Innlegg: “Penge-galoppen -en kveld foran tv skjermen og Visjon Norge, Del II

“Når pengene i kassen klinger-sjelene ut av skjærsilden springer”

Radarparet Gloria Beckman og Geir Apold fikk godt med sendetid på Studio direkte i går Money-Heaven-1204336kveld, i to omganger. Gloria begynte i kjent stil. Hun viste til sine tidligere profetier om at Visjon Norge skal nå nye høyder og bre seg utover. Ikke nok med det, i går hadde Herren (tydeligvis igjen) gjentatt dette for henne. Hun hevdet at folk gjorde rett i å støtte opp om Visjon Norge, for det er “godt å være med Herrens tjenere”. Gloria fortalte (for å underbygge sin troverdighet som profetinne?) at hun for et par uker siden fikk et ord til en kvinnelig pastor. En advarsel om at dersom hun fortsatte med visse ting ville ekteskapet hennes ryke. Pastoren vendte om. Så kom en tale om kristnes plikt til å være med på å ivareta Herrens økonomiske saker. “Og jeg tror veldig, veldig sterkt at Gud ser etter de som respekterer han og som vil hjelpe han til å fullføre hans vilje. Og veldig ofte, for å fullføre hans vilje, trenges det økonomiske midler, og tv arbeid er slik at det kreves mange penger, men det gir igjen mange resultater”.

Hun fortsetter: ” Og Gud har sin finger på denne kanalen fordi han talte til Jan Hanvold om å starte denne kanalen. Og denne kanalen har allerede bestått i 12 år. Lovet være Herren. Hvor mange har mottatt velsignelser i disse 12 årene?”. Her kommer Apold inn og forteller at det er 30.000 mennesker. Gloria viser til skriftstedet der Jesus sa; den som bekjenner blant mitt folk skal jeg bekjenne blant engler. “Disse 30.000 menneskene. De har mottatt Kristus. De har bekjent han. Og så alle helbredelsene!”

https://youtu.be/Eo6TzHa0WQ4

Så forteller hun at i dag når hun ba for kanalens seere så viste Herren henne at han ville helbrede noen i kveld. Han viste henne en person med mageproblemer, en med ryggsmerter, en med øreproblemer og en som hadde “noe inne i nesa”. ” Og nå, ta din hund, vet du”. Apold ser forvirret ut. Gloria fortsetter: “Herren sa at han skal helbrede en hund. Ja, ta din hund nå, vet du. Legg hånden din over hunden. Gud kan helbrede dyrene”. Gloria og Geir ber. To personer til skal bli helbredet, en med tanker om selvmord og en med øyeproblemer. “Og så til slutt vil jeg oppmuntre deg. Ring dette nummeret på skjermen og gi din gave. Dette er Herrens behov for å holde det (tjenesten) i gang”.

Runde to senere på kvelden:
Gloria siterer fra Malakias, som hun påstår taler sterkt om pengesaker. Gud klager over at Jan Hanvoldhans folk, omtalt som juvelene, ikke betaler tiende og gir offer slik de burde. Ved å gi tiende så viser man at man elsker Gud. Hun siterer hva Jesus sa om Gud og mammon, hva han sa om de rike som hadde vanskelig for å komme inn i Guds rike, og hva han sa om å dele med andre. Gloria forteller at det meste av det hun eier er gitt til henne. Smykker, klær, briller. Det å ikke gi tiende er å stjele fra Gud. Hun og mannen har gitt tiende siden 1993, og har opplevd at alle regninger har blitt betalt etter at de begynte med dette. Hun viser til “Hanvolds historie”. “I tøffe finansielle tider ‘sår’ han inn en bil eller noe annet, slik at han viser Gud at han ‘sår inn’ slik at Gud må ta vare på dem. Leve i tro”.

Gloria og Geir ber for alle bønne-emnene som har kommet inn.

Fortsettelse av innlegg del en som kan leses her

6 tanker om “Innlegg: “Penge-galoppen -en kveld foran tv skjermen og Visjon Norge, Del II

 1. At det finnes mennesker som ennå lar seg lure av Hanvold og disse gribbene som kontrollerer de religiøse tv kanalen er ei stor gåte. Både Hanvold og resten av bandittene som frekt og freidig skriker etter penger burde vært bura inne for bedrageri og svindel. Det er ren svindel og manipulasjon i Guds navn.

 2. Legg merke til hvordan denne Gloria bygger opp talen sin. Hun ‘hører’ fra Gud. Så bruker hun skriftsteder for å underbygge dette. Deretter prøver hun å gi deg dårlig samvittighet hvis du ikke har tenkt å gi penger til Visjon Norge, for dersom du er ulydig mot Gud får du ingen velsignelser. Hun forteller en historie som viser at det hun ‘hører’ fra Gud er riktig, så dette bør du ta alvorlig. Gud har ‘vist’ henne personer som er syke og hun ber for helbredelse. Gud har også ‘vist’ henne en syk hund, som hun ber for. Det vil si at også dyrevenner kan ‘så inn’ for sine dyrs behov. (Smart dame!).
  Til slutt kommer kontonummeret til Visjon Norge fram på skjermen med en ‘utfordring’ til å gi.
  Denne damen bør anmeldes!

 3. Dette er grovt! Fru Beckman har en veldig fantasi. At Apold kan tro på det hun sier er helt grotesk.

 4. Det dreier seg om penger, thats the name of the game. Norge trenger en sunn kristen tv kanal uten denne pengetiggingen som preger Visjon Norge. Håper virkelig at kristne i dette landet begynner å bidra med gaver til viktigere ting enn å holde den kanalen gående. Blir virkelig skremt av det som skjer på religiøst tv i våre dager.

 5. Jeg synes både Beckman og Apold forkynner godt. Visjon Norge er den desidert største kristne kanalen vi har hatt, og forkynner frelse gjennom Jesus og Bibelen kontinuerlig.

  Selvsagt trenger kanalen penger – og er det noe vi rike gjerrige kristne her i landet trenger, så er det noen som lærer oss det gi til der det evangeliseres.

  Man er uenig med ditt og reagerer på datt. Det er en stor skam slik som mange av dere holder på.

  Kanskje heller på tide å gi litt mer selv. Eller er det vanskeligere enn å skrive “vranglærer”.

Det er stengt for kommentarer.