Ikke binær transperson ordineres som prest/klovn i homsekirken

Den ikke-binære transpersonen Alex Ramstad Døsvik skal ordineres til prest i frafallskirken. Foto: YouTube

Den norske folkekirken var tidligere en kristen kirke. Nå er kirken blitt et tempel for kjønnsforvirring, forførelse og religiøst føleri. Min gamle konfirmasjonsprest hadde vridd seg i grava i skam over hvordan den kirken han trofast tjente som sokneprest, har endt opp i. Tidligere fulgte kirken Ordet slik det er nedtegnet i Bibelens ord -og preste og hyrdetjenesten var forbeholdt troende menn. Etterhvert slapp kvinnene inn, så homofile og lesbiske og den siste gruppen av sodomitter som nå skal ha åndelig verv i denne klovnekirken er ikke-binære transseksuelle som ikke identifiserer seg som verken mann eller kvinne. Guds ord sa: “Til mann og kvinne skapte ham dem.”, men dukker alle slags fremtoninger opp og gjør krav på plass og virke i den fortapte kirke.

TV2 nyhetene rapporterte i dag om at den første “Ikke-binære transpersonen Alex Ramstad Døsvik skal ordineres til prest i frafallskirken/klovnekirken/homsekirken som er blant de kallenavn kirken er gitt. “Nyutdanna prest skriver norsk historie. I slutten av januar gjør Alex (29) noe som aldri har skjedd i Nidarosdomen før. Biskopen i Nidaros gleder seg til øyeblikket. Dermed blir Alex som omtaler seg selv som en ikke-binær maskulin transperson den første prest som ikke identifiserer seg som de to kjønn Guds ord sier at Gud har gjort. Det som har skjedd av frafall i den norske lutherske folkekirke er skammelig. Kirken har sine ritualer, sine salmer, sine prekener, sine ugyldige og ubibelske dåpshandlinger og er har blitt en vits av et trosamfunn. De tjener

Avdøde sokneprest Trygve Nortvedt hadde neppe forestilt seg at den kirken han tjente så tro, hadde blitt en frafalls og klovnekirke inntatt av urene åndsmakter

ikke lenger Jesus Kristus og tilber en annen Gud og har et annet evangelium og en annen divinitet enn den Jahve vi møter i Skriftens ord. Man kan ikke annet enn å vemmes å samtidig syntes synd på de sjeler som blir forført av denne folkets kirke til den evige fortapelse. Det lyder et profetisk ord til den lille rest av bibelske troende som ennå sitter tilbake i lokale folkekirke-menigheter som ennå har en levelig prest – #Å Dog har du nogen få navn i Sardes som ikke har smittet sine klær, og de skal gå med mig i hvite klær; for de er det verd.” -Disse bør høre ropet “Gå ut av henne mitt folk!”

6 tanker om “Ikke binær transperson ordineres som prest/klovn i homsekirken

 1. På TV 2 fikk vi se en ” mann ” – med skjegg – bosatt i Vik i Sogn føde en datter på Voss sykehus . Han var samboer med en kvinne som hadde flere barn fra et tidligere forhold . Da spurte jeg min kone : – Hvem er far til dette lille pikebarnet ?

  4
  2
  • Dnsk, den norske Sodomakirke er lurest å forlate,» gå ut fra henne mitt folk» Glad jeg er utmeldt for flere år siden

   7
   2
  • På fødeklinikken sto en mann spent å ventet på sin førstefødte , spenningen var stor, som han sa: Blir jeg far eller mor i dag ?

 2. Mon tro hva som gjør at de på død og liv må inn i en forsamling som er basert på lover der denne form for livsstil aldri har vært akseptert.
  Og at de tror Gud, som er den samme i går, i dag og til evig tid, kommer til å skifte mening fordi en kreasjon har slått seg vrang eller gått i feilmodus. Det er vel bare å lese grunnlaget for trosretningen så er historien full av eksempler på hvor lite vellykket disse forsøkene har vært tidligere…..

  3
  2
  • Godt sagt.

   De jeg ser rundt meg som roper høyest i aviser, debatter, Facebook og som aldri blir fornøyd med Gud, Bibel, kirke og møtelokaler, har jeg aldri sett på en gudstjeneste. Men ser dem i begravelser og konfirmasjoner.
   Unntakene er noen «kule» «populære» prester. De er jo selv i kirken😅 Og de sitter der ikke å brenner for evangeliet, men noe helt annet.

 3. Apropos «Sodomakirken», svovelpredikantenes sadistiske hat-teologi og fanatikernes religionskriger:

  Kirkesamfunn har alltid tilpasset seg en ny tid og nye utfordringer. Forandring er en historisk nødvendighet. Slik menneskene og alt blir påvirket av omgivelsene og nødvendigvis må ta hensyn til skiftende forhold.

  Også de bokstavtros fordømmende krangler i dag, om helveteslære, skjørtekanter, hårlengder, dansemoro, tungetale, opprykkelser og stort og smått, skiller seg radikalt fra urkirkens dogmer og morallære – og ikke minst fra den «evig og uforanderlige» guddommens moselov. Selv det nye avtaleverket med Jesus Kristus & Co. bekrefter at «evige sannheter» har måttet justeres 😉

  Istedenfor tankeløst prinsipprytteri og forvirrende overtro er det klokere å forandre livsveien og levereglene når erfaringene og kunnskapen øker. Vi beholder det beste fra den gamle tid og bytter ut overtro og misforståelser med riktigere forestillinger. Ja, å orientere seg i terrenget og endre kurs er mye bedre enn å stirre seg blind på gamle, feilaktige kart. Selvfølgelig.

  «Jehovas» «rette» lære er i sannhet en krokete historie.

  😘😘😘

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.