ISIS oppfordrer til angrep på USA, kaller Obama “jødenes muldyr”

Den islamske stat (ISIS) oppfordret mandag sine tilhengere til å angripe amerikanske og franske innbyggere samt befolkningen i de land som har sluttet seg til koalisjonen av land som skal delta i bekjempelsen av den islamske staten.

Abu Muhammad al-Adnani som er talsmann for den islamistiske militsen hånte også
USAs president Barack Hussein Obama og andre vestlige “korsfarere” i en uttalelse referert av SITE monotorings nettside I følge uttalelsen ville den vestlige koalisjonen gå på et nederlag i møte med ISIS hellige krigere. USA som er i ferd med å bygge en gadanpinternasjonal koalisjon for å bekjempe den radikale Sunni muslimske gruppen som å kontrollere stadig større områder i Syria og Irak. Gruppens uttalte mål er å skape et islamistisk kalifat i sentrale deler av Midt-Østen. Abu Muhammad al-Adnani sa at en intervensjon av en USA ledet koalisjon vil bli korsfarernes siste kampanje. Også dette korstoget vil bli knust å beseiret på samme måte som alle deres tidligere korstog har endt med nederlag og tilbaketrekking, sa Ardani i uttalelsen hvor han oppfordret bevegelsens tilhengere og støttespillere til å angripe amerikanere, franskmenn, kanadiere, australiere og folk fra andre nasjoner som slutter seg til koalisjonen. Siden Norge også er involvert i krigen både humanitært og militært vil islamistenes trussel også gjelde oss.

Franske og amerikanske fly gjennomførte søndag flere angrep mot ISIS mål i Irak og Washington signaliserer nå at det er flere land som er interessert i å ta del i bombingen av ISIS, også dersom det skulle bli aktuelt å bombe ISIS i Syria. Washington har også uttrykt villighet til å bruke 500 millioner dollar på å væpne og trene opprørere i Syria og man har sendt 1600 amerikanske soldater til Irak for å kjempe mot den islamske staten. I sin uttalelse spottet ISIS talsmann de vestlige ledere over at de stadig blir dradd dypere inn i et militært engasjement i regionen og han sa videre at Obama nå gjentar feilene tidligere president George  Bush gjorde i Irak. “Hvis dere kjemper mot den islamske staten, vil den bli sterkere og mer brutal. Dersom dere lar oss i fred vil den vokse å utvide seg. Hvis Obama har lovet dere at den islamske staten skal bli knust er det ikke noe annet enn å gjenta George W Bush tidligere løgner, sa Adnani i følge en engelskspråklig oversettelse av uttalelsen.

https://www.youtube.com/watch?v=lYWBFtuHYHM

Dras mot ødeleggelse

I en uttalelse rettet direkte til Obama sa Adbani videre: “Du er muldyret til jødene, du påstod i dag at Amerika ikke ville bli dradd inn i en ny bakkekrig. Nei, USA vil bli trukket og dradd… mot sin død, mot grave og ødeleggelse. Den amerikanske presidenten som har lagt mye prestisje i å få alle soldater ut av Irak etter den kostbare invasjonen i 2003 og den påfølgende okkupasjonen, er ennå følsom for anklager om at han er i ferd med å trekke USA inn i en ny langvarig krig som vil kreve amerikanske soldaters liv. Mens Obama så langt har avvist ideen om å engasjere seg på bakken i en ny krig, sier militære ledere i USA at det er realitetene på bakken som vil avgjøre hvorvidt det er nødvendig med bakkestyrker i Irak og Syria. I sin uttalelse kritiserte ISIS talsmannen også kurdere som kjempet mot dem i Syria og Irak. “Vi kriger ikke mot kurderne fordi de er kurdere, men vi kjemper mot de vantro blant dem, fordi de er allierte med korsfarerne eller jødene i krigen mot muslimer. – Det er mange kurdiske muslimer som kjemper for den islamske staten,” sa Abu Muhammad al-Adnani. På mandag forsinket syriske kurdere den militære fremrykkingen til ISIS nær grensen mot Tyrkia, sa en talsmann for kurdiske styrker. Abu Muhammad al-Adnani kom også med sterke fordømmelser av Saudi-Arabia hvor flere fremtredende geistlige har avvist den Islamske Staten og som også har uttalt at de vil være med i koalisjonen som skal bekjempe ISIS. Til vestens ledere sa talsmannen videre: Dere skal vite, -at ved Allah, -vi frykter verken svermer av fly, ei heller raketter, droner, slagskip eller våpen av masseødeleggelse.

