Hvite hus-pressetalskvinne Jen Psaki avdekker at Joe Biden regimet samarbeider med Facebook om å ta ned antivaksine-poster som bryter med Bidens agenda

Det Hvite Hus samarbeider tett med Facebook for å ta ned Facebookinnlegg som bryter med Joe Bidens regimes agenda. Dette samarbeidet mellom en offentlig instans, mellom offentlige myndigheter og Facebook som skal være et privatselskap, er dypt problematisk. På den ene siden har Facebook bannlyst tidligere president Donald Trump og når det Hvite Hus bekrefter at Facebook samarbeider tett med Biden administrasjonen om å ta ned poster og innlegg som bryter med Joe Bidens Covid-19 agenda. Dermed for vi nok et bevis på Demokratenes tette samarbeid med Facebook for å manipulere fjorårets presidentvalg.

Det skal ikke mye IQ til å forstå at svært sterke og private krefter og big-tech selskaper var dypt involvert i det omfattende stemmejukset som fant sted under presidentvalget i 2020. At det lenge har vært en samrøre mellom Facebook. Twitter, Google, YouTube, det kinesiske kommunistpartiet og Demokratene og Biden leiren er noe vi har sett lenge. Problemet med mange av Søkelys kritikere er at de nekter å tro det deres egne øyne forteller, og velger heller å la MSM og venstrevridde liberale journalister og rapportere fra Fake News media være det de bygger sin tro på. Det er rystende at troende kristne fyller sine sjeler med informasjon formidlet gjennom kanaler som promoterer fri abort, homoseksualitet, gay pride og alt Herren hater.  De samme Fake News media som brukte nær sagt hver eneste bagatell de kunne finne for å sverte Trump, behandler Biden regimet med silkehansker og stiller knapt et eneste kritisk spørsmål. Man må være både blind, døv og fullstendig hjernevasket av MSM for å ikke se det problematiske her. Dersom man ikke ser dette samrøre mellom venstresiden og big tech selskapene må man ha tinnfoliehatten trekket godt ned over både øyne og øre.

Facebook Comments

32 tanker om “Hvite hus-pressetalskvinne Jen Psaki avdekker at Joe Biden regimet samarbeider med Facebook om å ta ned antivaksine-poster som bryter med Bidens agenda

 1. At Biden går hardt ut og kritiserer FB, eller at det hvite hus aktivt flagger desinformasjon for å gjøre FB oppmerksom på den er vel ikke helt det samme som samarbeid.
  Men igjen: K. Andersen har en agenda.

  “Biden on Facebook: ‘They’re killing people’ with vaccine misinformation”

  https://www.cnbc.com/2021/07/16/white-house-says-facebook-needs-to-do-more-to-fight-vaccine-misinformation.html

  Så var det dette oppgulpet om stremmejuks igjen da. Jeg tror fremdeles ikke at alle som stemte på Trump er tekniske idioter, eller ikke vet hvordan man lagrer bevis. Vis oss ett av “de titusenvis” av bevisene.

  1
  1
  • Jeg kan bare ikke forstå at Kjell Andersen fortsetter med gnålet sitt om juks som ikke kan bevises. Vi er ikke så få som har etterlyst beviser. De finnes rett og slett ikke..

 2. 3 verdens krig kommer, les Valdres profetien !!!

  IKKE TA VAKSINEN !!! DET ER FORLØPEREN TIL DYRETS MERKE !!! VAKSINEN ER FRA SATAN !!!

  VÅK OG BE SOM ALDRI FØR !!!

  • “Valdresprofetien” kommer i tillegg til Bibelen. Som om Jehovah Guds ord skulle trenge hjelp fra en spåmann fra Valdres.

   Ta for eksempel Åpenbaringsboken i kapittel 22 og vers 18 og19 som viser at det denne boken profeterer ikke trenger “hjelp” fra Valdresspåmannskarler eller andre demoninspirerte “profeter”:

   “18 Jeg vitner for enhver som hører ordene i denne profetiske boken: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plagene som det er skrevet om i denne boken. 19 Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske boken, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige byen, som det er skrevet om i denne boken.”

