Injeksjons-passet introduseres -bevis på at du har tatt i mot vaksinen rulles ut fredag

Fredag innføres det kontroversielle Covid-19 passet i Norge. Passet skal bli gitt til dem som har tatt i mot frelseren som ble presentert i beste sendetid på tv-nyhetene andre juledag 2020. Via fjernsynsapparatet kunne vi se bilder hvor lastebiler fulle av “Corona-frelse” ble kjørt ut til befolkningen eskortert av politibiler med blinkende blålys. Det håpefulle budskapet som propaganda-apparatet spyttet ut var 100 prosent i julens ånd. “En frelse er oss gitt, -den er gratis og alle som tar i mot dem -blir gitt retten til å kunne reise fritt i sommer, hvor et merke, et pass, blir gitt som bevis på at vi har tatt i mot og tar del i det største medisinske forsøksprosjektet noensinne.

Den som ikke har tatt i mot denne julens frelse er bannlyst, bannlyst fra å reise, bannlyst fra å besøke Israel og er ikke i det gode selskap av borgere som har gjort sin borgerplikt eller “kristenplikt” (Vebjørn Selbekk) Selv om vi beviselig vet at endel mennesker har dødd av slag, blodpropp, hjertestans eller Multisystem Inflammatory Syndrom -mener myndighetene, en del religiøse ledere at det likevel er “et must” å ta dette medikamentet og slik spille russisk rulett med egen helse. I tillegg skal de også begynne å gi barn dette medikamentet uten at barna selv får en mulighet til å kritisk vurdere hvorvidt de vil ha dette medikamentet. Ett år med sammenhengende skremsel, hjernevask, propaganda og spott av alle vaksineskeptikere som “konspirasjonsteoretikere” har hatt en virkning på massene. De fleste har tatt eller vil ta del i dette medisinske utprøvningsprosjektet -enten fordi de er redde for å bli rammet av Corona viruset, skremt av propagandaen og hjernevasket til å bli en del av Covid-19-kulten eller og er desperat reisesyke. Derfor stiller de frivillig opp for å ta i mot frelsen som gir deg rett til å dra utenlands i sommer. Vaksinepasset som rulles ut den 11 juni er nesten en slags trosbekjennelse -et vitnesbyrd om at du er en god og lydig samfunnsborger som gjør hva media og myndighetene sier. Belønningen for å ta i mot denne julens frelse er retten til å reise -og straffen for å ikke ta i mot -er fordømmelse til en trasig sommer her hjemme -uten retten til å kunne reise utenlands -med mindre du vil tilbringe uker i karantene.

Noen sier nei takk

Tok vaksinen men behøver ikke vaksinepass for siste reis.

Enkelte har nå begynt å reagere på at Norge fra i morgen innfører vaksinepasset som av natur er dypt diskriminerende. Malvin Børresen er blant dem som avdekker Covid-19 medikamentets livsfarlige sidevirkninger mener at “IInjeksjons-passet må forbys. Skaper ekstrem forskjellsbehandling i Norge.” og det er ikke langt fra sannheten. Et slikt pass eller “bevis” åpner for utstrakt diskriminering av minoriteten som ikke vil ta vaksinen. Det dette dreier seg om er “makt, kontroll, penger og befolkningsreduksjon… Toppene i den globale «vaksinemafiaen» er rasehygienikerer og har ment det er for mange mennesker,” mener Britt Bjørgård mens Inger E V Andersen 2er forferdet over at Staten Norge lager et sorterings samfunn.De som er innenfor og de som blir satt helt utenfor.
Vaksine er frivillig?,” “Dette har de planlagt lenge. De begrunner det med å bekjempe vaksinemotstand blant annet. Dette vil bare implodere til slutt da økonomien som har stått på vent vil ikke kunne ta seg opp igjen med mindre flyt og såpass regulert marked som det nå blir. Det vil smelle bare mer å mer framover. Da trengs det nok en kunstig inflasjon og flere og mer betydelige cyberangrep på toppen av en kunstig pandemi for og kunne “build back better”- restarte økonomien. Alt for å skjule kollapsen de selv står bak,” skriver Wenche Rasmussen. Samtidig med at mange reagerer på vaksinepasset som innføres fredag, melder denne nettsiden at  “Lege Heiko Santelmann har nå politianmeldt Legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. I anmeldelsen anklager Santelmann Madsen for å være medskyldig i dødsfall til over 1000 nordmenn.”  Tallet på hvor mange som egentlig har dødd som en følge av vaksinene varierer, men på legemiddelverkets egne nettsider går det frem at det er registrert 179 dødsfall som knyttet opp mot Covid-19 vaksinen. 167 av dødsfallene er knyttet opp mot Pfiezers vaksine.