https://www.youtube.com/watch?v=j0Rbngc3SlE

Vil møte hard motstand

Når USA på et eller annet punkt ser seg tvunget til å sende bakkestyrker inn i Irak og kanskje også Syria må disse regne med knallhard motstand fra ISIS styrkene som på alle måter er langt mer motivert for en blodig kamp enn det amerikanske styrker er. På mange måter fremstår ISIS som langt mer motivert på kamp og disse slåss for en sak de tror på, nemlig Allah og en islamsk kalifat. For gode muslimer er jihad endel av troen samtidig som de med rette ser på den vestlige verden som moralsk underlegen. Når Obama på et eller annet punkt blir tvunget til å sende inn sine “Marines” er det kanskje disse syngende gutta som skal bryne seg på islamister med forkjærlighet for å skjære halsen over på sine motstandere, og spesielt amerikanere.

https://www.youtube.com/watch?v=XTgzCtZ_f10

 

13 tanker om “ISIS oppfordrer til angrep på USA, kaller Obama “jødenes muldyr”

 1. Bla bblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl
  ablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
  blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablab
  lablablablablablablablablablablablablabla…………………….

  Hva er evangeliet Torstein?

 2. Torstein Langesæter. Du finner Bush i absolutt alt. Bush er og blir historie og kan ikke være antikrist, siden antikrist kommer fra islamsk kjerneområde eller Midt-Østen. Ideen om at Antikrist enten er en europeisk eller amerikansk størrelse er en feilslått ide på basis av gamle forestillinger om at USA eller Europa er sentrum i endetidens bilde. Alt dreier seg om Midt-Østen og ikke USA. Antikrist vil bli islam personifisert i en motkristus som kan dukke opp når som helst. Du bør komme over den håpløse ideen om Bush. Bush er historie og vil aldri igjen bli president. Før eller siden vil du komme ned på jorden igjen Langesæter. Du er nesten like oppspilt over ideene om Bush som Jan Kåre Christensen er over sin kjepphest. Jeg er redd du er fullstendig på villspor, og når George Bush er 90 vil du vel fremdeles holde fast på din forestilling.

 3. Feil igjen Langesæter. Evangeliet er Jesu liv,død og oppstandelse for syndige mennesker som deg og meg. Ved tro på Jesu fullbragte gjerning på korset mottar vi syndenes forlatelse av Gud og blir erklært rettferdige. Alt av nåde.

  1 Korinter 15:1-4

  “Jeg kunngjør dere, brødre, det evangelium som jeg forkynte for dere, det som dere også tok imot, som dere også står fast i. Ved det blir dere også frelst dersom dere holder fast ved det ordet jeg forkynte dere – om dere da ikke forgjeves er kommet til troen. For jeg overga dere blant de første ting det som jeg selv tok imot: At Kristus døde for våre synder etter Skriftene, og at han ble begravet, og at han ble reist opp på den tredje dagen etter Skriftene.”

  Matteus 20:28

  “likesom Menneskesønnen ikke er kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv til en løsepenge i manges sted.”

  Matteus 16:21

  “Fra den tiden begynte Jesus å gjøre det klart for disiplene sine at han måtte dra til Jerusalem, og at han skulle lide meget av de eldste og yppersteprestene og de skriftlærde, at han skulle bli slått i hjel, og at han skulle reises opp på den tredje dagen.”

  Jesaja 53:4-6

  “Sannelig, våre sykdommer har han tatt på seg, og våre piner har han båret. Men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig. Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom. Vi for alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei. Men Herren lot den skyld som lå på oss alle, ramme ham.”

  Du nevner ikke Jesu stedfortreder gjerning i det hele tatt,Hverken hans synbæring eller oppstandelse. Dette viser hvor på sidesporet du er,og hvor langt unna du er et rett forhold til Gud. I stedet har du viklet deg inn i din egen lære og vei,som fører til dom. Trist.

 4. Langesæter skrev:
  “Bibelen fortel tydeleg kva som vil skje.
  Ahriman eller Antikrist kjem.

  I fylgje Rudolf Steiner ville han stå fram i slutten av forrige århundre og begynnelsen på det me har innteke.”
  ————

  Kanskje er dette nøkklen til å forstå din religion?
  Du forkaster mesteparten av NT og påstår at den nytestamentelige menigheten er bygget på et bedrag. Men Rudolf Steiner kan du holde frem som et sannhetsvitne?