   Ettersom det også står skrevet at “summen av ditt ord er sannhet”, gjelder dette prinsippet hele summen av Guds ord – hele Bibelen.

   3
   6
 3. 17/07/2021, kl. 07:55 sa Birgir Hermansen:

  “Jeg kan bare ikke forstå at Kjell Andersen fortsetter med gnålet sitt om juks som ikke kan bevises. Vi er ikke så få som har etterlyst beviser. De finnes rett og slett ikke..”

  svar fra meg:

  Bevis? Mengden sterke indiser for valgjuks har vært overveldende men nesten alle de ansvarlige sloss med nebb og klør for å hindre innsikt og sperre for etterforskning. Og Biden adm. beskytter dem og de demokratvennlige mediene gjenntar i det uendelige at det ikke finnes bevis. Naturlig nok siden etterforskning nektes.

  Når Trump hadde møter møtte det opp titusenvis og når Biden, som de fleste tror er senil, og Obama hadde møter kom det bare noen veldig få for å høre ham lese fra en teleprompter.

  Hvorfor fem vippestater stanset tellingen på nøyaktig samme tidspunkt og at Biden overraskende “vant” dem alle uten at demokratene hadde brydd seg om valgkampen i det hele tatt er noe av det folk lurer på.

  For å si det slik, rundt halve amerika setter spørsmålstegn ved valget. Demokratene kunne, hvis de ville fjerne all usikkerhet, åpne for etterforskning men de nekter. De gjør alt de kan for å hindre innsyn alle forhold rundt valgprosessen og stemmetelemaskinene. Og nå kjemper de med nebb og klør for å oppløse hele valgsystemet slik at stemmejuks kan skje i stort omfang uten at noen kan påvise det i ettertid. Antagelig fordi dette er den eneste måten de kan redde sitt skinn.

  Men stadig mer informasjon lekker ut. Bare et par tilfelidge eksempler på hva det handler om:

  https://rumble.com/vjuxzp-internet-explodes-after-tucker-airs-hard-evidence-of-voter-fraud-in-fulton-.html

  https://rumble.com/vjxlfy-az-audit-finds-stunning-number-of-ballots-with-no-recording-of-being-sent-o.html

  2
  3
  • Til og med gode republikanske valgansvarlige har avvist at det har forekommet valgjuks av betydning – om noe i det hele tatt.
   Dvs de var gode, dyktige og “great politicians” helt til de ikke ville støtte Trumps alternative sannhet.

   Demokratene styrer ikke rettsvesenet i USA. Ikke engang høyesterett, som har overvekt av republikanske dommere, mener det finnes grunnlag for å si at det forekom valgjuks.

   Tucker Carlsen er ikke en nyhetsformidler. Han er en som har et show der han presenterer meninger og teorier for å tekkes sitt publikum.

   1
   3
  • Fremdeles er det ikke ETT bevis som BEVISER at Trump vant valget. Ikke ETT. Videoene har ingen BEVISER, bare PÅSTANDER.

 4. Til Hermansen og Qanon.. .

  Etter 2.VK spurte alle seg om hvordan krigen og alle grusomhetene kunne skje midt i Europa. Jeg mener årsaken var at veldig få tenker selv. Svært mange jeg snakker med mener det samme som mediene forteller dem at de skal mene. Og nesten uten unntak vet de ganske lite om det de er så skråsikre på.

  Det ble f.eks brukt hundrevis av millioner kroner på å etterforske Trump for de falske anklagene som Clinton bestillte om at han samarbeidet med Russland. Hele tiden lakk de informasjon til mediene om at de hadde bevis. Etter fem år ble de pålagt å legge frem bevis. Men de hadde ikke annet enn den såkalte “Steel-rapporten”. Fem år med ren løgn i alle de sosialistiske mediene, inkluder de norske. Dette er bare en av veldig mange saker hvor omfattende medieløgner har blitt dokumentert. Men siden løgnen stemmer med folks følelser så betyr det lite om de blir motbevist. Og dette var hemmeligheten med Dr. Gobbels success.

