ISIS oppfordrer til angrep på USA, kaller Obama “jødenes muldyr”

Den islamske stat (ISIS) oppfordret mandag sine tilhengere til å angripe amerikanske og franske innbyggere samt befolkningen i de land som har sluttet seg til koalisjonen av land som skal delta i bekjempelsen av den islamske staten.

Abu Muhammad al-Adnani som er talsmann for den islamistiske militsen hånte også
USAs president Barack Hussein Obama og andre vestlige “korsfarere” i en uttalelse referert av SITE monotorings nettside I følge uttalelsen ville den vestlige koalisjonen gå på et nederlag i møte med ISIS hellige krigere. USA som er i ferd med å bygge en gadanpinternasjonal koalisjon for å bekjempe den radikale Sunni muslimske gruppen som å kontrollere stadig større områder i Syria og Irak. Gruppens uttalte mål er å skape et islamistisk kalifat i sentrale deler av Midt-Østen. Abu Muhammad al-Adnani sa at en intervensjon av en USA ledet koalisjon vil bli korsfarernes siste kampanje. Også dette korstoget vil bli knust å beseiret på samme måte som alle deres tidligere korstog har endt med nederlag og tilbaketrekking, sa Ardani i uttalelsen hvor han oppfordret bevegelsens tilhengere og støttespillere til å angripe amerikanere, franskmenn, kanadiere, australiere og folk fra andre nasjoner som slutter seg til koalisjonen. Siden Norge også er involvert i krigen både humanitært og militært vil islamistenes trussel også gjelde oss.

Franske og amerikanske fly gjennomførte søndag flere angrep mot ISIS mål i Irak og Washington signaliserer nå at det er flere land som er interessert i å ta del i bombingen av ISIS, også dersom det skulle bli aktuelt å bombe ISIS i Syria. Washington har også uttrykt villighet til å bruke 500 millioner dollar på å væpne og trene opprørere i Syria og man har sendt 1600 amerikanske soldater til Irak for å kjempe mot den islamske staten. I sin uttalelse spottet ISIS talsmann de vestlige ledere over at de stadig blir dradd dypere inn i et militært engasjement i regionen og han sa videre at Obama nå gjentar feilene tidligere president George  Bush gjorde i Irak. “Hvis dere kjemper mot den islamske staten, vil den bli sterkere og mer brutal. Dersom dere lar oss i fred vil den vokse å utvide seg. Hvis Obama har lovet dere at den islamske staten skal bli knust er det ikke noe annet enn å gjenta George W Bush tidligere løgner, sa Adnani i følge en engelskspråklig oversettelse av uttalelsen.

https://www.youtube.com/watch?v=lYWBFtuHYHM

Dras mot ødeleggelse

I en uttalelse rettet direkte til Obama sa Adbani videre: “Du er muldyret til jødene, du påstod i dag at Amerika ikke ville bli dradd inn i en ny bakkekrig. Nei, USA vil bli trukket og dradd… mot sin død, mot grave og ødeleggelse. Den amerikanske presidenten som har lagt mye prestisje i å få alle soldater ut av Irak etter den kostbare invasjonen i 2003 og den påfølgende okkupasjonen, er ennå følsom for anklager om at han er i ferd med å trekke USA inn i en ny langvarig krig som vil kreve amerikanske soldaters liv. Mens Obama så langt har avvist ideen om å engasjere seg på bakken i en ny krig, sier militære ledere i USA at det er realitetene på bakken som vil avgjøre hvorvidt det er nødvendig med bakkestyrker i Irak og Syria. I sin uttalelse kritiserte ISIS talsmannen også kurdere som kjempet mot dem i Syria og Irak. “Vi kriger ikke mot kurderne fordi de er kurdere, men vi kjemper mot de vantro blant dem, fordi de er allierte med korsfarerne eller jødene i krigen mot muslimer. – Det er mange kurdiske muslimer som kjemper for den islamske staten,” sa Abu Muhammad al-Adnani. På mandag forsinket syriske kurdere den militære fremrykkingen til ISIS nær grensen mot Tyrkia, sa en talsmann for kurdiske styrker. Abu Muhammad al-Adnani kom også med sterke fordømmelser av Saudi-Arabia hvor flere fremtredende geistlige har avvist den Islamske Staten og som også har uttalt at de vil være med i koalisjonen som skal bekjempe ISIS. Til vestens ledere sa talsmannen videre: Dere skal vite, -at ved Allah, -vi frykter verken svermer av fly, ei heller raketter, droner, slagskip eller våpen av masseødeleggelse.

https://www.youtube.com/watch?v=j0Rbngc3SlE

Vil møte hard motstand

Når USA på et eller annet punkt ser seg tvunget til å sende bakkestyrker inn i Irak og kanskje også Syria må disse regne med knallhard motstand fra ISIS styrkene som på alle måter er langt mer motivert for en blodig kamp enn det amerikanske styrker er. På mange måter fremstår ISIS som langt mer motivert på kamp og disse slåss for en sak de tror på, nemlig Allah og en islamsk kalifat. For gode muslimer er jihad endel av troen samtidig som de med rette ser på den vestlige verden som moralsk underlegen. Når Obama på et eller annet punkt blir tvunget til å sende inn sine “Marines” er det kanskje disse syngende gutta som skal bryne seg på islamister med forkjærlighet for å skjære halsen over på sine motstandere, og spesielt amerikanere.

https://www.youtube.com/watch?v=XTgzCtZ_f10

 

Facebook Comments

27 tanker om “ISIS oppfordrer til angrep på USA, kaller Obama “jødenes muldyr”

 1. IS skjuler ikkje sine djupaste tankar.
  Dei vil knusa USA/Vesten og Israel.
  Me ser no oppbygginga til det store slaget som er beskrive i Daniel 8.
  Vesten (Javan) kjem i raseri til å knusa muslimane.
  Slaget står ved Ulai – SUSA.

  “I dette synet såg eg at eg var i Susa-borga i provinsen Elam, og eg såg at det var attmed Ulai-elva”

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Elam_Map.jpg

  “Eg såg korleis han kom heilt bort til vêren og stanga til han i sinne og braut begge horna hans. Vêren hadde ikkje kraft til å stå seg imot han. Bukken kasta han til jorda og trakka han ned. Ingen kunne berga vêren frå bukken….
  frå eitt av horna skaut det fram eit mindre horn. Det voks seg større og større, mot sør og mot aust og mot det herlege landet. 10 Det voks heilt opp til himmelhæren, og det kasta nokre av hæren og nokre av stjernene ned på jorda og trakka dei ned. 11 Ja, det voks heilt opp til fyrsten for hæren. Det tok frå han det daglege offeret, og staden der heilagdomen hans står, vart vanæra. 12 Hornet fekk makt til å gjera opprør mot det daglege offeret. Det kasta sanninga til jorda og lukkast i alt det gjorde.”

