Hva var det mainstream media ikke klarte å se under USA valgkampen?

nedtur-for-clintonUSA valget er nå over, og selv Jill Stein som forsøkte å få til en omtelling av stemmer i Wisconsin har nå mer eller mindre erkjent at dette ikke vil føre frem. Dermed er det nå klart for fire år med Donald Trump som president og håp om en ny og mer positiv Israel-politikk fra den nyvalgte amerikanske presidenten. I Hillary leiren har nå resignasjonen blitt til oppgitthet og den 20 januar 2017 vil Amerika gå inn i en ny æra med en president som har lovet å gjøre USA stort og mektig igjen. Også her i Norge har sjokket nå lagt seg og folk flest har begynt å vende seg til tanken om at USAs president de neste fire år vil være Donald Trump.

Valget ligger nå bak oss og Donald Trump er i ferd med å plukke ut de som skal bekle de viktige posisjonene i hans nye administrasjon. Her hjemme er det stadig flere som spør seg hvordan den politisk korrekte presse kunne unngå å fange opp og videreformidle at Hillary Clinton slett ikke hadde den støtte og oppslutning vi her hjemme ble “hjernevasket” til å tro. Sannheten er at Hillary kampanjen har slitt i motvind gjennom hele året, og på tross av at Hollywoodstjerner og store artister deltok for å samle tilhørere for Clinton kampanjen, viser virkeligheten tomme stoler og nesten tomme lokaler når Hillary holdt sine valgtaler. Bare dette burde ha vært nok til at media formidlet et mer sannferdig bilde av stemningen i USA, for det er åpenbart noe de  bevisst har nektet å vise oss, nemlig at nær sagt ingen stilte opp der Clinton kampanjen holdt sine “rally’s” mens titusener på titusener møtte opp for å høre Donald Trump som ikke fikk hjelp av Bruce Springsteen og andre artister som mer enn velvillig stilte opp for Hillary Clintons liberale agenda. Hva var det egentlig mainstream media ikke var i stand til å se eller skjønne? Alle kunne jo se hvilken vei det bar Hillary Clinton som kanskje var den mest upopulære personen som noensinne har forsøkt å stille til valg.

 

 

Én tanke om “Hva var det mainstream media ikke klarte å se under USA valgkampen?

  1. Smyrna Menighet.

    Det var det ikke de løgnfulle massemediene så. Vi i Smyrna Menighet, den sanne kristne menighet, vant valget i USA for president Trump.

    Glem ikke at vi i månedene før valget allerede fastslo at Donald Trump hadde vunnet valget. Det fordi han hadde oss på laget sitt.

    Enkelt og greit.

    Henrik Hiller for Smyrna Stormen (SS), ungdomsorganisasjonen til Smyrna Menighet.

Det er stengt for kommentarer.