  Hvis folk påvirkes følelsesmessig før de får faktisk informasjon om noe så vil de i ettertid bare ta til seg det som stemmer med følelsene.

  Og når dette utvikler seg over tid så mister folk helt kontakten med virkeligheten. Realiteter blir erstattet av forestillinger. Slik ble nazismen til det den ble.

  Folk var hysterisk entusiastiske når tyskland seret på alle fronter. Ingen forstod at de hadde startet et selvmordsprosjekt. Og når krigslykken for alvor snudde så var det forsent og angre.

  Når nazismen ble så ekstrem at de psykoligiske mekanismene ikke greide å holde ting sammen så ble dette kompensert med enda mer ekstrem adferd. Bestialitetene tok helt overhånd. Bare enda mer massemord på jøder kunne redde tyskland!

  De som er interessert kan i dag studere medienes rolle i denne utviklingen. Medienes makt over folks meninger er ganske uhyggelig fordi folk identifiserer seg med de følelsene mediene gir dem. “Ingen ting annet kan være sant”.

  6
  1
  • Et meget godt innlegg. Og husk at utenpåklistret skråsikkerhet er uvitenhetens vanligste kamuflasje.

   Vi er i virkeligheten vitner til kulminasjonen av Satan Djevelens opprør mot Jehovah Gud i tidenes morgen. Satan har klart å få med seg de aller, aller fleste nettopp i den grad at Jesus allerede for rundt to tusen år siden retorisk kunne si: -Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake?

   Det er nå svært kort tid tilbake til løftet om hans gjenkomst kulminerer. Folkene er nå derfor åndelig fullstendig neddopet og hele Satans verden er klar for destruksjon. Dette skjønner folkene NULL av. Akkurat som flommen i sin tid kom og tok dem alle.Det ser vi jo her på Søkelys også.

   Først vil folkene følge det politiske “dyret”, som ser som sin eneste mulighet til å redde globalismen å ødelegge all religion – “skjøgen”. Men når det går opp for dem at det er Jehovah Gud som egentlig står bak, vil de i et siste desperat forsøk på selv å berge livet “kaste seg ned mot marken” og rope ut at “fjellene må falle over dem og skjule dem”. Det blir imidlertid deres siste sprell ever.

   4
   2
 5. Til Rune Lye:
  Nei, hvorfor skulle jeg det?
  Stiller jeg spørsmål som er for vanskelige?
  Er det problematisk at jeg krever troverdige kilder til påstandene som fremsettes på Søkelys?
  Er det plagsomt at jeg utfordrer vaksinepåstander og likevel innrømmer at vaksinen ikke er et vidundermiddel?
  Er det plagsomt at jeg påpeker direkte feil og løgner?
  Er det plagsomt at jeg ikke tror på Trumps påstander om valgjuks når ingen er villige til å presentere bevis?

  Jeg stiller kritiske spørsmål og ber alle som leser artikler her på Søkelys om å sjekke kilder og gjøre egne undersøkelser. Jeg ber dere også å sjekke og utfordre mine påstander. Jeg vil ha seriøse og rasjonelle forklaringer, ikke manbojumbo fra amerikanske Dommedag profeter som tjener rått på forskrudde ideer og konspirasjoner.

  Jeg utfordrer ikke bibeltolkningene selv om jeg personlig mener noen tolkninger er helt på tur.
  Målet mitt er ikke å henge ut noen, men jeg stiller kritiske spørsmål og henviser til andre kilder for å få deg/dere til å tenke over påstandene på Søkelys, og finne egne kilder.

  Kjell Andersen derimot, må tåle direkte kritikk ettersom han driver siden og publiserer alle mulige slags påstander uten en balansert vinkling.

  • Beklager Rune, men det skjer ikke.