  Muslimane har som mål å leggja under eg heile MidtAusten og fjerna Israel.
  Om dei fekk anledning ville dei deretter prøva seg på Europa.
  USA/Nato ser at dei ikkje har noko val enn å bekjempa de sse folka militært. Dialog er fånyttes.

  Obama er ein veik person som manglar handlingskraft.

  Han let Iran lykkast med atomprogrammet sitt og ser ikkje kva som er i vente.

  http://www.timesofisrael.com/us-says-no-trading-nuclear-concessions-for-iran-help-on-is/

  “WASHINGTON — The United States warned Monday it would not trade concessions on Iran’s nuclear program for Tehran’s cooperation in combating the Islamic Stat”

  Iran har sjølvsagt lite lyst til å bekjempa IS.
  Det er trusbrødre i kampen mot Israel og Vesten.
  Dei prøvde å få til ein “deal” der dei kunne halda fram med atomprogrammet og stilla seg positive til å bekjempa IS.

  Bibelen fortel tydeleg kva som vil skje.
  Ahriman eller Antikrist kjem.

  I fylgje Rudolf Steiner ville han stå fram i slutten av forrige århundre og begynnelsen på det me har innteke.

  http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/ahriman02.htm#Where and When

  Han tek eit oppgjer med “axis of evil” eller the “evildoers”.

  “President Bush warns Iranian Nuclear Weapons Development could Lead to WWIII”

  http://www.youtube.com/watch?v=aMdxklPF-bE

  Esaias 14 beskrv det han gjer slik:

  ” Dei som ser deg, stirer på deg,
  ser grundig på deg:
  «Er dette den mannen som fekk jorda til å rista
  og kongerika til å skjelva,

  17 som gjorde verda til ein ørken
  og la byane i grus,
  som aldri lét fangar venda heim?”

  Habakkuk skriv om same person:

  “For synet ventar på si fastsette tid,
  det vitnar om enden, og det lyg ikkje.
  Om det dryger, så berre vent!
  For koma skal det, det kjem ikkje for seint!

  4 Sjå, i han er det ei oppblåsen og uærleg sjel.
  Men den rettferdige skal leva ved sin truskap.

  5 Sanneleg, vinen er trulaus.(transgressor of wine)
  Den stolte skal ikkje nå sitt mål.
  Som dødsriket spilar han opp gapet,
  han er umettande som døden.
  Han samlar alle folkeslag hos seg,
  sankar saman alle folk. “

 2. Bla bblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl
  ablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
  blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablab
  lablablablablablablablablablablablablabla…………………….

  Hva er evangeliet Torstein?

 3. Torstein Langesæter. Du finner Bush i absolutt alt. Bush er og blir historie og kan ikke være antikrist, siden antikrist kommer fra islamsk kjerneområde eller Midt-Østen. Ideen om at Antikrist enten er en europeisk eller amerikansk størrelse er en feilslått ide på basis av gamle forestillinger om at USA eller Europa er sentrum i endetidens bilde. Alt dreier seg om Midt-Østen og ikke USA. Antikrist vil bli islam personifisert i en motkristus som kan dukke opp når som helst. Du bør komme over den håpløse ideen om Bush. Bush er historie og vil aldri igjen bli president. Før eller siden vil du komme ned på jorden igjen Langesæter. Du er nesten like oppspilt over ideene om Bush som Jan Kåre Christensen er over sin kjepphest. Jeg er redd du er fullstendig på villspor, og når George Bush er 90 vil du vel fremdeles holde fast på din forestilling.

 4. lablablablablablablablablablablablablabla…………………….
  Hva er evangeliet Torstein
  ————————————————–
  Evangeliet er dette å akseptera Yeshua som verdas frelsar og så innretta livet sitt etter Hans BOD.
  Det vil seia at du set til sides sabbaten som ein spesiell dag til minne om skapelsen og gjer deg klar til å få vera med på det store gjstebodet år 2028 i 1000-årsriket .

  “For eg har funne at GJERNINGANE DINE ikkje held mål for min Gud”. Åp 3,2

 5. Feil igjen Langesæter. Evangeliet er Jesu liv,død og oppstandelse for syndige mennesker som deg og meg. Ved tro på Jesu fullbragte gjerning på korset mottar vi syndenes forlatelse av Gud og blir erklært rettferdige. Alt av nåde.

  1 Korinter 15:1-4

  “Jeg kunngjør dere, brødre, det evangelium som jeg forkynte for dere, det som dere også tok imot, som dere også står fast i. Ved det blir dere også frelst dersom dere holder fast ved det ordet jeg forkynte dere – om dere da ikke forgjeves er kommet til troen. For jeg overga dere blant de første ting det som jeg selv tok imot: At Kristus døde for våre synder etter Skriftene, og at han ble begravet, og at han ble reist opp på den tredje dagen etter Skriftene.”

  Matteus 20:28

  “likesom Menneskesønnen ikke er kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv til en løsepenge i manges sted.”

  Matteus 16:21

  “Fra den tiden begynte Jesus å gjøre det klart for disiplene sine at han måtte dra til Jerusalem, og at han skulle lide meget av de eldste og yppersteprestene og de skriftlærde, at han skulle bli slått i hjel, og at han skulle reises opp på den tredje dagen.”

  Jesaja 53:4-6

  “Sannelig, våre sykdommer har han tatt på seg, og våre piner har han båret. Men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig. Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom. Vi for alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei. Men Herren lot den skyld som lå på oss alle, ramme ham.”

  Du nevner ikke Jesu stedfortreder gjerning i det hele tatt,Hverken hans synbæring eller oppstandelse. Dette viser hvor på sidesporet du er,og hvor langt unna du er et rett forhold til Gud. I stedet har du viklet deg inn i din egen lære og vei,som fører til dom. Trist.

 6. Torstein Langesæter. Du finner Bush i absolutt alt.
  —————————–
  Det er heilt sant.
  Bush returnerer til alle si overrasking når Iran bombar USA .
  “The Bramble Bush” eller tornebusken er treet alle folka samlar seg rundt.
  Dommarane 9.
  http://www.biblewatchman.com/bramble.htm
  Antikrist er Israels beste ven som tilber same Gud i starten.