Facebook Comments

13 tanker om “Injeksjons-passet introduseres -bevis på at du har tatt i mot vaksinen rulles ut fredag

 1. drittlei av denne munnbindtvangen og tullete påfunn 🙁
  En i en VG-kommentar er også det:

  “Selv om bruken av munnbind nærmer seg parodien i mange tilfeller, tar flere nå til orde for at munnbind bør bli den nye normalen. Det er symptomatisk når Aps byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen hevder at munnbind er det siste vi kvitter oss med for det er et «lite plagsomt føre var-tiltak». Snakk for deg selv, er det fristende å svare.

  Der munnbind lenge ble frarådet fordi det var inngripende og hadde lite dokumentert effekt, har politikerne lagt seg til en lettvint «dette må vi tåle»-argumentasjon. «Dette er et lite offer» er noe mange slenger ut av seg om ting vi tidligere aldri ville drømme om å pålegge folk uten at det var godt begrunnet.

  Forleden satt jeg mutters alene i en togkupe og kjente på min indre Charter-Svein. Selv om det ikke var et menneske på mange meters avstand, og det slett ikke handlet om smittevern – så var frykten der. For at konduktøren skulle kjefte på meg eller at noen skulle skule. For at Raymond og Bent skulle bli sinte, eller bare veldig, veldig skuffet” Slutt.

  Jaja… “Dette må du tåle”. Nei det gjør Hannah ikke. Tullball. Hvilke tullinger er det som nå er satt til å bestemme overalt over meg, jeg prøver å ikke se dumt på dem… Stakkars folk.

  (Om du vil lese hele)
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/OQwg8k/livet-bak-munnbind-og-pleksiglass

  • De tullingene som bestemmer er de samme som betaler for dine helseutgifter som sykehus, gamlehjem , legetimer, medisiner osv. Da er det naturlig at de også vil redusere skadene. De pålegger deg å bruke bilbelte når du kjører bil, overholde fartsgrensene, bruke hjelm på motorsykkel, de pålegger arbeidsgivere å ha nødvendig verneutstyr så du som arbeidstager ikke blir skadet. videre ber de innstendig om at alle barn blir vaksinert så det ikke blir senvirkninger av barnesykdommer, tuberkulose, polio etc. alle jenter får vaksine mot HPV for å unngå livmorhalskreft. Og også munnbind for å redusere trykket på sykehusene og respiratorer.

  • Litt tullete du også jimi hendrix …
   Jeg betaler ALTFOR mye hos lege , for medisiner, ting jeg mener staten skulle dekket, tannlege , dyrlege, øyelege, sykehus allerede. De har mye å rydde opp i. Jeg har det ikke ille i forhold til andre …

 2. Vaksinen er slett ikke magnetisk, slik enkelte konspirasjonsteorier sier.
  dette har jeg testet etter å ha fått den etterlengtede vaksinen. ingen magnet fester seg på kroppen, selv ikke der stikke var.
  IKKE HØR PÅ SLIKE MENNESKER SOM DRIVER MED KONSPIRASJONER OG LØGN!!!!

