Den amerikanske kjeden Target i panikk etter at Pride stunt slår tilbake på dem

Target store-Springfield-2005-10-15“Handelsgiganten Target, som nylig lanserte en i mange øynes ekkel og støtende promotering av barneklær med seksuell anspeiling, har nå gjort en kuvending og fjernet flere av kles-produktene etter rasende reaksjoner hos kundene. Mengder med opprørte mennesker har deltatt i svært engasjerte aksjoner på nettet og flere kunder har lovet de ansatte hos det Minneapolis-baserte storselskapet Target juling. Det har etter en het debatt frem og tilbake, medført forandringer i selskapet “for sikkerhetens skyld”. Eter å ha tatt til vettet fjerner de nå en hel del LGBTQ-klær ment for barn.Target ville i utgangspunktet markere og reklamere for den kommende pride-måneden ved å forsøke å fremme LGBTQ-agendaen. De har også ansatt en egen transtalsperson,” deler Malvind Børresen på Facebook.

Flere kontroversielle sammenheng, med bl a koplinger til satanisme, har ført til debatt om handelsgruppen, som nå innser at deres agenda ikke er velkommen hos folk flest.
“Target fjerner flere LGBTQ-varer etter å ha møtt tilbakeslag fra kunder
Target sa tirsdag at detaljhandelsgiganten vil trekke flere LGBTQ-vennlige barneklær fra butikkene sine etter å ha møtt tilbakeslag fra kunder – bare dager etter at selskapets toppleder avviste opprøret på sosiale medier.
Den Minneapolis-baserte kjeden sa at en av hovedfaktorene for den landsomfattende «justeringen» i forkant av Pride-måneden var fordi noen kunder hadde voldelige konfrontasjoner med arbeidere.
“Siden vi introduserte årets kolleksjon, har vi opplevd trusler som påvirker teammedlemmenes følelse av sikkerhet og velvære mens de er på jobb,” sa en talsperson for Target.
«Gitt disse ustabile omstendighetene, gjør vi justeringer i planene våre, inkludert fjerning av elementer som har vært i sentrum for den mest betydningsfulle konfronterende oppførselen.»
Et av LHBTQ-merkene som trekkes er Abprallen, som lager T-skjorter, gensere og vesker, sier Target-talsperson Kayla Castaneda.
Rasende kjøpere har lagt ut videoer og bilder på sosiale medier som kritiserer selskapet for å tråkke badedraktene som tilbyr «ekstra skrittdekning», samt regnbuefargede onesies for spedbarn og barn.
En talsperson for selskapet fortalte Associated Press at de “tuck-vennlige” badedraktene bare tilbys i voksenstørrelser, og at barnas samling ikke har etiketten.
Andre barnetilbud som reiste konservative reaksjoner inkluderer T-skjorter som sier “Pride Adult Drag Queen ‘Katya'”, “Transfolk vil alltid eksistere!” og “Girls Gays Theys,” skriver Børresen i sitt innlegg. Det vi nå ser er at konservative og kristne er begynt å slå tilbake på Woke agendaen slik at det svir i lommeboka på selskaper som promoterer LGBTQ. Dr Steve Turley som er en konservativ kristen kommentator forteller i sin video at panikken er i ferd med å bre seg i den omstridte kjeden.