  Steiner kom fra det samme new-age-miljøet som mange av de viktigste stornazistene. Det som ble bygget opp rundt Petronova Bladawsky, eller hva hun het. Slike esoteriske teorier kan få en uhyggelig makt over folks tanker.

  Og dette minner meg igjen om en strategi som både bolsjevikene og nazistene brukte. Nazistene kalte det “spill i negativt rom”. Slike strategier kan brukes på forskjellige måter, men tar alltid utgangspunkt i å spille på motstanderens side eller organisere motstanden mot seg selv. Slik kan man samle og identifisere sine motstandere, flytte sine motstanderes oppmerksomhet bort fra det som betyr noe eller kanskje lede dem inn i et bakhold. Brenningen av “riksdagen” var et annet eksempel.

  Det kan også brukes som en propagandaform. Hørte en i kirkenes verdensråd si at jødehat var antisemittisme. Men både jøder og arabere var jo semitter. Derfor konkluderte han med at antisemittisme i like stor grad var hat mot araberne. Slik prøvde han å nøytralisere det faktum at arabere hater jøder og i stedet assosiere de som var kritiske til den arabiske religionen med jødehatere.

  Slike argumentasjonsteknikker brukes både i politikken og i mediene. Men i mer eller mindre kamuflerte former. Men satt i system kan man lure de fleste med dem. Men ikke alle. De som er vanskligst å lure kjennetegnes ofte på at de ikke er så skråsikre på det de tror de vet. På nettet har det blitt underholdning for mange og drive med slikt. Tror også at seriøse politiske krefter bruker nettsteder som f.eks youtube flittig for å påvirke barn og unge, og forsåvidt lettlurte voksne, med de samme teknikkene. Globalistenes co2-propaganda bygges ofte på slikt. I de mest primitive formene lager de f.eks forklaringer på hvordan global oppvarming pga. co2 vil skape istid. Slik kan de få folk til å tro at global oppvarming er årsaken til at de nesten fryser nesa av seg om vinteren.

  Det har alltid forundret meg hvor lett det er å lede folk inn på gale spor. Folk er som sauer. Man kan lede dem i flokker eller splitte dem så alle går i hver sin rettning. Da kan råvdyrene ta dem en for en.

  Den første gangen jeg gjorde meg tanker om manipulasjon var etter å ha snakket med noen jehovas vitner. Det var nesten sjokkerende å se hvordan de hele tiden trakk frem små bruddstykker fra Bibelen og så viste til helt andre bøker for å bevise for meg hva det betydde. Og først når de trodde jeg “forstod” hva det betydde, så kunne de gå inn i resten av teksten. Det måtte da være åpenbart at denne støttet deres konklusjoner, selv om det over hodet ikke så slik ut.

  I Bibelen står det om “antikrists ånd”. En av de mest åpenbare effektene av denne tror jeg er at det blir mye lettere å tro på løgn og bedrag enn på Guds Ord. Den åndelige motstanden opplever man bare hvis man tror på alt det som står i Bibelen.

  Det er antagelig med vranglære som med alle andre synder. Det føles veldig bra til å begynne med, Men etter at man sitter fast i den begynner nedturen.

 5. Ikke “Så må du” Torstein. Du legger noe til Jesu verk. Troen alene sier Jesus. Kjærligheten til han kommer etter frelsen,da er frukten lydighet. Men du tenker lydighet er veien til frelse. Du forkaster Guds nåde og Jesus ord. “Din tro har frelst deg”..Røveren på korset holdt Hverken sabbat eller andre bud,men han erkjente sin synd,forstod at Jesus var Gud,og ba om å få være med i hans rike. Ingen lov frelser,kun nåde og tro. Men George Bush er tydeligvis viktigere for den enn Jesus og hans ord.

 6. Jeg vil sitte ved Jesu bord i himmelen basert på hans gjerninger for meg,ikke mine gjerninger for han. Jakob snakker om at en levende sann tro vises i gjerninger. Alle er enig i det. Forklar røveren på korset ?

 7. Langesæter skrev: Yeshua er verdas frelsar .

  Yeshua ble sendt til verden men han var ikke av verden. Han greide heller ikke å “frelse verden”, men alle de som tok i mot ham gav han retten til å bli Guds barn. “Verden” tålte ikke å høre det han sa. F.eks tålte ikke fariseerne, de som ville rettferdiggjøre seg gjennom loven, å høre det som står i Matt 12. “Se der”, “Disiplene dine gjør noe som ikke er tillatt på sabbaten”, sa fariseerne. “Det er barmhjertighet jeg vil ha, ikke offer, da hadde dere ikke dømt de uskyldige. For menneskesønnen er herre over sabbaten”, sa Jesus. I stedet for å ta lærdom av det han sa korsfestet de ham. Han som var Ordet fra Gud.

