Imam sammenligner Koranbrenning med å brenne regnbueflagget

En muslimsk imam, Alen Delic sammenligner koranbrenning med å sette fyr på regnbueflagget. På samme måte som Koranen representerer det viktigste i muslimsk identitet, representerer regnbueflagget det aller viktigste i den norske kultur. I følge Fædrelandsvennen ønsker imamen at det å brenne koranen skal straffes som hatkriminalitet. Den muslimske imamen har forstått at regnbueflagget er blitt det viktigste symbolet for våre post-kristne samfunn. Regnbuen og gay-pride er blitt blant de viktigste verdier i vårt samfunn som har vendt seg bort fra Gud. I gamle dager var det korset i rødt, hvitt og blått -som var vårt symbol, men nå er det erstattet av regnbuen som på mange måter symboliserer det viktigste i den norske folkesjelen.

Den muslimske imamen har forstått hva som nå er viktigst i norsk kultur og folkesjel. Det kristne korset og kristne verdier er blitt byttet ut med vårt nye hellige symbol. Nemlig flagget som symboliserer seksuell mangfold, stolthet og opprør mot Guds lov. Det er nettopp på bakgrunn av dette at vi kan forstå imamens utsagn: “Koranen er ikke bare en vanlig bok, den symboliserer også noe viktig og hellig. Det er det samme som med pride-flagget. Om jeg skulle søke om å brenne pride-flagget i Malmø, så hadde jeg antagelig fått tillatelse, men politiet skulle hadde pågrepet meg direkte etterpå og tiltalt meg. Men med koranbrenning gjør de ingen ting,” sier den svenske imamen til Fædrelandsvennen. I muslimsk tro er Koranen hellig og i vår vestlige kultur -som tidligere var bygd på Bibelen og Korset er regnbueflagget og gay-pride nå det hellige for folk flest. Når SIAM brenner Koranen blir det negative reaksjoner i avisene og dersom noen gjør noe galt mot “regnbueflagget” blir det også sinne og reaksjoner. Dersom noen brenner en Bibel eller river den i stykker er det taust. Det norske folk er blitt som Juda og Jerusalem var på profeten Hoseas tid: ” Fordi deres beite var godt, blev de mette; og da de blev mette, ophøiet de sig i sitt hjerte, og så glemte de mig.” (Hos 13,6)

Vi har intet å skamme oss over

Løft ditt blikk, du ungdomsflokk, se korsets tegn. Flammende på himlen over jordens egn! Still deg under fanen du Guds unge hær, fold det korsets merke ut! Det skal gi oss mot i kampens hete strid. Det skal klarne blikket i den onde tid. Det skal drive ungdomsmotet fram med kraft.

Fold det korsets merke ut.
Fold det gamle merke ut!
Fold det gamle merke ut

La det lyse over landets ungdomsflokk!
Fold det gamle merke ut.
Under dette merke stod de gamle før.
Under dette merke enn Guds helter dør.
Skulle vi da svikte der de stod fast?
Fold det korsets merke ut!

Fold det gamle merke ut!
Fold det gamle merke ut!
La det lyse over landets ungdomsflokk!
Fold det gamle merke ut!

Vi lever i en tid der kristendommen er i ferd med å bli fordrevet fra alle offentlige rom. Gideon nektes å dele ut nytestamenter til skoleungdommen, i TV, spesielt i statskanalen har vi sett hvordan kristne feiringer er blitt neglisjert mens islam og ID feiringen sendes i beste sendetid. Selv om tingene syntes dystre i vårt land og folk skal vi som Guds folk fortsette å folde ut det gamle korsets merke og kjempe for den tro som er blitt overgitt oss fra tidligere tiders hellige. I videoen under kan vi høre Leif Solheim synge den gamle sangen av TB Barratt