Islam er toleransens religion: Kristen eksmuslim kuttet til døde av islamister i Bangladesh

forfølgelse-bangladeshMilitante muslimer har myrdet en kristen mann i Bangladesh da de angrep ham mens han tok seg en spasertur en tidlig formiddag. Det er den kristne organisasjonen Åpne Dørers USA avdeling som kan rapportere at den 65 år gamle Hossain Ali, som var en tidligere muslim som hadde konvertert til kristen tro i 1999 som hadde falt som offer for representanter for islam som i Norge blir fremstilt som “fredens religion”. Ali hadde etter sin omvendelse fra islams mørke til Jesus Kristus opplevd år med forfølgelse. Mennesker som konverterer fra islam blir ofte avvist av sin familie og etter muslimsk lov begår mennesker som konverterer seg bort fra islam en kriminell handling som kan straffes med døden. (Foto: fra av et annet offer for islamsk forfølgelse i Bangladesh)

Ali som var en “frihetskjemper” på den tiden da han konverterte og hans egen kone hadde bunnet ham fast og holdt han fanget i tre døgn i sitt forsøk på å få ham til å fornekte Jesus. Senere i sitt kristne liv møtte han omfattende forfølgelse fra sin egen familie og han fikk heller ikke utbetalt sin lønn som statlig helsearbeider i flere måneder. På tross av konstant
persecution-afrikapress og forfølgelse gav Ali aldri etter for presset på å vende tilbake til det muslimske mørket. Hans trofasthet mot troen inspirerte etterhvert hele hans familie til å omfavne Jesus Kristus, forteller Åpne dører men den 22 mars i år ble Ali utsatt for et ekstremt voldelig angrep mens han gikk langs veien. Tre personer angrep ham med brannbombe og skarpe våpen og regelrett drepte ham langs veien. Den amerikanske avdelingen av Åpne Dører ber nå kristne verden over til å be Gud trøste og styrke familien og for andre kristnes sikkerhet i Bangladesh. Kristne i Bangladesh frykter at drapet på den troende Ali vil kunne føre til en økning i forfølgelsen fra ekstreme islamster i den overveiende muslimske nasjonen.

Blod røde tall og masseforfølgelse

india_christian_persecutionI følge den amerikanske avdelingen av Åpne Dører blir i snitt 322 kristne drept hver eneste måned for sin tros skyld. 214 kirker eller bygninger tilknyttet kristen virksomhet blir angrepet eller ødelagt hver fjerde uke og minst 742 kristne blir utsatt for voldelige angrep fra fiender av den kristne tro. En stadig større andel av vold og forfølgelse av kristne kommer fra land hvor “fredens religion” står sterkt. Som troende oppfordres vi til å be for kristne under angrep. “Om ett lem lider, lider alle med,” heter det i Guds Ord og derfor er de forfulgte kristnes smerte også vår smerte, eller burde være det i hvert fall.

4 tanker om “Islam er toleransens religion: Kristen eksmuslim kuttet til døde av islamister i Bangladesh

 1. Jo mer info om hva Islam er og hva deres Koran sier – jo bedre. Jeg har tro for at alt lys avslører mørke. Med håp om at stadig fler får øynene opp for sannheten om denne avgrunnens bevegelse. Deres gud er “the spirit of terror”.
  Det er verd å legge merke til vers 11 i Åp.kap 9 bruker ordet Abaddon og Apollyon – som betyr destruction og destroyer -om avgrunnens engel ..
  Når jeg leser Ordet i Habakuk 1;6-11 så ser jeg personlig for meg Islam..

  Om vi ikke våker over våre grenser så har vi heller ikke noe land..
  Muslimer som drar til Syria for å stå med ISIS burde ikke ha rett til å vende tilbake til det landet de forlot.
  Jeg så få eller ingen muslimer gå i noe protesttog etter noen av massakrene i Frankrike og Brussel gjort i deres guds navn.
  Islam er en religiøs OG politisk ideologi. Enten de er aktive eller passive så følger de alle samme boka!

  • Muslimene er musestille når det smeller, stiller ikke i protester og lignende. Blir de spurt fordømmer de tilsynelatende hendelsene, mens de samtidig kan holde skjult terroristen i egen kjeller. Stadig flere ser nå galskapen med det multikulturelle samfunnet.

 2. Islam er ikke en religion men en fascistisk hat-ideologi som bør forbys i et demokratisk samfunn. På sikt er det fullstendig ødeleggende for individets frihet og alt menneskelig liv. Dette er en ideologi som i fremtiden må utryddes. Det lever milliarder av mennesker idag som ikke kan komme seg ut av denne hat-ideologien uten å måtte risikere livet. Det er mange ulykkelige muslimer i verden idag, spesielt kvinner som notorisk undertrykkes av denne fanatiske hat-ideologien som har døden som sin herre og der Jihad, drepe de (uskyldige)vantro er en ære.

Det er stengt for kommentarer.