Hvorfor skylder man på de uvaksinerte når noen blir smittet? Vaksinerte tror at de ikke kan bli smittet eller smitte andre

“Man hører jo stadig at vaksinerte er blitt smittet og blitt syke. Hvorfor er det automatikk i at det er de uvaksinerte som har skylden? I Israel er 86 % av kovidsyke som er innlagt på sykehus, fullvaksinerte. Hvis en uvaksinert ikke har symtomer på kovid, er han heller ikke smittebærer, sier en kjent forsker.. Hvorfor stiger smitten i områder der vaksinedekningen er høy f.eks. på Island, i Gibraltar og på Seychellene? Noen trenger å få fjernet skylappene. De er helt blinde for denne sannheten,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen torsdag.

“De vaksinerte er også smittebærere og blir også smittet. De ser ut som om det er om å gjøre å spre forestillingen om at vaksinen er løsningen. I kjølvannet av denne “vaksinen” følger både mange døde og skadde. Men det snakker man minst mulig om. Hysj, hysj! De som får bivirkninger og helsa ødelagt, får lite eller ingen hjelp. Det sitter langt inne å se forbindelsen til vaksinen. Verst er det å måtte innrømme at mange tusen rundt om i verden er døde pga. av denne giftsprøyta,” skriver evangelisten videre. I en post noen timer tidligere kunne Pedersen fortelle at han hadde fått en opprørt kvinne på telefonen onsdag: “Hennes søster døde noen dager etter at hun tok sprøyta. Fikk akutt infeksjon i kroppen,” skriver Pedersen om den triste hendelsen. “Det er kontroll og manipulering som står bak, alle skal presses til å ta vaksinen. Dette ender opp veldig stygt hvis ikke noen snart griper inn! Leste nå om ei ung jente som ble steril etter vaksinen, hun hadde blødninger i ukesvis😓,” skriver Mirjam Nordby. ” leste om henne .. må bli slutt på dette nå ., men ikke lett så lenge makta er så omfattende ., men bønn kan flytte fjell,” skriver Bjørg Ingridsdatter.

En segregering i menigheter

Corona-pandemien og frykten for smitten har skapt en segregering i den kristne menighet. Noen har tidligere rapportert at de som uvaksinerte har fått beskjed om å ikke sette seg sammen med vaksinerte i møtene. “Jeg har opplevd det motsatte der møteverter i menighet ville ha kontroll på Coronavaksinerte som kunne smitte de uvaksinerte i menigheten! Med andre ord er det vaksine-motstandere nå som prøver å gi skylda på de vaksinerte pga.smitte. Spesielt medkristne vaksinemotstandere finner alltid noe påfunn, konspirasjonsteorier for å skjule sine egne redsler for å bli smittet av covid-19. Spørs om medkristne vaksinemotstandere tør å innrømme (hvis) en blir smittet? Dessuten er restriksjoner mot Corona pandemien over (får man håpe),” skriver  Geir Kanutten Nævdal.

Fortsetter å dø etter vaksinen

Mens endel kristne røster fortsetter å pushe på for at deres medlemmer skal la seg vaksinere eller bli “fullbeskyttet” med to eller tre doser vaksinegift, fortsetter meldinger om vaksinedødsfall å strømme inn. De to seneste ofre, Mélanie Macip (16) og Inês Rafael Mendes (18) døde begge etter å ha fått dødssprøyten med Pfizer vaksine. “Inês, a journalism student, received her Pfizer Vaccine on Monday, August 2nd 2021. Early morning on Saturday 7th August she woke feeling “unwell.” Paramedics were called and attempted to revive her, but it was too late – she died shortly thereafter of a cardiac arrest, mens den 16 år gamle Mélanie Macip som var student, got her first Pfizer Vaccine on July 11th 2021. She suffered a cardiac arrest just two days later on July 13th. Resuscitation and CPR was immediately started and she was rushed to CHU Montpellier Hospital. She slipped into a coma until she died on August 7th 2021. Dødsfallene etter vaksinen ser ikke ut til å ta noen ende, og det er gjerne unge mennesker som står på terskelen til voksenlivet som bukker under for vaksinen. Massemedia som alle er en del av agendaen ser ut til å helt bevisst ikke ville fokusere på Pfizer-vaksinens dødelige bivirkninger.