INSANE NEWS!! WW3 is About to EXPLODE!!! JETS IN BLACK SEA, MOSCOW On FIRE, Putin on Hit List,

Verdens største krigsskip i Norge. Unge amerikanske soldater på fylla i Oslos gater. Ukrainske styrker trenger inn på russisk jord i form av anti-Putin nazister utstyrt med vestlige våpen og utstyr. Trussler fra ukrainsk etterretning at de vil drepe Putin. Polsk politisk leder sier at de støtter et pro-vestlig militærkupp i Hviterussland. Det blinker nå rødt fra alle varselslamper som blinker fare, fare. Mens folk flest lever sine vanlige liv og gjør som de pleier uten tanke på hva som kan komme, finnes det de som gjør sine forberedelser.

De tradisjonelle “dommedagspreppere” utvider sine lagre av mat og medisiner og forbedrer overlevelsesmulighetene for seg selv og sine nære, ser vi et nytt element i preppingen. Stadig flere og flere rike kjøper seg sine egne bunkere for å sikre seg selv for det som kommer når verdenskrigen virkelig flammer opp. De som følger den stadig eskalerende krigen ser det komme. De fleste av oss ser bare bruddstykker men har vendt oss til den daglige dosen av nyheter fra NRK, TV2 og VG som forteller oss det de vil at vi skal høre. Dem av oss som følger utviklingen både fra vestlig MSM, russisk  media og uavhengige kilder fra Telegram og via alternative nyhetsnettverk, vi forstår at krigen er langt mer alvorlig og farlig for hele Europa inkludert de nordiske land. Intet av dette er profeti. Alt baserer seg på etterretningsinnsamling fra åpne kilder. Limt sammen til et budskap som burde skremme vannet av oss. Profeti er Jesu utsagn om trengselstiden: “Det skal være krig mange steder. Folk mot folk, rike mot rike og nasjon mot nasjon. Vi hører drønn av hovslag. Vi hører drønn av krig. Mange gjør seg rede. Rede til å møte sin Gud.

5 tanker om “INSANE NEWS!! WW3 is About to EXPLODE!!! JETS IN BLACK SEA, MOSCOW On FIRE, Putin on Hit List,

 1. Jeg leser ovenfor:

  «Profeti er Jesu utsagn om trengselstiden: Det skal være krig mange steder. Folk mot folk, rike mot rike og nasjon mot nasjon. Vi hører drønn av hovslag. Vi hører drønn av krig. Mange gjør seg rede. Rede til å møte sin Gud»

  Rede til å møte Gud må vi være HVER dag. Rede burde de ha vært helt siden den dagen de tok imot Jesus. Han kunne kommet da og Han kan komme nå. Eller om 10 år.

  «Mange gjør seg rede nå» står det ovenfor…
  Jeg ville mene, ikke bare til å MØTE Jesus, men til hver dag nå virkelig STÅ PÅ FOR Jesus, og leve i tjeneste for Ham. Må jeg være i fullt arbeid når Han henter oss hjem.

  Dette som Jesus sier ovenfor her (Matt.24) om krig, folk osv. forklarer Han om i vers 8. At
  «alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene».

  Dette er IKKE trengselen.

  I vers 15 tar Han opp NÅR den store trengselen starter:

  «NÅR dere ser at det motbydelige som ødelegger, det som profeten Daniel har talt om, står på hellig sted….»

  og Jesus deretter, i vers 21, gjør det klinkende klart at «DA skal det komme en trengselstid så stor som det aldri har vært fra verdens begynnelse og til nå, og som det heller aldri skal bli»

  «DA» er ikke nå.

  Skulle ønske den prepperen på Søkelys ble byttet ut med en som er bibeltro.

  2
  2
 2. Denne verden er helt skakk-kjørt. Når det er snakk om å operere livmor inn i mannfolk : Så skjønner vi at noe er riv , ruskende galt.
  En kvinnelig stortingsrepresentant fra partiet Venstre debatterte på Tv for noen uker siden. Da uttalte hun følgende : Kvinner og andre som føder barn…Jeg trodde at hun hadde forsnakket seg. Men litt senere gjentok hun : – Kvinner og andre som føder barn.
  Vi er nå i de siste dager. Da vil mye underlig skje. Satan blir mer og mer desperat – og de som ikke har tatt sin tilflukt i Herren – har mye å frykte. Jeg sier til meg selv : Jo verre det blir – desto bedre.
  Det blir utvilsomt atomkrig før eller senere. Russland kan ikke innlate seg på en konvensjonell krig mot Vesten – da vil de tape. Derfor vil de ty til atomvåpen før eller senere – de har verdens største arsenal av slikt. Russland vil overleve fordi dette landet skal til sist gå til angrep på Israel !

 3. Til ture andersen: det er slik at alle land i verden vender seg mot Guds utvalgte, ateistiske global sosialister i nord amerika og europa, kommunist kina med russland og den muslimske verden vil alle angripe israel, men da vil Guds hær gripe inn og Jesus vil få sitt andre komme og hente de som har holdt ut i trengselstiden.

Det er stengt for kommentarer.