   Målet mitt er ikke å fremheve meg selv, men å prøve å få leserne på Søkelys til å granske påstandene som fremsettes. Jeg tror det er viktig å undersøke selv istedet for å bare godta påstander fra en som tydeligvis har en eller annen agenda.

  • Idetifiser deg Qanon , du fremmer ikke deg selv av den grunn .

   Til deg Birgir , sannhet er sannhet og Gud er Gud , om så døde sto opp fra graven og fortalt deg det, så ville du fortsatt ikke tro , dere tror ikke på profetene Gud sender dere .

   Les Valdres profetien !! og se tidens tegn , som dere ser vær tegn ….

   Når et bygger seg mørke skyer, da kommer….. uvær ?
   Når du blir nektet alt nå å kjøpe , reise osv på forskjellige områder uten og ha tatt vaksinen og ha dokumentasjon på det….. da kommer ….les Johannes åpenbaring …

   Men Birgir du og dine likesinnede tror ikke profetene, hva hjelper vel få all verdens argumenter, dere er alt døde …

   1
   1
  • Johannes :
   Nei, jeg definitivt ikke humanetiker.
   Jeg er nok ikke medlem av noen organisasjon. Jeg har vokst opp på bedehuset, og selv om jeg ikke er like aktiv der nå betyr det ikke at jeg har glemt min bibelkunnskap eller hva de (gode) gamle predikantene prekte. Jeg kan gjerne røpe at jeg kjenner godt til Arne Aano, Egil&Arne og f.eks Gordon Tobiassen.
   Og som en annen sa her (lett omskrevet): jeg tror ikke at gjerninger fører meg inn gjennom himmelporten. Det er det kun Jesu offer, nåde og tilgivelse som gjør.

   Når jeg kommenterer at jeg ikke utfordrer bibeltolkningene er det å grunn av at jeg respekterer at folk har forskjellig bakgrunn og tro. Jeg har valgt å utfordre den ensidig negative vinklingen av det K. Andersen presenterer som nyheter på Søkelys, og stille spørsmål om tendensiøse påstander og direkte usannheter.
   Jeg håper at når du skal finne gode motargumenter til mine påstander og spørsmål vil du finne ut at alt ikke er slik som det fremstilles på Søkelys.

   2
   1
  • Qanon :
   Det er trist å lese at du er blitt en frafallen. Men dine angrep på alt og alle på denne nettsiden : Taler sitt tydelige språk om dette.

   1
   1
  • Johannes:
   Jeg sa ikke at jeg var en frafalle, jeg sa at jeg ikke var like aktiv på bedehuset som før.

   Som jeg kommenterte til Bettina tidligere: jeg er ikke perfekt og trår feil, men målet er ikke å være ufin med personer. Målet er å utfordre påstander som framstår som udokumenterte eller usanne.
   Jeg beklager dersom det oppfattes som personangrep.

   To eksempler:
   På Søkelys 08.07: ‘inflasjonen i USA er på 10-15%”. Jeg kommenterte at ingen finansinstitusjoner mener det samme.
   For noen dager siden på Søkelys:” inflasjonen i USAs ut til å bli 4,5%”

   Søkelys:”Biden samarbeider med Facebook”
   Alle nyhetsmedier “Biden med kraftig kritikk av Facebook : de dreper folk med desinformasjon sin”

   3
   2
  • Jeg har absolutt ingen problemer med Guds profeter. Det jeg har problemer med, og ikke har problemer med å gi uttrykk for, er de mange falske profetene som av seg selv, taler i Herrens navn, uten at Herren har bedt dem å tale. Bibelen og Bibelens profeter har jeg ingen problemer med å tro på. Selv om jeg ikke forstår alt de Bibelske profetene taler så jar jrg valgt å tro på de. Men falske profeter som profeterer falskt om at Donald Trump vant valget, og at Biden tapte valget, har jeg ingen tillit til. Slike profeter advarer Guds Ord mot. Men DU har valg å gjøre selskap med falske profeter og falske profetier. Og du er ikke akkurat nådig med de som forkaster falske profeter og falske profetier. Fo det de forkynner er løgn på løgn. Herrens profeter forkynner SANNHET PÅ SANNHET. ALT som ikke samsvarer med Bibelen Guds Ord er LØGN. Husk Jesu ord om at ikke alle som sier: Herre, Herre! Har vi ikke profetert i ditt navn… Ta DET på alvor. Så kan Valdres-profetien komme i ANDRE rekke.
   Valdres-profetien har jeg ingen problemer med. Men det er viktigere å lese Bibelen enn Valdres-profetien. Johannes Åpenbaring kjenner jeg meget godt. Synd du ikke tar den mer på alvor.