  “Var det ein fiende som spotta meg,
  kunne eg bera det.
  Var det ein uven som såg ned på meg,
  ville eg gøyma meg for han.

  14 Men det er du, min like,
  MIN GODE VEN OG KJENNING,

  15 vi som TALA FORTRULEG SAMAN
  og gjekk i FESTTOG I GUDS HUS.”
  Salme 55

  Templet kjem snart på plass. Det er den store endetidshendinga.
  Antikrist kjem som Antiokus Epifanes til å påføra jødane mykje liding.

  “De jødene som lot seg omskjære, ble straffet med døden. Han lot bygge et alter for den greske guden Zevs på den plassen hvor brennofferalteret hadde stått i templet, og han ofret en gris på dette alteret. Ofringene i templet ble også avskaffet og hedenske altere ble bygd opp. Han brente opp alle de gammel -testamentlige bøker som han kunne komme over i Israel, og han forbød at jødene overholdt sabbaten. Han forsøkte å tvinge det jødiske folket til å forlate jødedommen og gå over til hellenismen, som var hans egen kultur og religion.”

  “The BRAMBLE BUSH is a worthless plant, not to be numbered among the trees, useless and fruitless, hurtful and scratching and tearing with his thorns. It began with the curse and its end is to be burned. The Lord Jesus used the bramble bush as the type of wicked tree bringing forth evil and corrupt fruit.”

  GOG = GeOrGe står det slik om:

  “Den dagen gjev eg Gog ein gravstad i Israel, i Abarim-dalen, «ferdadalen», austafor sjøen. Dalen skal stengja vegen for dei som ferdast der. Der skal dei gravleggja Gog og heile flokken hans, og dalen skal kallast Gog-flokkens dal. 12 I sju månader skal israelittane halda på med å gravleggja dei, så landet kan bli reint. 13 Alt folket i landet skal gravleggja dei og få ære av det den dagen eg viser min herlegdom, seier Herren Gud” .Esekiel 39

  Det er veldig bra og viktig at dei store jødiske organisasjonane har fortalt oss kven GOG er.

  http://www.templeinstitute.org/megillat-bush.htm

  “den statuen som kong neBUSHadnezzar hadde sett opp. Då dei stod framfor statuen kongen hadde reist, 4 ropa herolden med høg røyst: «Slik lyder påbodet til dykk folk og nasjonar og tungemål: 5 Så snart de høyrer lyden av horn, fløyte, sitar, harpe, lutt, sekkepipe og alle andre slag instrument, skal de falla ned og tilbe gullstatuen kong neBUSHadnezzar har reist. 6 Den som ikkje fell ned og tilbed, skal straks kastast i omnen med logande eld.” Daniel 3

 7. Feil igjen Langesæter. Evangeliet er Jesu liv,død og oppstandelse for syndige mennesker som deg og meg.
  ———————-
  Det er sant.

  Så må du begynna å halda Guds lov. Sabbaten er det fjerde bodet.

  “Elskar de meg, så held de boda mine. …Den som har boda mine, og som held dei, den er det som elskar meg” Joh 14.

  “Her må dei heilage halda ut, dei som held seg til Guds bod og trua på Jesus.”
  Åp 14,12

 8. Langesæter skrev:
  “Bibelen fortel tydeleg kva som vil skje.
  Ahriman eller Antikrist kjem.

  I fylgje Rudolf Steiner ville han stå fram i slutten av forrige århundre og begynnelsen på det me har innteke.”
  ————

  Kanskje er dette nøkklen til å forstå din religion?
  Du forkaster mesteparten av NT og påstår at den nytestamentelige menigheten er bygget på et bedrag. Men Rudolf Steiner kan du holde frem som et sannhetsvitne?

  Steiner kom fra det samme new-age-miljøet som mange av de viktigste stornazistene. Det som ble bygget opp rundt Petronova Bladawsky, eller hva hun het. Slike esoteriske teorier kan få en uhyggelig makt over folks tanker.

  Og dette minner meg igjen om en strategi som både bolsjevikene og nazistene brukte. Nazistene kalte det “spill i negativt rom”. Slike strategier kan brukes på forskjellige måter, men tar alltid utgangspunkt i å spille på motstanderens side eller organisere motstanden mot seg selv. Slik kan man samle og identifisere sine motstandere, flytte sine motstanderes oppmerksomhet bort fra det som betyr noe eller kanskje lede dem inn i et bakhold. Brenningen av “riksdagen” var et annet eksempel.

  Det kan også brukes som en propagandaform. Hørte en i kirkenes verdensråd si at jødehat var antisemittisme. Men både jøder og arabere var jo semitter. Derfor konkluderte han med at antisemittisme i like stor grad var hat mot araberne. Slik prøvde han å nøytralisere det faktum at arabere hater jøder og i stedet assosiere de som var kritiske til den arabiske religionen med jødehatere.

  Slike argumentasjonsteknikker brukes både i politikken og i mediene. Men i mer eller mindre kamuflerte former. Men satt i system kan man lure de fleste med dem. Men ikke alle. De som er vanskligst å lure kjennetegnes ofte på at de ikke er så skråsikre på det de tror de vet. På nettet har det blitt underholdning for mange og drive med slikt. Tror også at seriøse politiske krefter bruker nettsteder som f.eks youtube flittig for å påvirke barn og unge, og forsåvidt lettlurte voksne, med de samme teknikkene. Globalistenes co2-propaganda bygges ofte på slikt. I de mest primitive formene lager de f.eks forklaringer på hvordan global oppvarming pga. co2 vil skape istid. Slik kan de få folk til å tro at global oppvarming er årsaken til at de nesten fryser nesa av seg om vinteren.

  Det har alltid forundret meg hvor lett det er å lede folk inn på gale spor. Folk er som sauer. Man kan lede dem i flokker eller splitte dem så alle går i hver sin rettning. Da kan råvdyrene ta dem en for en.

  Den første gangen jeg gjorde meg tanker om manipulasjon var etter å ha snakket med noen jehovas vitner. Det var nesten sjokkerende å se hvordan de hele tiden trakk frem små bruddstykker fra Bibelen og så viste til helt andre bøker for å bevise for meg hva det betydde. Og først når de trodde jeg “forstod” hva det betydde, så kunne de gå inn i resten av teksten. Det måtte da være åpenbart at denne støttet deres konklusjoner, selv om det over hodet ikke så slik ut.

  I Bibelen står det om “antikrists ånd”. En av de mest åpenbare effektene av denne tror jeg er at det blir mye lettere å tro på løgn og bedrag enn på Guds Ord. Den åndelige motstanden opplever man bare hvis man tror på alt det som står i Bibelen.

