Jan Hanvold forsvar av seg selv mot Brennpunkt

jan-hanvold2Som ett av de medier som har omtalt Brennpunkt avsløringene omkring Jan Hanvold og TV Visjon Norge, så har vi hittil ikke delt Hanvolds reaksjon på dette. Derfor legger vi ut dette som Jan Hanvold la ut på egen Facebook side og dette er hva Hanvold skriver: “Når brennpunkt sprer direkte løgner og fremstiller meg og Visjon Norge, som mer eller mindre svindlere. Fyrer dette opp under, etter å skape et kollektiv hat. Dette gjelder ikke bare meg, men også vår trofaste og lojale stab på 60 stykker, med familie. Sammen med Brennpunkt, er også avisen Dagen og Vårt Land de fremste i hetsingen av meg..

hanvold-facebookSlik at jeg nå har fått konkrete draps-trusler imot meg. Uten, å ta hensyn til vær varsom plakaten. Hvor min svigermor er alvor syk, å har mer eller mindre fått dødsdommen. Herjer media videre uten å ta hensyn. Brennpunkt med Bjørn Olav Nordahl, har ødelagt mennesker før. Da han var graver i DN. Der de kom med kraftige anklager imot finansmannen Fredly. Og som de ble dømt for , å måtte betale million erstatning. Disse råtassene opphøyer seg til etterforskere, aktorer og dommere. Og om de kunne, hadde de også vært fengsel betjenter. Så er det også alle, de gale menneskene der ute på sosiale medier. Som slipper løs sin galskap. Og her er det mange barn også, som en burde ta hensyn til. Så derfor fyrer Brennpunkt, Dagen og Vårt land opp under, mobbing, trusler. Men dette bryr de seg ikke om, bare de selger aviser. Det er jo dette som er alfa og omega, for dem. Om de ødelegger menigheter, skoler, organisasjoner. Så gjør de gjerne det for å få prisen ,for beste journalist mobbing. Tusen takk for all støtte og forbønn. Som strømmer inn ifra inn og utland. Folk ber for oss i mange land. Dette varmer hjertene våre, for Guds løfter holder. God velsignet helg.

Én tanke om “Jan Hanvold forsvar av seg selv mot Brennpunkt

  1. NRK sier at Hanvold fikk se alt på forhånd uten at han reagerte.
    At han nå står fram å fekter i alle retninger er bare dumt. Det har vært en meget usunn sammenblanding av roller – Hanvold bør ta selvkritikk. Ufyselig er hans mail til ansatte der det går frem at “Judasene” bør begå selvmord. Sikkert ikke slik han mener det, men han burde ikke sende ut noe slikt i sinne. Heller ikke hans angrep på Vebjørn Selbekk burde funnet sted.

    Det er laget en morsom vise om Hanvold og pengene. Lytt til den her:
    http://www.p4.no/programmer/michael-direkte/hor-sangen-komiker-tordner-mot-kristenpredikant/artikkel/678631/

Det er stengt for kommentarer.