Israel: Mer enn 7 år siden Itamar massakren hvor palestinsk terrorist henrettet en sovende familie

Den 11 mars 2011 ble ekteparet Ehud og Ruth Fogel og tre av deres barn brutalt myrdet mens de lå å sov i sitt eget hjem. Palestinerne Amjad Awad og Hakim Awad stod bak den groteske massakren på tre barn og deres far og mor. Den ene av de to terroristene ble på palestinsk tv omtalt som “legendarisk og heltemodig”,

Staten Israel og den israelske befolkning har helt siden statens gjenfødelse blitt vant med krig og terror. Den såkalte “Osloavtalen” som angivelig skulle bringe fred både til Israel og palestinerne kom ikke til å bety slutten for palestinsk terror mot israelere, heller motsatt. Fra Osloavtalen ble inngått i september 1993 og frem til år 2000 ble nesten 30 israelske borgere drept i terrorangrep og fra september 2000 og frem til desember 2005 ble ytterligere 1100 israelere drept som følge terror. I følge  Shin Bet som er Israels interne sikkerhetsbyrå var 2014 det mest dødelige året for israelere. Hele 93 israelere ble drept og 882 skadd i det dystre året. De to siste ofre for palestinsk terror er den 31 år gamle tobarnsfaren Yotam Ovadia som ble brutalt knivstukket av en palestinsk 17 åring som i ly av mørket gjennomførte sitt dødelige angrep som også skadde flere.  Muhammed Tarek ble skutt og drept av israelsk politi den 26 juli i det han forsøkte å stikke av.

Adiel Coleman ble brutalt angrepet og knivdrept av en palestinsk terrorist. Coleman etterlater seg kone og fire barn. (Foto: Chabat)

Det nest siste israelske terrorofferet var Adiel Coleman, 30 år gammel. Coleman var gift og etterlater seg kone og fire barn. I likhet med mange mange andre sivile israelere ble firebarnsfaren et offer for det palestinske jødehatet som driver unge palestinere til å begå slike avskyelige handlinger. Israel har helt siden statens gjenfødelse i 1948 vært under angrep fra sine arabiske naboer. I 1964 ble den palestinske terrororganisasjonen PLO grunnlagt. Fra 1968 var Yasir Arafat leder for denne palestinske terrorgruppen som har stått bak et stort antall drap og terroraksjoner mot Israel. Arafat styrte terrororganisasjonen frem til sin død i 2004 hvorpå Mahmoud Abbas overtok som leder for terrorgruppen som i dag omtales som “selvstyremyndigheten på Vestbredden) hvor Abbas er “president”. I dag fremtrer organisasjonen som mer moderat og Hamas og en rekke andre organisasjoner som opererer fra Gaza har overtatt den blodige stafettpinnen.

Itamar massakren i mars 2011

Vesle Hadas ble halshugd av to palestinere.

Var et terrorangrep på en jødisk familie i israelsk bosetning Itamar som ligger i Judea og Samaria. Massakren fant den den 11 mars 2011 hvor to palestinske terrorister brutalt og hensynsløst myrdet familien som lå og sov i sine senger. Ofrene var  Ehud (Udi) Fogel,(far) og moren Ruth Fogel, og tre av deres seks barn – Yoav, 11, Elad, 4, og Hadas, den yngste, et tre måneder gammelt spedbarn. De to palestinske udyrene valgte å halshugge den vesle babyen i massakren som gjorde dypt inntrykk på den israelske befolkning. Hendelsen ble sterkt fordømt av både FN og en stor del av det internasjonale samfunnet. Hamas, islamsk hellig krig  og PLO organisasjonen “al-Aqsa Martyrs’ Brigades” som er Fatahs militære fløy lovpriste angrepet som skapte sorg og sinne i Israel. De fem ofrene, mor, far og tre av deres seks barn ble alle ofre for mennesker som dyrker død fremfor liv.

Mens israelere og medmennesker var i sorg over det som hadde skjedd, feiret mange palestinere det hele som en stor stor bragd ved å dele ut søtsaker til barna etter den groteske hendelsen.

 

 

3 tanker om “Israel: Mer enn 7 år siden Itamar massakren hvor palestinsk terrorist henrettet en sovende familie

 1. Selv om antisemittisk hat finnes flere steder er det først og fremst massivt hos venstresiden og innen islam. Det er ikke uten grunn AP’s leder Jonas Gahr Støre fikk tilnavnet “Hamas-Støre”.

  Sosialistene bygger sin lære på Karl Marx’ lære om at “religion er opium for folket” og samfunnsskadelig.Det er først og fremst den nasjonalorienterte kristendommen i vesten de hater. Gud, konge og fedreland står i veien for globalismen og one world order.

  Selvsagt liker ikke sosialistene i utgangspunktet islam heller. Men islam er en nyttig idiot for å bryte ned og ødelegge den vestlige kristenheten. Den revolusjonen som glapp ut av hendene på 68’erne, søkes nå realisert ved å importere en antagonist til det kristne vestlig-kulturelle.

  Derfor er kristendommens opprinnelseslan Israel også en selvskreven fiende nummer en for venstreglobalistene. Får de hjulpet araberne til å ta rotta på Israel slår de bena under kristenheten i samme smekk. Hele denne ideologiske kampen om verdensherredømmet er vi daglige vitner til i mediene.

  Toppen av lykke for globalsosialistene er om Obamas gavepakke til Iran – atomsentrifuger – kan føre til at mullaene klare å produsere plutonium nok til en skitten bombe som med nord-koreansk bærerakett-teknologi kan droppes over det lille landet Israel – på størrelse med Hedmark – og gjøre livet utålelig der.

  Da vil Israel reagere med motsvar og Mekka og Medina vil bli strøket av kartet. Og vipps legges grunnlaget for å bli kvitt de tre mest brysomme verdensreligionene som obstruherer den nye globale verdensordenen.

  Dette er den globalistiske planen for å bli kvitt religion og sikre den globale maktovertagelsen. Bare om man skjønner fiendens hensikter er det mulig å slå ham ut. Vi er nå så langt ute i endetiden at det ikke er umulig at vi som her skriver og lever kan få oppleve fullbyrdelsen av Guds hensikter – å “kle (den religiøse) skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  12
  1
 2. I dag har Herren minnet meg om Torstein Langesæter flere ganger – og jeg har gått i bønn for ham. Jeg kjenner ikke denne mannen utover det han har skrevet på denne nettsiden. Jeg vet at han mistet sin kone for kort tid siden – det har han selv fortalt her.

  5
  1
 3. Apropos støtte til Hamas
  Jeg husker tilbake til den tiden Jonas Gahr Støre var utenriksminister. Da hadde han en statssekretær med navn Raymond Johansen ( nestkommanderende ). Han reiste ned til Gaza ; og hadde med seg omlag 60 mill. norske kroner i ” baklomma ” til Hamas.

  Da Gaza-krigen startet ; ga utenriksminister Støre 2,5 mill. kroner til denne Tromsø-legen ( Gilbert ) som reiste inn i Gaza – og arbeidet på sykehuset der Hamas hadde sitt hovedkvarter i kjelleren ( Shifa-sykehuset – om jeg husker navnet rett ).

  Senere fikk denne legen den høyeste utmerkelse en norsk borger kan få av Hans Majestet Kongen : Kommandør av St. Olavs Orden.

  Like etter ble Kongens datter skilt fra Ari Behn.

Det er stengt for kommentarer.