Hva som vil kunne utløse den profeterte krigen mellom Russland og Tyrkia som Vilna Gaon sa ville komme

Den økte spenningen mellom Russland og Natolandet Tyrkia kan dersom den fortsetter å krigsskip1utvikle seg føre til full konfrontasjon mellom de to landene. Søndag ble det kjent at en russisk destroyer hadde skutt varselskudd mot en tyrkisk fiskebåt som angivelig ikke besvarte anrop og var på kollisjonskurs med det russiske marinefartøyet. Gårsdagens hendelse er i for seg kanskje ikke viktig, men sett på bakgrunn av den bakenforliggende situasjonen, som er den tyrkiske nedskytingen av et russisk bombefly og påstandene om at Tyrkia er direkte involvert i oljehandel med Islamsk Stat,  -kan lett den jødiske vismannen  Vilna Gaon’s ord fra 1797 slå til. Gjør man et kikk på kartet forstår man lett hvorfor Vilna Gaon sa at Russland rett før Messias komme ville komme til å invadere den tyrkiske byen Istanbul. 

Mens vestlige media forsøker å nedtone krisen mellom Tyrkia og Russland, melder russiske medier samt alternative vestlige medier at spenningen mellom de to land stadig vilna-geskalerer. Søndag måtte et russisk marinefartøy skyte varselskudd mot et tyrkisk fiskefartøy og selv om dette i og for seg ikke er dramatisk, er det likevel et signal på hvor spent situasjonen er. I følge den jødiske vismannen Vilna Gaon skulle det komme to tegn som ville inntreffe før Messias komme, hvor av ett av de var en russisk invasjon av Krim (oppfylt) og deretter en russisk invasjon av den tyrkiske byen Istanbul. I dag står Russland og Tyrkia på hver sin side i konflikten i Syria. Russland støtter det syriske regimet i en tett allianse med Iran og Hizbollah, mens Tyrkia og Nato ser ut til å støtte de krefter som vil velte president Bashar Assads regime. Tyrkia har en rekke ganger blitt beskyldt for å føre utstrakt oljehandel med IS og denne saken har blitt rikelig omtalt i russisk presse og tv.

Den russiske svartehavsflåten trenger tilgang til Middelhavet og vil kunne bruke makt dersom de blir hindret av Erdogans Tyrkia

For Russland som nå er i krig i Syria og stadig er avhengig av å forsyne både egne og syriske regimetropper med ammunisjon og materiell for krigføringen, er fri tilgang fra tyrkia-russia-warSvartehavet (hvor Svartehavsflåten har sin base på Krim) -til Middelhavet helt essensielt. Denne forsyningslinjen er helt nødvendig for russisk krigføring og i tillegg trenger Russland tilgang til Middelhavet, og den eneste sjøveien som finnes fra Svartehavet til Middelhavet går gjennom Bosporos stredet som i dag er kontrollert av Tyrkia. Byen Istanbul er en megaby med en sammenhengende bebyggelse som strekker seg i et 10-20 km bredt og 60-70 km langt belte langs nordkysten av Marmarahavet, med omtrent samme utbredelse på hver side av Bosporos. Bybebyggelsen strekker seg også nordover på begge sider av Bosporos nesten til Svartehavet. -Og dersom Tyrkia velger å stenge her for russisk skips og marine trafikk, vil det være litt av en katastrofe for den russiske Svartehavsflåten som dermed er avkuttet fra sin tilgang til Middelhavet.  (saken fortsetter under videoen)

Hvordan vil Russland komme til å reagere dersom Tyrkia tyr til det skrittet å stenge denne livsnødvendige og strategisk viktige tilgangen til Middelhavet for den russiske marine og forsyningslinjene til Syria? Kanskje ikke så merkelig at Vladimir Putin reagerte på den tyrkiske nedskytingen av deres bombefly med å kalle det et dolkestøt i ryggen?Kanskje ikke Vilna Gaons mer enn 200 år gamle ord om en russisk invasjon av Istanbul er helt utakt med den faktiske og taktiske situasjonen som vi befinner oss i med en verden som ikke har maktet å stanse verken den syriske borgerkrigen eller Islamsk Stats fremmarsj på tross av at fem år er gått og hundretusener er døde og millioner på flukt. Videoen over forklarer hvor farlig denne situasjonen kan bli -og dersom Tyrkia skulle stenge Bosporos, -er krig mellom de to land uunngåelig. Dermed står vi som Natoland i en situasjon hvor paragraf fem vil kunne bli anvendt, -så kanskje ikke det var så dumt av noen troende nordmenn å dra opp til Nord for å be “mot” Russland om at Gud må verne vårt land.

Sarin-gass fra Tyrkia til Islamsk Stat for å lage en dødelig mix?

https://www.youtube.com/watch?v=CMSU6A6UCcI

Russisk tv hevder Sarin gass er blitt smuglet via Tyrkia til Islamsk stat. IS skal ha brukt Sarin gass i borgerkrigen flere ganger og besitter det nå. Det er mye den politisk korrekte vestlige presse aldri meddeler oss. Samtidig pågår krigen for fult i Syria og russiske bomber er uhyre effektive. Bare Gud vet hva som ligger foran oss i dette jødiske jubelåret, men at vi er i profetiske tider er helt bombesikkert.

https://www.youtube.com/watch?v=5WZ_G-QKM-g