Innlegg: Norge,navnet på en sykdom -Eventyrlandet for analfabeter

jihad“Til frokost imorres ble det sagt at Erna Solberg var bekymret over at at flere norske ungjihadister dro til Syria og Irak for å slutte seg til Nusra-Islamsk Stat. Og naturligvis: SVerne overgår alle andre i ønsket om flere flyktninger fra Nord Afrika etter at de selv bombet en av Afrikas mest funksjonelle stater: Libya. Ifjor veltet det over en halv million illegale flyktninger inn over Europa og en sentral årsak til dette er at det er kriger helt fra Libanon til Marokko,fra Libya til Somalia. Bare helgen 12 april ble 6000 plukket opp av den italienske kystvakten,” skriver Jan Hårstad i ett innlegg. Hårstad etterlyser et sterkere engasjement for å hindre holocaust på syriske kristne.

I samme meldinger imorrres het det obligatorisk at regimet Bashar al-Assad drev med
jihadbarbarisk terrorbombing og dette har vært daglig sagt i norske media i over fire år. Etter Hitler har det ikke levd noe verre enn Bashar sier Nato og EU-pressen og derfor kunne vi lese i Klassekampen og Aftenposten at Natos leide jihadister i Syria er å betrakte som frivillige i den spanske borgerkrigen 1936-38. Nå var det jo en liten håndfull av oss som her på verdidebatt for tre år siden gjentatte ganger stillte spørsmålet til KRF og norsk kristenmiljø om hvorfor de ikke gjør noe for å hindre holocaust på de syriske kristne som allerede dengang ble drept og voldtatt. Uansett hvor skarpt man kritiserte: intet ble gjort i Stortinget, intet ble gjort for å redde kristne fra Jihadister. Det er jo en fryktelig skam. Den dag idag.

Men Aftenposten er også på barrikadene for at “Norge bør ta imot flere syrere” på
Assad_Bashar_3.11lederplass idag 15 april uten å berørere verken sin egen politikk gjennom årene eller den etnisk-religiøse kompleksiteten i Syria. Aftenposten ville Nato skulle bombe Syria uten FN-mandat! Dagens meldinger går ut på at USA på ingen måte har gitt opp målsettingen om å fjerne Bashar Al-Assad og bli eneherre i Midtøsten. En stupid drøm de aldri oppgir selv om den har kostet livet av 2 millioner muslimer fra 1990.Noen mener 4 millioner. For telegrambyråene idag forteller at USA har håndplukket 500 nye Jihadister (kanskje også norske?) som skal trenes av amerikanerne på baser i Nato-Tyrkia. Og så sendes mot Hitler-Bashar.

Det interessante er at den norske “venstresida” har forvandlet seg til en slags Nato-humanister,en slags asyl og flyktningebevegelse som skal redde stumpene fra store vestlige imperialistiske kriger. Men som overhodet ikke løfter en finger for å stoppe krigene!!! Her har vi en direkte komisk artikkel av Klassekampredaktøren Bjørgulv Braanen 14 april hvor han jamrer seg over at den franske arbeiderklassen “nå velger et høyrenasjonalt parti”.Nasjonal Front. Men her gjøres intet forsøk på å forklare hvorfor ,til tross for at Klassekampen ved valget i 2012 støttet fullt opp om regjeringen Hollande. Hva har så den gjort? Ført en rekke nykoloniale kriger i NordAfrika som har vært kostbare og økt flyktningestrømmen. De har etter gresk modell ført innstrammingskriger mot arbeiderklasse og det jevne folk – Braanen mener sikkert at arbeiderklassen skal stemme på dem som sender dem på gata i arbeidsløshet og fattigdom?

Faktum var at det franske folk i januar/februar mente at landet befant seg i en borgerkrig i undersøkelser og for å forhindre den tok man til rådyre opprustninger av en fransk politistat: 425 millioner Euro til 2800 nye jobber innen politi og overvåkning,60 statsimamer
utdannes,monitoring av sosiale media: 3000,personalutgifter på 735 millioner Euro over tre år, antall politi,militær,gendarmer : 122 000. Situasjonen er den at de franske statsfinansene ikke har penger nok til å legge lokk på den franske borgerkrigen og flår befolkningen. Av de nær 6000 europeiske Jihadistene i Midtøsten,er nær halvparten franske! Vulgariteten innen fransk toppolitikk kjenner for øyeblikket ingen grenser. Valls,statsministeren skrek på tv at såfremt Nasjonal Front vant neste valg,ville de bruke det franske atomvåpen til å tilintetgjøre muslimer!!!! Til dette bemerket Pen den eldre: “Vi skal kaste ut denne innvandrerspanjol Valls!” Alt dette forteller at Frankrike er Europas kruttønne nr.1, men her i Norge vil de overhumanistiske og politisk korrekte analfabetene at vi skal utvikle landet etter fransk modell.Det er deres store prosjekt i Venstre,SV,Rødt og Klassekampen.

Av Jan Hårstad Gjengitt med tillatelse

 

Én tanke om “Innlegg: Norge,navnet på en sykdom -Eventyrlandet for analfabeter

Det er stengt for kommentarer.