   1
   1
  • Feil. Du trenger ikke Jesus fordi du dømmer deg selv. Du trenger Jesus fordi han tok på seg dine synder da kan vant seieren på korset.
   Men hvis du virkelig mener at du trenger Jesus, hvorfor da fremme falske profeter og falske profetier? Du må forstå at du ikke kan fortsette å forsvare de falske profetene som sa at Trump skulle vinne valget, da han beviselig tapte valget.

  • Ps. Birgir jeg har fremmet Valdres profetien og Johannes åpenbaring.

   En annen ting valg juks og mulig valg juks i USA har ingenting med profetier å gjøre , det bør du forstå

   Om du har følgt med , så bør du ha fått med deg at jeg har utaltt med veldig kritisk til Trump , samtidig som jeg ikke underslår det positive med politikken han har ført.

   Når det gjelder profetier rundt Trump og USA , så må de prøves og det opplever jeg søkelys gjør , det er ikke det samme som å fremme falske profetier , det står i bibelen at profetier skal prøves.

   Når søkelys fremmer synspunkt fra personer som mener covid vaksinen er dyrets merke , så er dette først og fremst å vis hvordan noen tenker om vaksinen, søkelys har vært klær på hva de tenker om vaksinen og du er forsåvidt klar på hva du tenker om den , men det gir deg ikke rett til å dømme andre , som mener noe annet en deg, noe du gjør i stor grad .

  • Enda en gang. Nei, jeg dømmer deg ikke. Du dømmer deg selv. Det bekreftet du jo selv i en kommentar over her.

 6. 17/07/2021, kl. 21:54 sa Qanon:

  “Er det problematisk at jeg krever troverdige kilder til påstandene som fremsettes på Søkelys?”

  Og:
  “Er det plagsomt at jeg ikke tror på Trumps påstander om valgjuks når ingen er villige til å presentere bevis?”

  Og:
  “Målet mitt er ikke å fremheve meg selv, men å prøve å få leserne på Søkelys til å granske påstandene som fremsettes. Jeg tror det er viktig å undersøke selv istedet for å bare godta påstander fra en som tydeligvis har en eller annen agenda.”

  Kan du gi oss noen eksempler på dine egne “troverdige kilder”? Og hva “beviser” disse?

  Tror ingen er plaget av hva du velger å tro. Men muligens plagsomt at du fremstiller deg som en sensor som ikke selv lever opp til det du krever av andre.

  Men for å vise oss at du faktisk tenker litt selv, hva mener du om det som skjedde med Micael Flynn? For å kunne mene noe som helst om temaet vi diskuterer må du nødvendigvis ha tenkt igjennom dette. Hva slags “bevis” ble brukt mot ham. Og hvordan sammenligner du bruken av disse “bevisene” i forhold til de bevisene som IKKE ble brukt i forbindelse med Hillary Clintons e-mail-skandale, hennes systematiske løgner og hennes ødeleggelse offisiell informasjon og viktig bevismateriale.

  Vis oss at du ikke bare er en papegøye men en som virkelig tenker selv.

  1
  2
  • Nå sier ikke jeg at det ene eller det andre er riktig. Jeg sier at de som skal utfordre den etablerte sannheten – noe jeg synes man skal gjøre – bør komme med troverdige bevis. Dommedag profeter som tjener masse penger på å predike alle mulige teorier regner ikke jeg personlig som troverdige.