  4
  2
  • Vaksinen er er hurtig utviklet , den har hoppet over mange viktige testfaser , den har allerede kjente alvorlige bivirkninger som kan oppstå på kort sikt og ingen vet hvilke alvorlige bivirkninger den kan ha på langsikt , den er ikke en vaksine i tradisjonell forstand , men genterapi dvs gen manipulering med å gi ditt gen en ekstra egenskap , dette er det samme som å tukle med naturen og guds skaper verk , hva skal jeg si , det blir som å stile register belte på bilen en tag feil , den vil fortsatt kjøre litt til , før topp og ventiler går fullstendig i vrang lås og helle motoren blir ødelagt .
   Det er en grunn for att noe som er regnet for å være noe av den mest kyniske industrien i verden , nemlig legemiddel produsenter , er lovet full immunitet mot straffe forfølgelse og erstatnings krav ved bivirkninger på denne giften .
   Om vaksinen er magnetisk eller ikke , vet jeg ikke sikker , men det florerer av film snuter som syner at folk som har tatt vaksinen får til å feste en magnet på injeksjons stedet også er de dem den ikke fester seg på.
   Uansett om den er magnetisk eller ikke er overnevnte fakta , mer en god nok grunn til å ikke la seg injisere av dette svineriet !

   IKKE TA VAKSINEN ! IKKE TA ROTTE GIFTEN FRA HELVETE !!!

   5
   2
 3. Korona og koronasertifikatet har overtatt rollen som verdens frelser.
  Likhetspunktene mellom hvordan vaksinen blir fremstilt og Jesus er slående.
  De som har tatt i mot Kristus Jesus som Herre i livet, vil ved ånden kjenne at det å ta vaksinen ikke behager Gud.
  Når det gjelder Myhren -har han befunnet seg langt vekk fra Herren i mange år.
  Hans teologi er så falsk at den knapt kan defineres som noe annet enn vranglære som fører folk til fortapelse.
  Myhren er bare en hardnakket rasist som sympatiserer med barnemorderen-

  • Selv om Bård mot formodning skulle har rett, kunne du ha spart deg for de 3 siste setningene. For dommen tilhører Herren

   Mvh RJ

 4. Veldig fint å få et vaksinepass, selv om jeg stort sett ikke går lenger enn til postkassen. Jeg har hele mitt liv fått vaksiner, polio, meslinger o.l…og nå for corona-sykdommen. Veldig takknemlig for dette….Jeg har til og med begynt å gå på møter igjen, til Blå Kors Arendal. Neste fredag skal jeg ned igjen, og da skal Sion Fevik både synge og vitne. Gleder meg til å høre forsangeren, Ina Guthu, og dersom jeg er ekstra heldig, får jeg sikkert også treffe forstander Syvertsen! https://www.youtube.com/watch?v=631qG5ehzdQ

  6
  4
  • En skikkelig fariseer med andre ord.
   Vi blåser vel i om du valfarter til ubetydelige forsamlinger i Arendal og lytter til ubetydelige forstander fra menigheter ingen har hørt om.
   Hvorfor forteller du oss ikke at du skal å¨på dass i stedet.
   Det er vel knekkende likegyldig hvor du tilbringer dine siste måneder av ditt misrable liv Myhren.

  • Hei på deg, Kikki…
   Hyttelig å treffe deg, enten du er hund eller hann.
   Jeg nevnte Sion Fevik, fordi det er der redaktøren i Søkelys befinner seg. Jeg ville bare erte han litt.
   Nå kan jeg forresten fortelle almuen, at selveste Jan Hanvold har fått sine 2 stikk med corona-vaksinen. Så nå kunne han reise både til Israel og til USA fortalte han smilende. Jeg tenkte, da jeg hørte det, at da slipper jeg og være alene her oppe, på toppen av pyramiden….
   https://www.youtube.com/watch?v=YU-3XeARA2c&t=237s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *