Shmita 2021-22: Dyret i åpenbaringsboken og Antikrist åpenbart? -Ha fokus på gjenreisningen av det Ottomanske rike

Recep Erdogan her avbildet fra Mekka hvor han ble innviet til å gjenreise det muslimske kalifatet.

Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 i følge gematria-kalkulatoren er i følge stadig flere enn fullverdig kandidat til å ta rollen som Antikrist. I løpet av 2021 og 2022 som er et såkalt shemita-år vil vi kunne se at grep blir tatt for å gjenreise det Ottomanske riket som er det fjerde dyr omtalt hos profeten Daniel og i åpenbaringsboken. President Erdogan er bevisst av sin historiske rolle for å gjenreise dyret som ble dødelig såret i 1917 og som ble gjenfødt i 2001 da Erdogan ble Tyrkias leder og etterhvert diktator.

Det Ottomanske riket slik det var og hvor det vil gjenoppstå

Et gjenreist Ottomansk rike bestående av Tyrkia og ti andre nasjoner i Midtøsten, Nord-Afrika og Balkan under ledelse av Tyrkias diktator Recep Erdogan vil kunne bli resultatet av årets Shemitah-år som begynner den 7 september 2021 og varer frem til 26 september 2022. I følge den judeo-kristne forfatteren Chadwick Harvey som leder Faithful Performance ministry kan årets Shemitah (år 5782 i den jødiske kalenderen) bli det Shemitah-året som blir begynnelsen til USAs fall som den ledende supermakt og den kan også komme til å bety en videre legedom eller gjenopprettelse av det Ottomanske riket, Kalifatet som er Tyrkias Recep Erdogans store mål og drøm med Tyrkia. Dersom ikke det kommende Shemitah-år fører til en videre gjenfødelse av det fjerde dyret omtalt hos profeten Daniel og i Åpenbaringen 13, vil Shemitah-året 2028-2029 bli året da det endelige punktum settes for USAs verdenshegemoni og den endelige gjenfødelsen av det Ottomanske riket er gjennomført. Recep Erdogan som er født i 1954 vil da være 74 år gammel og i selvfølgelig i stand til å styre det gjenreiste Ottomanske riket.

Oppfyllelse av Åpenbaringen 13,1?

“Og jeg så et dyr stige op av havet, som hadde ti horn og syv hoder og på sine horn ti kroner, og på sine hoder bespottelses-navn.” I følge teoriene til Chadwick Harvey er dyrets som stiger opp av havet det Ottomanske/tyrkiske storriket som falt i 2024. Dette dyret hadde sju hoder (har sin basis og maktbase der de sju historiske verdensrikene har vært) Det første riket/hodet var Egypt, deretter kom det Assyriske storriket. så det Babylonske (Irak). Det fjerde riket var det persiske riket (Iran). Deretter kom det greske riket (under Aleksander den store) -Det sjette riket var Romerriket og det sjuende -som også var det fjerde riket etter Babylon var det Ottomanske eller tyrkiske riket. Dersom Chadwick Harvey har rett vil dette riket gjenoppstå som Antikrist-rike etter at Tyrkia har nedkjempet Iran. I følge Harvey er Tyrkia og Iran geita og væren som skal kjempe mot hverandre og geita (Tyrkia) vil gå seirende ut av krigen. Dette gjør at Iran vil være et av Dyrets ti horn. Dyret skal beseire tre konger, de tre land som Antikrist vil beseire er Libya, Egypt og Sudan, dersom Harveys tolkning er riktig. De landområder som ble kontrollert av de sju bibel-historiske stormaktene vil bli Antikrists maktbase i det gjenopprettede Ottomanske riket. Dyret Johannes beskriver her: “Og dyret som jeg så, var likt en leopard, og dets føtter som på en bjørn, og dets munn som en løvemunn; og dragen gav det sin kraft og sin trone og stor makt. 3 Og jeg så et av dets hoder likesom såret til døden, og dets dødssår blev lægt, og all jorden undret sig og fulgte efter dyret.” (Åp 13,2-3) er med andre ord det gjenopprettede Ottomanske kalifat -under ledelse av Recep Erdogan eller en annen fremtidig tyrkisk dikator. Recep Erdogans drøm og ambisjoner er nettopp å oppfylle sin historiske rolle. Det er også derfor Erdogan flere ganger har uttalt at målet er Jerusalem. Tyrkia var tidligere en tett alliert med Israel, men etter at Erdogan kom til makten i Tyrkia og ble landets diktator, har han næret et sykelig hat mot Israel. Dette hatet er et hat mot Jahves pakt med Abraham -og derfor er også Erdogan sykelig opptatt av Jerusalem og uttrykker jevnlig at Jerusalem må bli underlagt muslimsk overherredømme. (Tekst-klippet er fra den tyrkiske storavisen Daily Sabah.) Hele hans budskap om Shemita og gjenreisningen av det Ottomanske riket kan ses under. Hans oppfordring er i hvertfall tydelig: Ha fokus på Tyrkia og det som skjer i de gamle bibelske kjerneområder. Om Chadwick Harvey har rett, vil det ryste endel tradisjonell fortolkning om Antikrist og hvem som er dyret i Johannes Åpenbaring.