  Det er antagelig med vranglære som med alle andre synder. Det føles veldig bra til å begynne med, Men etter at man sitter fast i den begynner nedturen.

 9. Ikke “Så må du” Torstein. Du legger noe til Jesu verk. Troen alene sier Jesus. Kjærligheten til han kommer etter frelsen,da er frukten lydighet. Men du tenker lydighet er veien til frelse. Du forkaster Guds nåde og Jesus ord. “Din tro har frelst deg”..Røveren på korset holdt Hverken sabbat eller andre bud,men han erkjente sin synd,forstod at Jesus var Gud,og ba om å få være med i hans rike. Ingen lov frelser,kun nåde og tro. Men George Bush er tydeligvis viktigere for den enn Jesus og hans ord.

 10. Du forkaster Guds nåde og Jesus ord.
  ————————————————–
  Yeshua er verdas frelsar .
  Han kom til jorda 4000 år eller 80 jubileum frå Adam
  og kjem igjen til Oljeberget no om nokre år .( 6000 år eller 120 jubileum )
  Yeshua forlangar lydighet.
  Det er ikkje nok å seia “Eg trur på Jesus”.
  Som Jakob seier så tydeleg:

  “Kva hjelper det, sysken, om nokon seier at han har tru, når han ikkje har gjerningar? Kan vel trua frelsa han? 15 Set at ein bror eller ei syster ikkje har klede og manglar mat for dagen, 16 kva hjelper det då om ein av dykk seier til dei: «Gå med fred, varm dykk og et dykk mette!» utan å gje dei det kroppen treng? 17 På same måten er det med trua: i seg sjølv, utan gjerningar, er ho død.”

  Djevelen trur på Yeshua og.

  ” 22 De må gjera det Ordet seier, ikkje berre høyra det. Elles lurer de dykk sjølve.”

  Guds 10 bod er ikkje tunge å halda, seier Jakob.
  Han kallar Guds lov for “fridomens lov”

  Legg vekk alt Gud kallar for styggedomar.

  “Etter FRIDOMENS LOVA SKAL DE DØMAST, etter den skal de tala og handla. 13 For dommen skal vera utan miskunn mot den som ikkje har vist miskunn. Men miskunn sigrar over dommen”.

  Me nærmar oss klimaks -år 2028-
  Då oppfyllest Guds tre siste høgtider.

  Yom Teruah
  Yom Kippur
  Lauvhyttefesten – Feast of Tabernacles.

  Dersom du vil sitja til bords med Abraham, Isak og Jakob i Jerusalem ved Tempelhøgda må du innordna deg Guds lov.

  “På dette fjellet
  skal Herren over hærskarane
  gjera i stand for alle folk
  eit festmåltid med feite retter,
  eit festmåltid med gammal vin,
  med feite, mergfulle retter
  og gammal, klåra vin.

  7 På dette fjellet skal han sluka
  sløret som slører til alle folk,
  dekket som dekkjer til alle folkeslag.

  8 Han skal sluka døden for evig.
  Herren Gud skal tørka tårene frå kvart andlet.” Esaias 25

 11. Jeg vil sitte ved Jesu bord i himmelen basert på hans gjerninger for meg,ikke mine gjerninger for han. Jakob snakker om at en levende sann tro vises i gjerninger. Alle er enig i det. Forklar røveren på korset ?

 12. Langesæter skrev: Yeshua er verdas frelsar .

  Yeshua ble sendt til verden men han var ikke av verden. Han greide heller ikke å “frelse verden”, men alle de som tok i mot ham gav han retten til å bli Guds barn. “Verden” tålte ikke å høre det han sa. F.eks tålte ikke fariseerne, de som ville rettferdiggjøre seg gjennom loven, å høre det som står i Matt 12. “Se der”, “Disiplene dine gjør noe som ikke er tillatt på sabbaten”, sa fariseerne. “Det er barmhjertighet jeg vil ha, ikke offer, da hadde dere ikke dømt de uskyldige. For menneskesønnen er herre over sabbaten”, sa Jesus. I stedet for å ta lærdom av det han sa korsfestet de ham. Han som var Ordet fra Gud.

  Verden ligger i det onde. Særlig etter at djevelen ble kastet ned på jorden. Det nesten groteske er at noen tror Gud skal følge etter. De tror at universets skaper skal flytte ut av Himmelen og bosette seg på en jordklump. Selv om Bibelen utrykkelig sier at det skal bli en ny Himmel og en Ny jord.

  “Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende”, sier Jesus i slutten av Matteusevangeliet. “Inntil verdens ende” passer nok veldig dårlig med påstanden om at Gud skal flytte ned på jordkloden og bo der i evighet. En jordklode som i følge det som står i GT ikke en gang kan romme ham.

  Slike påstander kan man selvsagt gjennta tusener og millioner av ganger. Man kan bare kalle Bibelens forfattere for “skurker og skrønemakere” og alle kristne for “bedratte”. Ved å kreve en diskusjon på slike premisser kan man virkelig “rule” i debatten. Og hvis noen skulle tvile så kan de bare lese noen tekster som en eller annen har lagt ut på nettet. F.eks Rudolf Steiner. Troverdig?

  Det er sant at man kan bli frelst ved å følge loven. Men da må man i følge moseloven holde hele loven. Det å bytte ut nåden vi fikk i Jesus med noen ganske få utvalgte regler fra moseloven er etter min mening en ganske utrolig idee. Den har absolutt ingen forankring i Bibelen selv.

 13. Skal man bli frelst ved loven må man oppfylle alle budene med hjertet. Langesæter tror det handler om å ikke lyve, mens Jesus sier at vi må ikke en gang ha tenkt tanken på å lyve. Da er man på vei til fortapelsen.. Loven kan ikke oppfylles i gjerning,kun med hjertet. Og dette har kun Jesus gjort, på vegne av oss alle.

 14. Forklar røveren på korset ?
  ——————-
  Fyrstikken seier det tydeleg.
  http://www.youtube.com/watch?v=YL8eq6Q9I-Y

  I Matteus står det slik det verkeleg var.