   Nå synes ikke jeg det er riktig å snu bevisbyrden. Dvs at den som utfordrer skal presentere bevis som viser at “vi” tar feil. Man kan ikke fremsette en påstand og deretter be alle andre om å bevise at påstanden er feil.

   Ang valgjuks: jeg regner f.eks USAs høyesterett som troverdig.

   Flynn:
   Aftenposten 01.12.2017: “2017
   Klokken 16.30 fredag ettermiddag var Flynn innkalt til rettsmøte. Der kom det frem at Flynn nå samarbeider med dem som gransker Russlands påvirkning av USAs valgkamp.

   Flynn sa seg skyldig i å ha løyet til FBI. Han hevdet dessuten at høytstående personer i Donald Trumps overgangsteam ba ham kontakte russerne allerede før Trump hadde overtatt som president.”

   Presentert gjerne informasjon som gjør Flynn mer troverdig.

   2
   1
 7. 18/07/2021, kl. 10:57 sa Qanon:

  “Nå synes ikke jeg det er riktig å snu bevisbyrden. Dvs at den som utfordrer skal presentere bevis som viser at “vi” tar feil. Man kan ikke fremsette en påstand og deretter be alle andre om å bevise at påstanden er feil.”

  Og:
  “Flynn:
  Aftenposten 01.12.2017: “2017
  Klokken 16.30 fredag ettermiddag var Flynn innkalt til rettsmøte. Der kom det frem at Flynn nå samarbeider med dem som gransker Russlands påvirkning av USAs valgkamp.

  Flynn sa seg skyldig i å ha løyet til FBI. Han hevdet dessuten at høytstående personer i Donald Trumps overgangsteam ba ham kontakte russerne allerede før Trump hadde overtatt som president.”

  Er ikke dette typisk. I årevis anklagde FBI Trump for å samarbeide med Russerne og mediene skrev om dette med negativ vinkling hele tiden for å ødelegge Trump. Da FBI til slutt ble pålagt å legge frem grunnlaget for etterforskningen mot Trump hadde de ingen ting. Kun noe svada som Christoffer Steel hadde laget på bestilling fra Hillary Clinton. Alt dette er offentlig kjent informasjon. Det morsomme var at FBI sa at Trump ikke var frikjent fordi han ikke kunne motbevise en anklage som ikke kunne dokumeteres.

  Det har blitt skrevet mye om saken mot sikkerhetsrådgiver Flynn også. Les deg opp. De fleste fakta er kjent. Det hele var et ondsinnet justismord som ble brukt mot Trump for alt det var værdt. Alle tror FBI gjorde dette av frykt for hva Flynn kunne avsløre om f. eks nettopp det forfalske grunnlaget for etterforskningen av Trump som da var i full gang.

  Det krever mye tid å sette seg inn i alt dette hvis du ikke har fulgt med de siste fem årene. Nesten hele den amerikanske staten ser ut til å ha råttnet på rot. Demokratene og mange av republikanere har blitt like tvilsomme som de spekulative endetidsprofetene. Jeg ser ikke behovet for å bevise det for jeg frykter at det etter hvert vil bli åpenbart for alle. Konsekvensene kan i teorien bli virkelig dramatiske. Biden har blitt så senil at han ikke vet om han er på et G7-møte eller NATO-møte. Noen andre har tatt over styringen i USA. Hele situasjonen minner om hvordan nazistene kom til makten i Tyskland. Alle trodde det institusjonelle Tyskland stod fjellstødt. Men det var bare et bedrag. Det tok ikke lang tid for nasjonalsosialistene og få full kontroll over alle statlige instanser og gjorde dem til politiske verktøy.

  Da en mørkhudet kriminell narkoman døde under pågripelse utløste det opprør, plyndring og herværk i hele USA. Og demokratene heiet på dem å sa “defond the police”. De en mørkhudet politimann uten forvarsel skjøt Babbitt rett ned med et dødelig skudd ble han utropt til helt av demokratene. Dagens USA i et nøtteskall.

  2
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.