Hva er galt med nordmenn? Spenningen mellom Vesten og Russland øker, men folk i Norge foretrekker den farligste av de to kandidatene

r-tundergroundSpenningen mellom Nato og Russland øker og dersom sunn fornuft hadde vært vår rettesnor for hva vi tenker om USA valget, hadde Donald Trump vært det naturlige valget, for oss som har felles grense med Russland. Hillary har som kjent sterkt promotert en konfrontasjonslinje med Russland, mens Donald Trump virker langt mer opptatt av handel enn krig. Og dette er også det bildet folk i Russland har av Trump og Clinton. Årets valgkamp har vært usedvanlig skitten og om en uke går amerikanerne til valg, og selv om flere meningsmålinger nå gir Donald Trump en ledelse, er intet avgjort. Globalistene og makt-eliten vil mest sannsynlig kaste frem et eller annet dritt om Donald Trump i løpet av den siste uken før velgerne går til stemmeurnene 

pale-horseAllerede før nominasjonsprosessen startet i USA hadde  Lana Vawser noe hun selv omtalte som en profetiske drøm. I denne drømmen ble Wavser løftet opp over Amerika og hun så nasjonen som et kart. Og skrevet over USA på kartet stod det “TRUMP” med store bokstaver. Mens hun kikket på ordet ble bokstavene stokket om og “TRUMP” ble til “TRIUMPH”. Så hørte hun plutselig at Herren talte med høy røst i drømmen. “Trump skal lede De Forente Stater” frem til triumf!!!.” Da hun våknet opp av drømmen så hørte hun ordene: “Trump skal lede USA til seier!” Mens hun var i ferd med å skrive ned sin drøm så kom det ytterligere noen ord til henne som lød: Engler av triumf har blitt tildelt Trump,” het det i drømmen som første gang ble omtalt i Søkelys den 18 oktober 2015. Skal vi tro det mange nordmenn mener om Donald Trump, er han  selveste  “mr Døden” som nå leder på meningsmålingene. Det faktum at Trump ser ut til å være den minst krigerske av de to. Hillary Clinton har et svært anstrengt forhold til Putin og Russland og dette kommer også til uttrykk i den konfrontasjonslinjen hun ser ut til å ha lagt seg på overfor Russland. Fakta er at mange frykter at en Hillary seier vil bety krig med Russland enten over Syria eller Ukraina.

Ble sparket etter å ha lekket spørsmålene til Hillary

CNN skal ha sparket eller avsluttet  alt samarbeid med den politiske analytikeren Donna Brazile er avsluttet etter avsløringer om at hun har lekket spørsmål til Hillary Clinton i forkant av TV-debatter. Dermed har Hillary fått god tid til å tenke på hvordan hun skulle besvare spørsmål Donald Trump måtte ta på direkten, og dermed har Hillary hatt betydelig fortrinn i debattene, og dermed også “vunnet” de tre store tv debattene. Det bildet Donald Trump har tegnet av “Croocked Hillary” vil feste seg dypere i folks bevissthet og dette sammen med nye epost avsløringer tegner ikke akkurat bilde av en troverdig og sannferdig kandidat. Selv om det ennå bare er et par meningsmålinger som gir Trump mest oppslutning, kan trenden nå være brutt og Donald Trump fosser formelig frem. Sjansen for at Donald Trump vil bli USAs neste president er ennå liten, men den vokser og kanhende vil vi stå overfor en overveldende Trump seier neste tirsdag.

Den gjenopptatte epost skandalen er uhyre problematisk for Clinton kampanjen

Epost skandalen involvere en rekke av Clintons nære samarbeidspartnere og dette kan være en katastrofe for Hillary Clinton som allerede før nyheten sprakk har et dårlig omdømme. I følge Next News Network skal innholdet i epostene som involverer Clinton leiren blant annet være barnepornografi.  Her er Next News Network

https://www.youtube.com/watch?v=Jt1n6Iexgnw&t=10s

Kan Donald Trump profetiene gå i oppfyllelse?

Uten å snakke for mye om Donald Trump profetiene som vi har omtalt flere ganger, vil vi bare kort si dette: Her er pastor Paul Begleys tanker om den siste utviklingen og nettopp dette: Dette blir styggere og styggere……………..

 

5 tanker om “Hva er galt med nordmenn? Spenningen mellom Vesten og Russland øker, men folk i Norge foretrekker den farligste av de to kandidatene

 1. Frykter for hva som kan skje hvis Hillary Clinton vinner, hun er korrupt og motstander av bibelsk tro. Faren ved Trump er at han lar resten av verden seile sin egen sjø og heller konsentrerer seg om det som er til gavn for USA. Han har også snakket om å forlate NATO hvis medlemslandene ikke gjør opp for seg.

 2. Datteren til Trump: Ivanka Trump lover faren vil bli “en utrolig sterk forsvarer av Israel og det jødiske folk”. Og hun sa også at det er 100 prosent sikkert at USA vil flytte den amerikanske ambasaden til Jerusalem hvis Donald Trump vinner: http://www.miff.no/Israel/2016/10/31IvankaTrumpMinfarvilsompresidentblienutroligsterkforsvareravIsraelogdetjodiskefolk.htm

  hør også denne: https://www.youtube.com/watch?v=T1qogEogWIw

  Virker også som Trump vil samarbeide med Putin angående syria-konflikten.

  Blir spennende å se hvem som blir valgt mellom Hillary og Trump. Blir katastrofe hvis Hillary vinner, men er heller ikke helt sikker på om Trump er den rette personen heller. Er veldig bra hvis han står med det Jødiske folk osv, men vi kan heller ikke vite åssen agenda han har?

  Har mine tanker om enkelte ting, men vi får se hva som skjer.

 3. Hva skaper fred i verden? Kjærlighet selvfølgelig. Våpen og krig kan aldri skape fred. En verden uten kjærlighet går til grunne. Det er vi nå vitne til. Nato er bare et falskt blindspor for fred.

 4. Det som står i Bibelen er jo at det skal være krig inntil enden, krig er fast besluttet, å det skal bli vanskeligere å være kristen å forfølgelsene skal øke, så det kan jo bli en utsettelse, men slik jeg ser verden i dag så er vi i de aller siste tider, den eneste ekte fredsfyrsten er Jesus Kristus, å vi må våke å be med å for hverandre for forførelsen er helt enorm idag.

 5. Overvekten heller mot venstre ( høyre/venstre ), to motpoler, som øst og vest. Tror det for mitt vedkommende må bli noe mitt i mellom. ” Du går til venstre, jeg går til høyre “, hva er dette for et politisk pjatt? Hvor er det blitt av sunn fornuft?

Det er stengt for kommentarer.