  Saman med han vart to røvarar krossfeste, ein på høgre og ein på venstre sida. 39 Dei som gjekk forbi, spotta han, riste på hovudet og sa: 40 «Du som riv ned tempelet og byggjer det opp att på tre dagar! Er du Guds Son, så frels deg sjølv og stig ned frå krossen!» 41 Like eins spotta overprestane han saman med dei skriftlærde og dei eldste og sa: 42 «Andre har han frelst, seg sjølv kan han ikkje frelsa. Han er då Israels konge; lat han stiga ned av krossen, så skal vi tru på han! 43 Han har sett si lit til Gud; lat no Gud berga han, om han har han kjær. Han har då sagt: ‘Eg er Guds Son.’» 44 Og RØVARANE SOM VART KROSSFESTE SAMAN MED JESUS, SPOTTA HAN PÅ SAME MÅTEN”

  LUKAS var medhjelparen til Paulus og i Lukas sine skrifter finn ein fleire skrønehistoriar.Forteljinga om røvaren som omvendte seg er ei av dei.

  Adventistane lagar stort nummer av setningsbygnaden.

  “Sanneleg det seier eg deg i dag: Du skal vera med meg i himmeleriket”

  Sannleg det seier eg deg: Idag skal du vera med meg i himmelriket”.

  Yeshua reiste ikkje til himmelen då han reiste. Han låg stilt og roleg i grava.

  I 1 Peters brev får Paulus inn enno nokre løgner.

  “Med kroppen døydde han,
  men ved Anden vart han gjord levande,

  19 og slik gjekk han bort og forkynte
  for åndene som var i fangenskap.”

  Det same gjeld denne grusomme forteljinga om den rike mannen og Lasarus.

  Den feilaktige forståinga av den NYE PAKT finn du identiske i hjå Lukas 22,20 og i 1 Kor 11,25.

  “Like eins tok han begeret etter måltidet og sa: «Dette begeret er den nye pakt i mitt blod, som blir utrent for dykk.”

  Den nye pakt vert fyrst inngått ved Yeshuas kome no etter 6000 år.
  Les Jeremias 31 i samanheng.

  I Matteus 26 står det riktig

  “Drikk alle av det! 28 Dette er mitt blod, PAKTBLODET, som blir utrent for mange så syndene blir tilgjevne. ”

  Det har inegn ting med den nye pakt å gjera.

  Yeshua kom som Guds Lam og oppfyllte PAKTBLODET. Han er offerlammet.
  Tida då ingen skal spørja kven Herren er og alle skal kjenna han kjem seinare.

  Drikk alle av det! 28 Dette er mitt blod, paktblodet, som blir utrent for mange så syndene blir tilgjevne.

 15. “Inntil verdens ende” passer nok veldig dårlig med påstanden om at Gud skal flytte ned på jordkloden og bo der i evighet. En jordklode som i følge det som står i GT ikke en gang kan romme ham.”
  ————————-

  Sakarja 14 fortel at JORDA er senteret for Messias sitt styre.

  “Då skal Herren min Gud koma, og alle dei heilage (ENGLAR)med han.
  6 Den dagen skal det ikkje vera lys, berre kulde og frost. 7 Det skal vera éin lang dag – Herren kjenner han – ikkje dag og natt, ved kveldstid skal det vera lyst. 8 Den dagen skal det RENNA LEVANDE VATN ut frå Jerusalem, halvparten til havet i aust, halvparten til havet i vest. Slik skal det vera både sommar og vinter.
  9 Då skal Herren vera KONGE OVER HEILE JORD. Den dagen skal Herren vera éin og namnet hans eitt.
  10 Heile landet skal bli som Araba-sletta, frå Geba til Rimmon, sør for Jerusalem. Men byen skal liggja høgt på sin stad, frå Benjamin-porten til den staden der Gamleporten var, til Hjørneporten, frå Hananel-tårnet til kongens vinpresser. 11 Der skal det bu folk. Byen skal ikkje vera bannlyst meir. Jerusalem skal liggja trygt.”

  Det er tydelege ord. Alle ser at det gjeld Jerusalem i MidtAusten.
  Messias eller Yeshua kjem for å halda dom over alle nasjonane som har teke seg tilrette i Guds Land.

  Malaki 3 beskriv at Yeshua kjem til tempelet i Jerusalem.

  “Brått kjem han til sitt tempel,
  Herren som de søkjer,….Men kven kan tola den dagen han kjem,
  kven kan stå seg når han syner seg?…Eg kjem til dykk og held dom.
  Eg skundar meg å vera vitne
  mot dei som driv med trolldom,
  mot dei som bryt ekteskapet,
  mot dei som sver falskt,….”

  Esekiel 43 beskriv at Messias går gjennom Aust-porten inn til tempelet.

  “Så førte han meg til den porten som vender mot aust. 2 Og sjå, herlegdomen til Israels Gud kom frå aust med eit drønn som av store vassmengder, og jorda stråla av hans herlegdom. 3 Det synet eg fekk sjå, likna det synet eg hadde då han kom for å øydeleggja byen, og det eg hadde ved Kebar-elva. Eg kasta meg ned med andletet mot jorda. 4 Og Herrens herlegdom kom til tempelet gjennom den porten som vender mot aust. 5 Då lyfte ånda meg opp og førte meg til den indre føregarden. Og sjå, Herrens herlegdom fylte tempelet!”

  Paulus si falske lære har fått fokuset vekk frå det BOKSTAVLEGE Jerusalem.
  Han seier dei frelste skal rykkjast opp og forsvinna ut gjennom atmosfæren.
  Adventistane og Ellen White beskriv at dei kristne brukar 7 dagar til himmelen.
  Det er sjølvsagt fullstendig oppdiktning utan grunnlag i GT eller Tanakh.

  Dei trufaste vert stille og roleg tekne med til tempelhøgda i Jerusalem, til det store gjestebodet. Der skal me sitja til bords med Abraham,Isak og Jakob og kosa oss med god mat og drikke (ikkje svinekjøt og mus).

  “Sanneleg, eg seier dykk: Ikkje hos nokon i Israel har eg funne slik ei tru. 11 Og det skal de vita: Mange skal koma frå AUST OG FRÅ VEST og sitja til bords med Abraham og Isak og Jakob i himmelriket. 12 Men borna av riket skal kastast ut i mørkret utanfor, der dei græt og skjer tenner.» Matteus 7

  Kjem dei frå luftrommet for å ta plass?
  Nei, frå jorda hjørner kjem dei slik Yeshua og seier det.

  “Medan basunen ljomar, skal han senda ut englane sine, og dei skal samla dei han har valt seg ut, frå dei fire verdshjørna, frå den eine enden av himmelen til den andre.”

  Englane tek folk med til det bokstavlege Israel.

