I dag går vi inn i årets Shemita som varer fra i dag og frem til 26 september 2022

I dag har vi gått inn i et nytt Shemita år som varer frem til 26 september 2022. I følge Guds befalinger til Moses er dette et sabattsår beskrevet slik: “Og Herren talte til Moses på Sinai berg og sa: Tal til Israels barn og si til dem: Når I kommer inn i det land jeg vil gi eder, da skal landet ha en sabbatshvile for Herren. I seks år skal du tilså din aker, og i seks år skal du stelle med din vingård og høste landets grøde. Men i det syvende år skal det være en høihellig sabbat for landet, en sabbat for Herren; da skal du ikke tilså din aker og ikke stelle med din vingård. (3 Mos 25,1-4) Dette er med andre ord den første dagen i det jødiske kalenderåret 5782

Hva dette sabattsåret vil komme til å innebære er ennå et åpent spørsmål. Mange tror at dette året vil bli et år der Gud i sterkere grad vil tukte nasjonene økonomisk og siden synden i nasjonene fortsetter å øke, vil ikke dette sabattsåret bli til velsignelse. Mange har advart om at sabattsåret vil komme til å innebære børskrakk, økonomisk kollaps, kriser, omstyrtelse av en verdensmakt mens andre igjen tror at dette vil bli året da folk vil måtte sloss for å sikre seg nødvendig dopapir og mat. For de mange miliioner arbeidsledige i USA betyr denne dagen at det er slutt på de ekstra dollar de har fått i måneden som ekstra Corona-støtte. I følge eiendomsmegler Jeremy Babe har minst  10 000 000 amerikanere imistet de 300 dollar i uken de har fått i frynsegoder som en følge av Coronapandemien. Denne støtten er det nå slutt på. Det er på tide å vandre tett inntil Gud, sier den kristne eiendomsmegleren som har mange råd på lur.

Det er også lenge siden myndighetene har sendt befolkningen krisesjekker og det midlertidige utkastelses-forbudet er nå opphevet. Shemita 2021/22 vil for mange bety uttørkning av inntektene , og i flere land ser vi også at produktmangel, mangel på matvarer har begynt å bli et problem. Inflasjon er blitt et problem. Verdensøkonomien vil i løpet av dette Shemita året kunne gå på et historisk krasj og selv om alle forteller at aksjemarkedet går bra, gir ikke det et reelt bilde av hvordan økonomien egentlig er. Mange advarer om krasj og kollaps i det nå påbegynte sabattsåret. Historien viser at det er grunn til å forvente et Shemita-krasj men kanskje ikke i september. Mange krakk har skjedd i september eller oktober -og kanhende dette vil skje allerede i høst. Advarslene er mange og det blinker nå rødt absolutt overalt.

 

 

Facebook Comments

4 tanker om “I dag går vi inn i årets Shemita som varer fra i dag og frem til 26 september 2022

 1. Jubelåret eller det femtiande året er viktig å forstå.
  Jesus las frå Esaiasprofetien 61 i år 28 og viste med det kva som er jubelåret.
  “Han har sendt meg
  for å forkynne et godt budskap for hjelpeløse,
  for å forbinde dem som har et knust hjerte,
  rope ut frihet for dem som er i fangenskap,
  og frigjøring for dem som er bundet,

  2 for å rope ut et nådens år fra Herren
  og en hevnens dag fra vår Gud,
  for å trøste alle som sørger,…”

  Dette skjedde i Tiberius sitt 15 styringsår.
  ” I keiser Tiberius’ femtende regjeringsår, mens Pontius Pilatus”. Lukas 3

  .”og blinde få synet igjen,
  for å sette undertrykte fri

  19 og rope ut et nådens år fra Herren.
  20 Så rullet han bokrullen sammen, rakte den til synagogetjeneren og satte seg. Alle i synagogen stirret spent på ham. 21 Han begynte da med å si: «I dag er dette skriftordet blitt oppfylt mens dere hørte på.” Lukas 4

  https://www.youtube.com/watch?v=E3YRAw5W81U&t=809s
  https://www.youtube.com/watch?v=IGcrOGESEMM

 2. Skal du gjøre en investering nå ? da bær det være i nødlager , fordi dette blir ille ekstremt ille og når det går ned , så går det ned fort , mye mye fortere en du kan ane ….

  3 VERDENS KRIG KOMMER !!! VÅK OG BE !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *