Ikke ventet effekt av smitteverntiltak i Norge -stadig flere smittes og blir syke -9 døde så langt

Stadig flere nordmenn dør nå av den kinesiske pesten

Ni nordmenn er så langt døde av Corona viruset og tallet på nye smittede fortsetter å være høyt. I løpet av det siste døgnet er det registrert 240 nye smittede og tilsammen er det nå minst 2371  smittede i Norge. Minst 41 Coronasyke får nå pustehjelp i respirator. Avisen VG som løpende oppdaterer situasjonen opererer nå med 2538 smittede og 195 skal være innlagt på sykehus. Det er ikke bare eldre mennesker som blir veldig syke av viruset, men også yngre kan bli svært syke av viruset som rammer lungene. Samtidig som norske helsemyndigheter stålsetter seg for dramatiske økninger i tallet på smittede og syke, fortsetter dødstallene å stige både i Europa og USA. Så langt har de dramatiske tiltakene for å begrense smitten og seigpine nordmenn ikke vært vellykket, og ting tyder på at det må skarpere lut til for å få kontroll på den smittsomme pesten som rammer lungene

I Oslo vurderes det nå nye og tøffere tiltak for å få virus-situasjonen under kontroll. Stadig flere bedrifter permitterer sine ansatte og det meldes om langt flere konkurser enn tidligere. Den dramatiske situasjonen som pandemien har skapt burde mane Guds folk til bønn og faste for nasjonen som befinner seg i den alvorligste situasjon på flere hundre år. Over hele Europa fortsetter dødstallene å stige og det er grunn til å rette hard kritikk mot de politiske ledere og helsemyndighetene som lenge bagatelliserte alvorlighetsgraden av Kina-viruset. Virus-katastrofen har ført til at arrangementer over hele verden blir avlyst og kirker og menighetslokaler står tomme. Siden tallene på nye smittede ikke syntes å gå vesentlig ned, er det grunn til å forvente at det vil komme ytterligere innstramminger som kan komme til å ramme folks hverdag hardt. Selv den kristne kirke lar seg nå dominere av Coronaviruset og de aller fleste gudstjenster og møter er avlyst og det er grunn til å frykte at årets sommerstevne-sesong vil bli avlyst.

2 tanker om “Ikke ventet effekt av smitteverntiltak i Norge -stadig flere smittes og blir syke -9 døde så langt

 1. “kinapesten”?
  Trump anklaget kineserne for skremselspropaganda i februar, for det Trump sa var en mild forkjølelse.
  I helgen sa han at “han så at dette var en alvorlig pandemi, før alle andre”. Og nå anklager han kineserne for å ikke ha advart.
  Denne tåpelige klovnen, og en unnskyldning av en presidebt, dummer seg loddrett ut. Blir en velsignelse når Joe Biden får sparket “the orange thug” ut av Det Hvite Hus??

  • Donald Trump er mer populær enn noensinne. Joe Biden er senil og virker ute av stand til å føre en normal samtale med noen.
   Joe Biden er en gammel tusseladd som aldri vil bli valgt til president.
   USA trenger en oppadgående president og det er vel ingen som vil si at Joe Biden har de kvaliteter rent mentalt som skal til for å styre landet.
   Mannen snakker jo helt i ørska.. Dersom creepy Joe skulle bli president vil han bli den første senile presidenten noensinne.

Det er stengt for kommentarer.