Siste: Donald Trump leder på meningsmålinger over Hillary Clinton

donald-trump-v-clintonFredagens oktober-overraskelse med nyheten om at FBI har gjenåpnet etterforskningen av epost-skandalen til Hillary Clinton har sendt sjokkbølger inn i Hillary leiren som nå har panikk. I tillegg viser en meningsmåling til Washington Post /ABC at Trump nå leder med ett prosentpoeng. Andre meningsmålinger tatt opp etter at epost-skandalen igjen ble tema i valgkampen gir Donald Trump en ennå større ledelse 

Fredagens nyhet om at det likevel eksisterer flere eposter tross Hillarys forsikringer om det motsatte har slått ned som en bombe, og nå går tingene virkelig Donald Trumps vei. Mens Washington Post meningsmålingen gav Trump ett prosents ledelse, gir en meningsmåling til Los Angeles Times Donald Trump 47 prosent, mens Hillary får 43 og skal vi tro de mange avis-meningsmålingene som måler trenden blant sine lesere, er bildet ennå mer tydelig. Donald Trump er i seget og Hillary står igjen som en løgner med generell lav troverdighet. Her følger en video om de mennesker som er i sentrum for de siste avsløringene av eposter som nå er under FBI etterforskning.

Hillary har “lost it”

12 tanker om “Siste: Donald Trump leder på meningsmålinger over Hillary Clinton

 1. Vel, her snakker vi om 1 – en måling. På de to andre målingene som er foretatt etter fredagens “avsløring”, leder Clinton.

  Jeg har fortsatt ingen tro på at Trump kan klare å snu dette. Det ville vært en katastrofe for Amerika og verden forøvrig om Trump skulle vinne! (men, jeg gremmes over alternativet…)

  • Dette går Trumps vei det er nok mye nå som skal graves opp om disse som er sentrum i de siste avsløringene.
   Nå må vi regne med at parti og makteliten jobber med begge hender for å spa frem noe de kan slippe om Trump for å stjele valget fra ham. Men Godtfred, det går nå Trumps vei, folk er lei Hillary og Obama politikken.
   Det er Hillary som er farlig for verden, Donald Trump vil jo snakke med Putin og samarbeide med Russland.
   Det jeg eventuelt frykter med Trump er ikke en katastrofe, men at han vil være ute av stand til å gjøre USA stort igjen økonomisk uten en smertefull økonomisk hestekur.

  • Godtfred, vi snakker nå om minst to målinger, en måling gir ett prosents ledelse, den andre gir fire prosents ledelse

 2. Interessant. Forstår godt at amerikanerne mistror Clinton og med god grunn.

 3. Viss de sikre statene holder seg til sine partier, demokrater vs GOP, må Trump vinne så og si alle vippestater. Det holder for Hillary at hun vinner en vippestat med mer enn 10 valgmenn. Da vinner hun. Trump kan få flere stemmer på landsbasis, men det hjelper ikke. Trump må vinne en eller flere av de “sikre” statene til demokratene for å ha mulighet, uten å måtte vinne alle vippestater. Ser ikke bort ifra at Hillary stikker av med seieren selv om jeg håper Trump vinner.

  • Jeg så akkurat det på TV2 så han må vinne flere vippestater.
   Nå har jo akkurat nyheten om de siste epostene begynt å synke inn, så vi får se om kartet endrer seg i de neste dagene.
   Jeg har skrevet mange ganger at jeg ikke har sansen for noen av kandidatene og hadde foretrukket en annen enn Trump i utgangpunktet.
   Av disse to som vi har, foretrekker jeg Donald Trump -og det betyr at jeg håper Trump vinner.
   Dette har uansett gjort valget mer spennende enn det var for en uke siden.

  • De sikre statene er langt fra sikre. Ser på nyhetskanalen tv2 at Trump leder akkurat nå.

  • Jeg kan også holde en svært god tale, dersom jeg vil. Men, det skal nok mer til for å kunne bli en god president.
   Når man ser hvordan han snakker ellers; det er jo som oftest dritt som kommer ut av munnen hans…Mannen mangler impulskontroll, har ingen sosial intelligens, null empati! Tvers gjennom en svært usympatisk sosiopat!

Det er stengt for kommentarer.