  “Slik skal det òg vera når Menneskesonen kjem. 40 Då skal to menn vera ute på marka; EIN BLIR HENTA, éin blir att. 41 To kvinner skal mala saman på kverna; éi blir henta, éi blir att”

  Kva gjer td kvinnene på når dei vert henta?
  Er dei oppe i luftrommet?
  Nei, dei driv med praktisk arbeid HER på jorda.
  Så tek engelen med den som er funnen verdig til å få delta i det store gjestebodet. Den andre vert etterlatt.

  Gud skal definitivt ta sete HER på denne jorda. Det store gjestebodet er det same som lauvhyttefesten som fell 5 dagar etter Yom Kippur, slik 3 Mosebok 23 beskriv det.

 16. “Sakarja 14 fortel at JORDA er senteret for Messias sitt styre.”

  Messias er den samme som Jesus. Og han skal styre gjennom Tusenårsriket. Så skal dyret komme opp fra avgrunnen og forføre folk for siste gang. Så kommer dommen og etter denne får vi en NY Jord og en ny Himmel. Der skal Gud selv, Jesus og menneskene leve sammen. Bibelen kaller dette nye stedet også for “jord”. Kanskje for at alle menneskene oppgjennom tidene skulle forstå betydningen.

  Jeg har lest gjennom det som står om dette mange, mange ganger og prøvd å forestille meg hvordan dette vil skje, men det er ikke lett. Bare det å tenke seg at “tiden” ikke skal være mer er vanskelig. Men noen få ganger i mitt liv har jeg hatt en opplevelse av noe jeg tror ligner. Plutselig har jeg fått en følelse av at fortiden er like nær som nåtiden. Visstnok en ikke så veldig uvanlig opplevelse. Tiden er uansett ikke det vi tror. Men hva den er vet ingen. Like lite som noen vet hva “lys” er. Lys er noe uforståelig, men Bibelen sier at Gud bor i et lys. Lev i lyset, står det.

  Interessant er det i hvertfall at lysets egenskaper ikke ser ut til å forholde seg til de fysiske lovene i vår virkelighet.

 17. Haren.
  Tekstane i Esekiel 39 og Sakarja 14 levner ingen tvil om at det er snakk om den bokstavlege jorda.
  Esekiel 39 fortel om denne plassen i Israel nær Dødehavet der GOG og hærstyrkane hans skal gravleggast.

  “Den dagen gjev eg Gog ein gravstad i Israel, i Abarim-dalen, «ferdadalen», austafor sjøen. Dalen skal stengja vegen for dei som ferdast der. Der skal dei gravleggja Gog og heile flokken hans, og dalen skal kallast Gog-flokkens dal. 12 I sju månader skal israelittane halda på med å gravleggja dei, så landet kan bli reint. 13 Alt folket i landet skal gravleggja dei og få ære av det den dagen eg viser min herlegdom, seier Herren Gud.
  14 For at landet skal bli reint, skal dei setja nokre menn til stadig å dra gjennom landet. Dei skal gravleggja dei som undervegs vart liggjande att på marka. 15 Når dei fer gjennom landet og får auge på ein menneskeknokkel, skal dei setja opp eit merke der til gravarane kjem og gravlegg han i Gog-flokkens dal. 16 Der er det òg ein by som heiter Hamona. Slik skal dei gjera landet reint.”

  Det er enkle og tydelege tekstar.

  Problemet til folk som har akseptert Paulus sine falske ord er at desse tekstane vert vanskelege å forstå.

  Td adventistane lærer at jorda skal vera aude og tom i 1000-årsriket.
  Kortid er det Israel skal rydda opp etter GOG-krigen?

  Sidan tekstane erså vanskelege å forstå vert dei åndeleggjort eller omtolka i erstatningsteologiens falske ramme.

  Kyrkjeråd, biskopar og prestar, ja nesten alle har falle for denne falske erstatningsteologien om åndeleggjer enkle tekstar.

  Me ser no td Desmond Tutu reiser rundt og fordømer nasjonen Israel og snakkar om “folkeretten”.

  Sakarja 14 skriv:

  “Då skal dei som blir att av alle folkeslaga som kom mot Jerusalem, år etter år fara opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarane, og feira lauvhyttefesten. 17 Om nokon av slektene på jorda ikkje fer opp til Jerusalem for å tilbe kongen, Herren over hærskarane, skal regnet ikkje falla over dei. 18 Det skal heller ikkje falla over egyptarane om dei ikkje fer opp og ikkje kjem. Dei skal råkast av same plaga som Herren lèt råka dei folkeslaga som ikkje fer opp for å feira lauvhyttefesten. 19 Dette skal vera straffa for Egypt og alle folkeslaga som ikkje fer opp for å feira lauvhyttefesten.”

  For mange kristne vert dette uforståelege tekstar fordi dei trur dei er i himmelen, vekke frå kloden/jorda.

  Bibelen lærer at Messias skal styra folkeslaga med jernstav her på jorda.
  Nasjonane må innretta seg etter Guds lov eller Torah.

  Alt dette vaset til Paulus om åndelege lekamer etc kan ein kasta på søppelhaugen.
  Mennesket skal stå opp i KJØT og BLOD og leva eit liv slik me no gjer.

 18. Ha Ha 🙂 Lukas lyver også. Du er ikke sann. Stakkars deg..Dømme bibelens ord slik. Du går en meget varm evighet i vente. Nei,jeg tror jeg bare overlater deg til din egen gale og fantasifulle verden. Her er det lite håp. Hils George Bush fra meg hvis du snakker med ham 🙂

 19. Du går en meget varm evighet i vente.
  ———————————-
  Det store gjestebodet skal haldast i Jerusalem 5 dagar etter Yom Kippur (domens dag). Festen kallast lauvhyttefesten -Sukkot.
  Det skjer no nøyaktig 6000 år eller 120 jubileum etter Adam– år 2028.
  Ikkje alle får ta del.
  Skuffa vil dei stå utanfor og gråta .
  Dei ser kva dei har gått glipp av.
  La oss håpa at Gud finn plass til deg, Bjørn.

  For å sitera Lukas = Luke = lysbringaren
  http://www.ourbabynamer.com/meaning-of-Luke.html

  “Men han skal svara: ‘Eg veit ikkje kvar de er ifrå. Gå bort frå meg, alle de som gjer urett!’ (IKKJE VIL HALDA SABBATEN OG ET SVINEKJØT) Og de skal gråta og skjera tenner når de får sjå Abraham og Isak og Jakob og alle profetane i Guds rike medan de sjølve er kasta utanfor. Frå AUST OG VEST og frå NORD og SØR skal menneske koma og sitja til bords i Guds rike.”

