Ekstreme ateister fortsetter å presse sin gudløse agenda på amerikanske kristne -trener nektes å ta del i bønn sammen med studenter foran fotballkamper

En fotballtrener på en skole i den nordlige del av Pennsylvania har blitt beordret til å slutte å delta i den korte bønnestunden spillerne avholder før kampene etter at en prominent danvilleateistgruppe nylig kontaktet distrikts-skolestyret for å klage på praksisen. I følge lokale medier hadde en innbygger i Danville kontaktet den prominente og ekstreme ateistgruppen Freedom From Religion Foundation (FFRF) etter at en kristen trener ved Danville High school hadde tatt del i bønn og lovsang sammen med spillerne i forkant av en fotballkamp. I en video som har sirkulert på sosiale medier ser vi laget stå sammen og synge Rick Mullins kjente lovsang “Awesom God”

ffrfDen Wisconsin baserte ateist-gruppen  Freedom From Religion Foundation er en av de grupper som tallmessig ikke akkurat samler fulle hus, men likevel er gitt alt for mye makt i det amerikanske samfunnet. Igjen og igjen ser vi hvordan denne gruppen effektivt klarer å underminere kristnes tros og ytringsfrihet gjennom å klage på nær sagt all kristen virksomhet i skole og samfunn. Gruppen som på mange måter er en ateistisk utgave av Taliban sier ikke nei dersom
de kan få en sjanse til å legge restriksjoner på kristen virksomhet ved amerikanske skoler
og denne gangen er det nok en fotballtrener som har klart å hisse på seg gruppen fordi han tok del i studentenes lovsang når de lovpriste Gud med Rick Mullins “Awesome God” i forkant av en fotballkamp. Dette falt angivelig noen foreldre tungt for brystet og dermed sendte den ekstreme ateistgruppen et brev til skoledistriktets leder  Cheryl Latorre hvor de first-priorityforlangte at dette ble etterforsket. “Som du muligens er klar over er det ulovlig for en trener å arrangere eller delta i bønn sammen med sine studenter,” het det i brevet fra den prominente ateistgruppen som fortsatte: “Vi skriver for å forsikre oss om at skoledistriktet ikke tillater sine trenere å påvirke studentene, eller ta del i kristen virksomhet sammen med dem eller uttrykke sin religiøse overbevisning overfor dem for fremtiden,” het det i brevet som selvfølgelig fikk skolestyret til å legge seg panneflate. I et brev fra distrikt-skolestyrets leder til treneren blir han instruert til å ikke delta sammen med studentene i bønn eller lovsang foran kamper.

“Det er helt ok med bønn i den offentlige skolen så lenge det er drevet av studentene selv og treneren ikke tar del i det,” sa skolestyrets leder til den lokale fjernsynsstasjonen. Studentene selv reagerer sterkt på det hele siden det er frivillig både for elever og trenere å delta i slik bønn og lovprisning. “Disse ((FFRF) blåser tingene opp og gjør ei fjær om til fem høns. Vi støtter vår trener 100 prosent og ingen er tvunget til å delta. Det er sterke bånd mellom oss og treneren og dette er bare noe som forener oss,” sa en student som reagerte sterkt på ateist-organisasjonens krav. Like Watkins, en ungdomspastor ved Danville baptistkirke, fortalte til den lokale tv stasjonen at alle spillerne også kom til kirken før skoletid for å be. Og det er nettopp bønn og et tett kristent fellesskap disse ateistene ser ut til å hate mest av alt.  Freedom From Religion Foundation (FFRF) har markert seg som en mektig fiende for bibelske kristne i det moderne USA. Mange håper nå at valgseieren til Donald Trump vil bety et klimaskifte i USA hvor kristne igjen kommer på offensiven og slår tilbake ekstreme grupperinger som  Freedom From Religion Foundation som under Obama’s åtte år med makten har fått litt for stor makt i USA. Kristne må i trosfrihetens navn stå opp og ikke la seg presse ut av skole og samfunn. På ulike Facebooksider reagerer troens folk sterkt på at de kristne igjen skal la seg presse av den ekstreme ateistgruppen som igjen og igjen skriker opp mot kristne tradisjoner. “I’m just disgusted” skriver Luke Beagle som er en av mange som reagerer med avsky på ateistorganisasjonen virksomhet.

Rick Mullins var en kristen artist og sanger som blant annet er kjent for låta “Awesome God”. Mullins ble født den 21 oktober 1955 og omkom i en trafikkulykke den 19 september 1997 mens han var på vei til en konsert.  Tidligere har den gudløse ateist-gruppen forsøkt å forby bønn under skolers avslutnings-seremoni,  og selv om skoleledelsen la seg panneflate, gikk det heller dårlig for ateistene da elevene nektet å bøye seg for kravene fra ateistene om at man ikke måtte be Herrens bønn. Må Gud reise opp flere krigere som våger å trosse ateismens makt og krav.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *