besvare angrep fra Hizbollah med betydelig ildkraft.

10 tanker om “Israels forsvarsminister sier at Hizbollah er nær ved å gjøre en stor feil -krig med Libanon truer

 1. Kommer også Iran på banen vil den bakenforliggende globaleliten kunne gni seg i hendene, for da øker sjansen for at de kan bli kvitt New World Orders viktigste hinder – religion. Da er det bare Russland tilbake å desimere før en verdensregjering i FN’regi kan gripe all makt.

  Men da gjenstår krigen med Jehovah Guds rike i selveste Harmageddon. Og vipps er restene av menneskeheten klare for tusenårsriket. Yippii!

  1
  4
  • ÅPENBARINGEN 16:

   “14 Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen på Guds, Den allmektiges store dag….
   …16 Og åndene samlet kongene på stedet som på hebraisk heter Harmageddon.”

   Flott at du spør Hannah. Det er det du lærer av vet du. Om du tar imot undervisningen med ydmykhet, vil Jehovah Gud velsigne deg ved hjelp av broren min Kristus Jesus.

   3
   3
  • Heldigvis er den brede offentligheten i Norge mer opplyst og klokere enn bibelforblindede dommedagsprofeter og hatefulle svovelpredikanter som JV. Fornuftige mennesker stoler på virkeligheten, JV stoler på ønsketenkning, eventyr og magi.

  • Jeg skrev « i ?»
   Fordi jeg tenkte st det er «PÅ» Harmageddon-sletten. Men tenkte rett etter at jeg skrev kommentaren at kanskje man også si «i» Harmageddon-dalen…🤔 (det et litt fjell rundt) Jeg tenker nok på stedet som en enorm slette. «PÅ» H-sletten.

   Men SÅ opptatt av Harmageddon du…
   Og lite omtanke for folk. Bare trist…

   JV, jeg kjenner til dette som skal skje der. Vet hvor i Bibelen det står om Harmageddon😉

   Så trist at så mange mennesker tenker «DETTE er ENDEN». Den STORE krigen! Mens det folk VIRKELIG trenger er å åpne sitt hjerte for Gud -og ta i mot Jesus som sin Frelser. Den krigen er IKKE ENDEN da, for dem. Vi frelste er reddet.

   Kun de som tror at Jesus er vår Frelser er reddet. Frelst. Det finnes IKKE Frelse i NOE ANNET NAVN✝️🧔🏽‍♀️❤️
   Guds Ord er klokkeklart.

   KUN de som tror at Han døde på Korset for oss, vil være sammen med Ham for alltid. Og vi vil også se våre kjære igjen -de som valgte Jesus da.

   Det er ikke et «vipps» som du skriver.
   Dom skal holdes.

   Ellers synes du latterliggjør Gud og godter deg over mennesker. Gud har skapt alle mennesker og Han elsker dem. Du gjør korset til intet. Men det er jo DIN vei så…

   Kommer du ikke til SANNHETENS erkjennelse, så vil du og dem som fikk Jesus forkynt få det verst i dommen.

   Håper du ser Jesus som den Han er snart🙏❤️

   Vår Frelser. Snart møter vi Ham i sky.

 2. Iran truar med å gå inn i krigen.
  Hizbollah har alt starta krig med Israel.
  Hatet mot Israel veks når TV og media viser bilde av drepne og skadde frå Gaza.
  Israel må enno bruka mange dagar på å finna Hamas-sjefane og avdekka kor gislane er. Tunnelane er mange og Hamas skjuler seg der.
  Til slutt vil Israel eliminera denne terrorgruppa.
  Me veit frå profetiane at til slutt vil statsleiarane på kloden måtte erkjenna at Gud er med Israel, når Han knuser Israels fiendar. Det er mange kristne nasjonar som vil gå mot Israel. Til slutt vil dei innsjå at dei har bygd sine idear på løgn.
  I staden for å akseptera det Gud lærer i Tanakh har dei stolt på erstatningsteologien.
  Guds utvelging og landeløfte står fast.

  https://www.youtube.com/watch?v=_TeOtzTaAco

  ISAIAH 53: Why God’s Suffering Servant is Israel & Not Jesus Rabbi Michael Skobac Jews for Judaism

  • Ikke sikkert Israel klarer (eller får lov til) å eliminere dem. Jeg er stygt redd, at verdens mektige nasjoner vil presse Israel så kraftig, at de blir nødt til å gi seg rett ved målet. Akkurat slik de ble stoppet før de kom til Kairo i 1967.