  Måten Satan lurer menneska på, er å blanda sanning med løgn.
  Det er det Paulus gjer. Til slutt har surdeigen teke heilt overhand.

  “Litt surdeig gjennomsyrar heile deigen.” Gal 5.

 20. det lite håp. Hils George Bush fra meg
  —————————————-
  http://www.birtherreport.com/2014/09/video-sheriff-joe-arpaio-unloads-on.html#more

  Obama vert avslørt når Iran bombar USA.
  Valet vert kansellert pga Obamas falske fødselsattest.

  I denne krisa som oppstår kjem DYRET-GOG- neBUSHadnezzar- ASSYRAREN-BABYLONS KONGE- ØYDELGGJAREN-DEN LOVLAUSE -BEDRAGAREN,TJUVEN – OSV tilbake til alle si undring.

  Obama er veik og skrekkslagne amerikanarar vil samla seg rundt BUSH som advarte om kor farleg Iran er.

  http://www.youtube.com/watch?v=MjGX2Gdj2Y4

  http://absolutetruth613.blogspot.no/2012/04/who-is-gog-and-magog.html

  “First we have the pronunciation of Gog. That in itself is very interesting since a Sephardic Jew would pronounce it more like Joj. There is no J sound in Hebrew and the pronunciation by a Sephardic Jew doesn’t have letters in English to do it justice; however, it sounds almost like someone is mispronouncing Jeoje. The Jews of Yemen would add an extra R sound making closer to Jeorje. Either way it puts an interesting connotation on why the Bible calls him Gog.”

  “More dramatic a fact is that the Bushes were members of the Yale Secret Society of Skull and Bones.”

  Her vert Bush avslørt.
  http://www.youtube.com/watch?v=gwJDs1cg9Eo
  http://www.youtube.com/watch?v=1J0XSh71tMk

  “Thus said Hashem: Behold, I am against you, Gog, the prince, leader of Meshech and Tuval.
  In Hebrew:
  …הנני אליר גוג נשיא משר ותבל: ושובבתיך

  The Hebrew word for prince is nausi which happens to be the word used in modern Hebrew for President. But the best part is in the name of the place Meshech and Tuval in Hebrew we find with skip rate of two (every other letter) BUSH. It even goes from left to right just like English.

  משך ותבל
  In the next word, we just happen to find BUSH again this time no letter skip and also left to right.
  ושובבתיך””
  Som sagt har sjefane for Guds utvalde folk fortalt oss at GOG er George Bush.
  http://www.templeinstitute.org/megillat-bush.htm

  USA treng sein sterk mann mot muslimane. Bush viste at han hadde handlingskraft.

  I dag er basundagen.

  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/25357/Default.aspx?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=No-sidebar-news-1&utm_content=1373

  “Sunset today (Wednesday) marks the start of the biblical holiday of Rosh Hashanah, the Jewish New Year. Arab residents of Jerusalem and surrounding areas also marked the occasion by rioting atop the Temple Mount.”

  Om 10 dagar kjem Yom Kippur og deretter lauvhyttefesten 5 dagar etterpå.

  Desse 3 høgtidene skal minna oss om det som skal finna stad akkurat på desse dagane etter 120 jubileum.

  Det nærmar seg raskt tida for tempelet si gjenoppbygging og deretter Antikrist som set seg i tempelet.

 21. George Bush får no stor oppmerksomhet pga det han sa i 2007.
  Denne videon frå FOX NEWS forklarar det.

  http://www.youtube.com/watch?v=oiA_0-WUW8k

  “Here’s former President George W. Bush’s prophetic warning from July 12, 2007 about pulling U.S. troops out of Iraq too early (emphasis added):
  “I know some in Washington would like us to start leaving Iraq now. To begin withdrawing before our commanders tell us we’re ready would be dangerous, for Iraq, for the region, and for the United States.

  It would mean surrendering the future of Iraq to al Qaeda. It would mean that we would be risking mass killings on a horrific scale. It would mean we would allow the terrorists to establish a safe haven in Iraq to replace the one they lost in Afghanistan.

  It would mean increasing the probability that American troops would have to return at some later date to confront an enemy that is even more dangerous.”
  And how did current President Barack Obama refer to this new enemy, the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS), or as he likes to more politicially-correct term, ISIL? The organization of Muslim Brotherhood related Islamic terrorists who are beheading our reporters and have taken over large areas of the Middle East?

  In an interview with The New Yorker, in January of this year, Obama said:
  “The analogy we use around here sometimes, and I think is accurate, is if a JV team puts on Lakers uniforms, that doesn’t make them Kobe Bryant. I think there is a distinction between the capacity and reach of a bin Laden and a network that is actively planning major terrorist plots against the homeland versus jihadists who are engaged in various local power struggles and disputes, often sectarian.”

 22. George Bush and Skull and Bones (Part 1)

  http://www.youtube.com/watch?v=1J0XSh71tMk&list=UUVHX6oCdSHSrbw96512hBiA

  Det er viktig å forstå Antikrist sitt utgangspunkt.
  Han tilber Molok.
  I Skull and Bones hadde Bush senior namnet Magog og BUSH jr vart kalla for GOG, slik videoen viser. (2,50 ute i videoen)

  I Jeremias 50/51 vert endetidas Babylons Konge avslørt.
  “Babel er teken,
  Bel har vorte til skamme,
  og Marduk er slegen av skrekk.”

  Marduk eller Molok er same guden – Satan
  Del 2:
  http://www.youtube.com/watch?v=i2ulNXhWw7U

  “Moloch was the pagan god of the Ammonites and Phoenicians to whom parents sacrificed their children. They were barbarians. Molech (also Moloch) was the national deity of the heathen Ammonites, a fire god commonly worshiped throughout the ancient near East and North Africa, by Canaanites and Philistines, Arameans and Semitic peoples and later, Phoenicians. He was known by many names, all signifying the same false god.

  There are many different names for Molech. These names all refer to the same false god, spelled in various different ways: Melech, Molech, Milcom, Melkom, Moloch, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos, Cronus.”
  http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/bohemian_moloch.htm

  I Jeremias 51 finn du akkurat dei same kjenneteikna som i Åp 17/18.

  “Babel var eit gullbeger i Herrens hand,
  ho gjorde heile jorda drukken.
  Folkeslaga drakk av vinen,
  difor vart dei som galne.