Facebook Comments

3 tanker om “Shmita 2021-22: Dyret i åpenbaringsboken og Antikrist åpenbart? -Ha fokus på gjenreisningen av det Ottomanske rike

 1. Har også hatt sterke meninger om hva som skal skje – etter å ha studert endetiden. Men i de senere årene – så skjønte jeg at det er vanskelig, og til tider umulig å forstå ting som enda ikke er oppfylt. Det gjør ikke noe om man har sine meninger og sier det – fordi det holder en våken. Men jeg tviler på om noen får helt rett når det gjelder endetiden. Derfor må vi heller våke nå – hva som skjer nå. Og uansett profetier – det som skjer i løpet av ett år nå – det kan få forutse – kanskje noen glimt. Herren ønsker heller at vi skal vandre nær til Ham, så vil Han lede oss – gjennom alt!

  Vi vet at Tyrkia er en del av Gog og Magog krigen, og det ytterste landet i nord, mener Joel Richardson er faktisk Tyrkia, ikke Russland. Samtidig vet vi at det finnes en alliansen nå mellom Russland, Tyrkia, Iran og Syria. Og den alliansen er ond – og kan få destruktive konsekvenser – ganske snart.

  Syria står beskrevet i Jesaja 17 – hvor Damaskus blir lagt i ruiner og ubeboelig. Vi vet at en del av Damaskus er i ruiner – pga krigen der. Men den har enda ikke opphørt med å være en by – muligens biologiske våpen eller kjernefysiske våpen vil totalt ødelegge den. Og så beskrives en nødstid for Israel i vers 4 – hvor mattilgangen blir liten. I vers 7 – beskrives det muligens det som kan være en vekkelse.

  Jeg tenker at kapitlene 18-19-20-21-22 og 23 – er ting som vil skje – først om i tiden etter – eks. beskriver de Etiopia i ett kapittel (18) og neste (kap 19) at Egypt får borgerkrig, og en streng hersker – men vil også bli tørrlagt – altså Nilen – og det kan faktisk Etiopia gjøre – med den nye mega demningen sin. Kapittel 20 – snakker om at Assyria (Tyrkia) vil underkuve både Egypt og Etiopia.- Kap 21 – nederlag for havørkenen (Irak) av Iran – så ett nederlag for Saudi Arabia.

  Kapittel 22 – snakker om dom over Jerusalem – muligens utført av Elam (Irans) og Kir (muligens Syria, Iran kanskje Jordan)

  Kapittel 23 – Tyrus – som er Libanon (Hizbollah) og dens fall.

  Og kapittel 24 – Åpenbaringsbokens start – vi snakker da muligens om Kapittel 8 – som beskriver en atomkrig. Kapittelet før – 7 – så skjer det en stafettveksling, hvor Gud bruker 144000 jøder – muligens for misjon – under vreden, og har en spesiell beskyttelse. Mens den store skaren – er menigheten som har blitt hentet hjem, i det vi kaller bortrykkelsen.

  Akkurat nå rir den Hvite rytteren i Åp. 6 – hvor hans krone heter Korona. Jeg har skrevet noe om det på bloggen min her, ved å oversette videoen til Steve Ciocciolanti:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/28-juni-2021-den-hvite-rytteren-og.html

  Uansett – endetiden vil aldri skje som vi tror – morgendagen vet ingen – bare Åndens menneske er forberedt – og hører Hyrdens røst, og beveger seg sammen med Ham. Men jeg tror ikke Herren lar oss se alt – det er ikke sikkert vi hadde klart å holde ut – ved å se den intense smerten det vil kunne føre meg seg for en personlig. Da jeg var nyfrelst – og om jeg hadde visst at jeg skulle gå gjennom alt jeg måtte gå gjennom – så tror jeg hadde blitt raskt frafallen. Men Herren førte meg ett og ett skritt – til jeg har kommet meg gjennom – og blitt en overvinner – pga hans nåde. Sånn må vi ta hver en dag – ved å stole på Ham.

  Ellers er jo ett tips at dette kan skje – av en profetisk drøm – som denne fikk i 2003 – som han fant det nødvendig å gi ut nå:

  https://www.korsfestet.com/449055610

  Om det blir virkelig – så vil Gud avslutte globalistenes våte drømmer – ved å føre verden inn i vanskeligheter – og reversere tilbake til 1700 tallet, hvor man ikke hadde strøm og andre ting som vi er vant til.

  6
  2
 2. I dag har jeg tenkt på Lebesbymannens syn i 1907 og tsunamien som ville komme i Nordsjø-bassenget. Han observerte et kraftig uvær komme inn over Europa i samband med denne tsunamien . Det som nå skjer i Belgia / Tyskland og Østeriket av vannmasser og skader ; har jeg ikke hørt om før – jeg fyller 80 år om noen måneder. Ja , det er underlige ting som skjer rett foran våres øyne : Pest og store vannmasser. Vi vet at Russland har produsert en såkalt dommedagstorpedo – Poseidon 2 M 39 – som er 20 meter lang og kan gå med en fart på 70 knop ( ca 130 km/ time ) på 1000 meters dybde. Den har atomkraft som fremdrift og komprimert atomstridshode som våpen og kan lage en enorm tsunami : Nettopp for dette formål er den konstruert.
  Den nye svære atomubåten ” Belgorod ” på 548 fot forlot havn på Kola for et par uker siden. Denne ubåten har seks slike Poseidon-torpedoer om bord.

  2
  1
 3. Jeg avviser ikke det han sier i videoen. Høres logisk ut. Han har rett i en ting. Nemlig at Antikrist vil komme fra islam.
  Imidlertid tror jeg Antikrist vil få makt over hele verden.
  Hver stamme og tunge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.