   1
   1
 3. I NT er det ordet “Harmageddon” som er brukt. Det er med på å åndeleggjera det som skjer i det bokstavlege Israel og då samtidig gjera folk forvirra.
  Som skrive tidlegare kan me leggja NT på skraphaugen og konsentrera oss om Tanakh. Der får me alle opplysningane me treng. Guds “ekte” profetar finn me i GT.
  Joel beskriv kva kampen gjeld på slutten før Herren Gud grip inn.

  “da vil jeg samle alle hedningefolk og føre dem ned til Josjafats dal*. Der vil jeg holde rettergang med dem på grunn av Israel, mitt folk og min arv, fordi de spredte dem blant hedningefolkene og delte mitt land…..”
  Joel 3.

  Me er i desse dagar med på å oppfylla dette. Kor ofte høyrer me ikkje ordet- tostatsløysing”.
  Som utenriksministeren gjentek til det kjedsommelege. Kun ein tostatsløysing kan skapa fred. Palestinarane må få sin eigen stat.
  I følge teksten i Joel vil heidningfolka opnå dette – Guds Land vert delt.

  ” Herren skal brøle fra Sion, han lar sin røst høre fra Jerusalem. Himmel og jord skal skjelve. Men Herren er en tilflukt for sitt folk og et vern for Israels barn.22 Dere skal kjenne at jeg er Herren deres Gud, som bor på Sion, mitt hellige berg. Og Jerusalem skal være et hellig sted. ”

  Herren Gud har sin trone ved dagens Jerusalem. Det var her Jakob såg stigen og kjempa med Herren Gud.
  Edens hage låg der ved tempelhøgda.
  Det er denne delen av Jerusalem som verdssamfunnet vil gje til palestinarane.
  Guds heilage fjell eller tingfjellet i nord er ingen ting anna enn Jerusalem med Tempelhøgda.

  “Og jeg vil gjøre underfulle tegn på himmelen og på jorden: blod og ild og røksøyler. Solen skal forvandles til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og forferdelige.5 Og det skal skje: Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst. For på Sions berg og i Jerusalem skal det være en flokk som har sluppet unna, slik som Herren har sagt. Og blant de overlevende skal de være som Herren kaller.”

  Det er veldig tydelege ord. Ein finn det same i Sakarja 14.

  Oljeberget deler seg ved Herrens kome og vatn vil renna ut frå Templehøgda når dette store jordskjelvet kjem. Les teksten slik det står.

  “Da skal Herren min Gud komme, og alle de hellige med ham.
  6 Den dagen skal det ikke være lys, bare kulde og frost. 7 Det skal være én lang dag – Herren kjenner den – ikke dag og natt, ved kveldstid skal det være lyst. 8 Den dagen skal det renne levende vann ut fra Jerusalem, halvparten til havet i øst og halvparten til havet i vest. Slik skal det være både sommer og vinter.

  9 Da skal Herren være konge over hele jorden. Den dagen skal Herren være én og hans navn ett.” Sakarja 14

  Gud vil demonstrera si makt for heidningfolka. Dei hadde aldri trudd dette kunne skje. Det er dette som er omtala i Esaias 52 og 53.
  Forbausa ser verdas nasjonar at Israel er under Guds beskyttelse og Han straffar nasjonane hardt.

  • Ja, ha ha, Jehova er i sannhet en forvirringens guddom! Dårligere kommuniksjon og kommunikator skal en lete lenge etter.

   Nei, verden og virkeligheten går sin skeve gang uavhengig av åndsmaktene fra oldtidens ørkenspekulasjoner. De som påstår noe annet, er offer for egne fantasier og ren ønsketenkning. Det er som sagt lett å gjette, lage egne tolkninger og konstruere sin egen teologi ut av så forvirrende tekster.

   Og ikke gjør han noe heller for å redde et såkalt perfekt skaperverk og hjelpe menneskene han påstås å ha så uendelig stor omsorg for.

   På tusenvis av år har ingen kunnet bekrefte sannhetsgehalten i eventyrene om åndsmakter, dødsriker og guddommelig narsissisme og sadisme. Alt handler om blind tro uten belegg og bevis, det vil si om overtro.

   Forvirret? Vel, det er såre enkelt: Om en eller annen guddom mot all formodning finnes, skjuler den seg fullstendig fra virkelighetens verden. Påstandene om og beskrivelsene av Bibelens himmelske mafiaboss henger i alle fall ikke på greip.
   superskurken som lager menneskefiendtlige regler, premierer alle som underkaster seg og torturerer og dreper alle som nekter,

   Hvor lettlurt kan man bli?

   😜🤪🤣😘

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.