  8 Brått er Babel fallen og knust.
  Sørg over henne!
  Hent balsam for såret hennar,
  kanskje kan det lækjast.

  9 «Vi prøvde å lækja Babel,
  men ho lét seg ikkje lækja.
  Forlat henne! Lat oss gå
  kvar til sitt eige land.
  For dommen over henne når til himmelen,
  han rekk opp til skyene.»

  USA har gitt denne berusande vinen sin til alle folkeslag. Dei etterliknar USA sine styggedomar og oppfører seg som galne i mange ting.
  Gud ber folket sitt (spesielt jødane) om å forlata plassen og reisa heim til Israel før straffedomen kjem over landet.
  Det skjer når USA tek seg tilrette i Guds Land.

 23. I følge deg er Jesus en løgner.

  Markus 10:51-52

  “Jesus tok så til orde og sa til ham: Hva vil du jeg skal gjøre for deg? Den blinde sa til ham: Rabbuni, at jeg må få synet igjen. Jesus sa til ham: Gå bort, din tro har frelst deg! Og straks fikk han synet igjen, og fulgte ham på veien.”

  Johannes 6:28-29

  “De sa da til ham: Hva skal vi så gjøre for å gjøre Guds gjerninger? Jesus svarte og sa til dem: Dette er Guds gjerning at dere skal tro på ham som han har sendt.”

 24. I følge deg er Jesus en løgner.
  ——————————————-
  Gud gav i GT lova .
  Gud har gitt desse lovene for å gjera livet betre.
  Torahen sine reglar er ikkje avskaffa .
  Mange av lovene er knytta til tempelet som no ligg nede, men vil koma på plass om nokre få år (2021).
  https://www.indiegogo.com/projects/build-the-third-temple–3
  “It is not enough to wait and pray for the Third Temple. It is a Biblical obligation to build it.”
  Då vil lovene igjen setjast i verk.
  Det er mange lover om kjønnsleg omgang og mange helselover for å hindra sjukdom.
  Tatovering er nemnd som ein styggedom.

  I 1000-årsriket (2028) vil menneska verta lært om av yeshua og Israel til å fylgja desse lovene.
  Sabbaten skal haldast frå veke til veke og lauvhyttefesten likeså.

  Yeshua seier at lova ikkje skal forsvinna. Ikkje ein tøddel skal bort.
  Esaias 2 seier at Torahen vert lovlæra menneska skal fylgja.
  Tempelet vil stå på tempelhøgda i det bokstavlege Jerusalem og dit vil nordmenn og svenskar koma for å tilbe Yeshua.
  Landegrensene for Israels 12 stammer vil verta innført slik Esekiel 47 seier.

  Paulus kjem med ein heilt ny gudsfiendleg religion.
  http://www.youtube.com/results?search_query=paul+the+false+apostle

  Veldig mange har heldigvis forstått det.

  Det evangeilumet du Bjørn med mange andre forkynner er delvis falskt.
  Lova er ikkje avskaffa eller oppheva.
  Gud vil me skal innretta oss etter lovene hans i GT.
  Sabbaten er ei viktig lov.
  Helselovene og matforskriftene er og viktige.
  Jordbrukslovene har det vore mykje blest om .
  Gud vil at jorda skal kvila det sjuande året.

  http://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/562077/jewish/What-Is-Shemittah.htm

  Dette vil sjølvsagt verta gjennomført i 1000-årsriket (2028).
  Jødane har diverre mista den korrekte jubelårsyklusen.
  År 2027 er eit sabbatsår. Då kan du rekna bakover kva år jorda skulle lege brakk.
  2020-2013 etc.

  Slik menneska har drive på med kunstig landbruk så utarmar det jorda.
  Gud har forklara korleis menneska burde stella jorda.

  “For six years you shall sow your field, and for six years you shall prune your vineyard, and gather in its produce. But in the seventh year, the land shall have a complete rest, a Sabbath to the L‑rd; you shall not sow your field, you shall not prune your vineyard, nor shall you reap the aftergrowth of your harvest ”

  I 1000-årsriket vil menneska koma opp til Jerusalem og få instruksjon.
  Sabbatsåret har ein fysisk betydning og ei åndeleg meining, nett slik jubelåret har det.

  Me må innretta oss så godt me kan etter Guds lov og leggja vekk heidenske styggedomar.

  “De skal ikkje læra dykk å gå dei vegane folkeslaga går,
  og ikkje frykta teikna på himmelen
  sjølv om folkeslaga fryktar dei.

  3 For skikkane til folka er tomme.
  Dei høgg eit tre i skogen,
  ein handverkar lagar det til med øks,

  4 dei pryder det med sølv og gull,
  dei fester det med naglar og hammar
  så det står støtt.

  5 Dei er som fugleskremsla på ei agurkmark,” Jeremias 10.

  Juletreproduksjonen kunne ein trygt leggja ned.

  Du har mykje å læra, Bjørn.
  Men eg ville anbefala deg å setja deg inn i Guds 7 høgtider.
  Dei er veldig viktige å forstå.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204883850714719&set=p.10204883850714719&type=1&theater

  og sjølvsagt dei 6000 åra, som diverre mange er litt for tideleg ute med slutten på.

  http://thecreationclub.com/6-days-6000-years-a-key-to-biblical-prophecy/

 25. Ja tenk at en hel kristenhet tar feil,og en bonde fra Norge som er besatt av George Bush har rett..Du er helt på jordet. Håper du blir frelst Torstein. Ber for deg i dag.

 26. Ja tenk at en hel kristenhet tar feil,og en bonde…
  ——————–
  Ja, tenk ein bonde. Finst det noko verre.

  Dei kristne trur på Jesus eller Yeshua. Det er riktig, sjølvsagt.

  Problemet er dei har har mange feilaktige førestillingar om kva som skal skje pga den falske Paulus.

  I tillegg legg dei fleire av Guds bod til sides fordi Paulus skriv at dei kan gjera det.

  Eg såg på nettsidene dine tidlegare at du hadde ført meg opp.

  http://www.jesuserherre.com/

  Har du teke det vekk?

  Antikrist er det enno få som forstår kven vert.

  Når han kjem vil dei som har lese profetiane forstå det.

  “When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the previous president of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”

  Heile verda vil UNDRA seg når dei ser personen som har styrt før returnera.

  http://www.youtube.com/watch?v=dRxSxFj7kCg

  Du får fylgja med å utviklinga og spesielt gjenoppbygginga av tempelet.

  http://www.hebrew4christians.com/Articles/Chayei-Olam/chayei-olam.html

  http://www.alef-ic.net/shabbat.htm
  ————-
  Eg tek ein lang pause no på debattsidene her.
  Kjem tilbake i november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.