Islamistisk terror er nå blitt daglig kost -men USAs president vil ikke sette ord på problemet

Ben Shapiro: “Først gikk de etter jødene, og Obama tok ikke til motmæle, fordi han ikke er islam-dreperjøde. Så gikk de etter de kristne, og Obama tok heller ikke denne gang til motmæle, fordi han ikke er en kristen. Nå går de etter den vestlige sivilisasjon, og Obama kommer ikke til å ta til motmæle, fordi han ikke er en forsvarer av den vestlige sivilisasjon,”  sier Ben Shapiro. -Med Barack Hussein Obama i presidentstolen har verden et gigantisk problem. Vestens mektigste politiske leder våger ikke sette ord problemet, og hvem er det som betaler prisen? Jo, jøder, kristne og sekulære som drepes i stadig større antall i ulike konflikter hvor terror og vold blir utført i Allahs navn. I dag er det uskyldige kristne studenter i Kenya som betaler prisen. I følge de siste tall på drepte den muslimske terroraksjonen er 147 studenter drept, hvorpå de fleste skal være kristne. Og USAs Barack Obama kommer neppe til å kalle disse 147 for kristne, for han våger rett og slett ikke sette de sanne ord på det.

 

3 tanker om “Islamistisk terror er nå blitt daglig kost -men USAs president vil ikke sette ord på problemet

  1. Svaret på hvorfor Obama ikke står opp for jøder, kristne eller de vestlige verdier er bare ett. Denne mannen er muslim og legger heller ikke skjul på det, selv om han kaller seg “kristen” for å forlede godtroende fjols. Mange amerikanere er naive og tror at Obama snakker om bibelens Gud når han sier “God bless the united states of America. Han snakker da om Allah. De som tror noe annet lukker enten sine øyne eller nekter å se. Obama er en farlig mann.

    • Jeg vil vel ikke sikkert slå fast at Obama er muslim, men at hans sympatier går i den retning er nokså tydelig.

    • Obama er muslim kjære Kjell. Å si at han har sympatier er for svakt. Bare google det og sjekk. Obama er en hardbarka muslim som fullt og helhjertet følger Allah. Når Obama ber Gud velsigne Amerika er det Allah han ber til og ikke Jesu Kristi Far.

Det er stengt for kommentarer.