  Verden ligger i det onde. Særlig etter at djevelen ble kastet ned på jorden. Det nesten groteske er at noen tror Gud skal følge etter. De tror at universets skaper skal flytte ut av Himmelen og bosette seg på en jordklump. Selv om Bibelen utrykkelig sier at det skal bli en ny Himmel og en Ny jord.

  “Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende”, sier Jesus i slutten av Matteusevangeliet. “Inntil verdens ende” passer nok veldig dårlig med påstanden om at Gud skal flytte ned på jordkloden og bo der i evighet. En jordklode som i følge det som står i GT ikke en gang kan romme ham.

  Slike påstander kan man selvsagt gjennta tusener og millioner av ganger. Man kan bare kalle Bibelens forfattere for “skurker og skrønemakere” og alle kristne for “bedratte”. Ved å kreve en diskusjon på slike premisser kan man virkelig “rule” i debatten. Og hvis noen skulle tvile så kan de bare lese noen tekster som en eller annen har lagt ut på nettet. F.eks Rudolf Steiner. Troverdig?

  Det er sant at man kan bli frelst ved å følge loven. Men da må man i følge moseloven holde hele loven. Det å bytte ut nåden vi fikk i Jesus med noen ganske få utvalgte regler fra moseloven er etter min mening en ganske utrolig idee. Den har absolutt ingen forankring i Bibelen selv.

 8. Skal man bli frelst ved loven må man oppfylle alle budene med hjertet. Langesæter tror det handler om å ikke lyve, mens Jesus sier at vi må ikke en gang ha tenkt tanken på å lyve. Da er man på vei til fortapelsen.. Loven kan ikke oppfylles i gjerning,kun med hjertet. Og dette har kun Jesus gjort, på vegne av oss alle.

 9. “Sakarja 14 fortel at JORDA er senteret for Messias sitt styre.”

  Messias er den samme som Jesus. Og han skal styre gjennom Tusenårsriket. Så skal dyret komme opp fra avgrunnen og forføre folk for siste gang. Så kommer dommen og etter denne får vi en NY Jord og en ny Himmel. Der skal Gud selv, Jesus og menneskene leve sammen. Bibelen kaller dette nye stedet også for “jord”. Kanskje for at alle menneskene oppgjennom tidene skulle forstå betydningen.

  Jeg har lest gjennom det som står om dette mange, mange ganger og prøvd å forestille meg hvordan dette vil skje, men det er ikke lett. Bare det å tenke seg at “tiden” ikke skal være mer er vanskelig. Men noen få ganger i mitt liv har jeg hatt en opplevelse av noe jeg tror ligner. Plutselig har jeg fått en følelse av at fortiden er like nær som nåtiden. Visstnok en ikke så veldig uvanlig opplevelse. Tiden er uansett ikke det vi tror. Men hva den er vet ingen. Like lite som noen vet hva “lys” er. Lys er noe uforståelig, men Bibelen sier at Gud bor i et lys. Lev i lyset, står det.

  Interessant er det i hvertfall at lysets egenskaper ikke ser ut til å forholde seg til de fysiske lovene i vår virkelighet.

 10. Ha Ha 🙂 Lukas lyver også. Du er ikke sann. Stakkars deg..Dømme bibelens ord slik. Du går en meget varm evighet i vente. Nei,jeg tror jeg bare overlater deg til din egen gale og fantasifulle verden. Her er det lite håp. Hils George Bush fra meg hvis du snakker med ham 🙂

 11. I følge deg er Jesus en løgner.

  Markus 10:51-52

  “Jesus tok så til orde og sa til ham: Hva vil du jeg skal gjøre for deg? Den blinde sa til ham: Rabbuni, at jeg må få synet igjen. Jesus sa til ham: Gå bort, din tro har frelst deg! Og straks fikk han synet igjen, og fulgte ham på veien.”

  Johannes 6:28-29

  “De sa da til ham: Hva skal vi så gjøre for å gjøre Guds gjerninger? Jesus svarte og sa til dem: Dette er Guds gjerning at dere skal tro på ham som han har sendt.”

 12. Ja tenk at en hel kristenhet tar feil,og en bonde fra Norge som er besatt av George Bush har rett..Du er helt på jordet. Håper du blir frelst Torstein. Ber for deg i dag.

Det er stengt for kommentarer.