Hunter Biden CAUGHT ABUSING CHILDREN! – Laptop EXPOSES Abuse Of 14 Year Old RELATIVE!

Hunter Biden, den korrupte sønnen til den korrupte Joe Biden skal ha blitt avslørt som en person som misbruker barn, og hans Laptop skal avsløre hvordan Hunter Biden skal ha misbrukt en 14 år gammel slektning,” forteller Josh Sigurdson i World Alternativ Media. Venstresiden og Fake News media og de sosiale plattformene har gått til uvanlige grep for å forsøke å tie i hjel den oppsiktsvekkende saken som er i ferd med å fullstendig knuse Joe Bidens sjanser til å vinne presidentvalget den 3 november. Selv om Donald Trumps karakter neppe er noe vi alle tiljubler, er han likevel et langt bedre valg enn den gjennomkorrupte Joe Biden som har befunnet seg i Washington svampen i 47 år, uten å utrette annet enn å plagiere andre personers taler, samt å sørge for økonomisk gevinst til Biden dynastiet

Og skal vi tro våre kilder vil det i de 12 dagene frem mot valget den 3 november komme flere avsløringer som vil sette Joe Biden og hans korrupte familie i et grelt lys som vil kunne knuse Joe Bidens sjanser til å bli president. Dette selv om MSM både i Amerika og her hjemme enten fortier historiene eller tilskriver den som russisk innblanding i valget i 2020. Selv om president Trump har lagt svært strenge sanksjoner på Russland, forsøker likevel paniske demokrater og omgjøre også dette til en russisk innblandling i valget. Etter mer enn fire år med sammenhengende konspirasjonsteorier fra Trump hatere på venstresiden, er spørsmålet hvor mye tillit fake news media har igjen blant amerikanere. I videoklippet under som Søkelys har tatt backup av avdekker Johs Sigurdson informasjon om det hele som vil kunne førte frem til nedstenging av hans nyopprettede kanal som kalles World Alternative Media’s Revenge. Sjekk ut klippet før det blir bannlyst fra YouTube

Facebook Comments

4 tanker om “Hunter Biden CAUGHT ABUSING CHILDREN! – Laptop EXPOSES Abuse Of 14 Year Old RELATIVE!

 1. Søkelys er nyttige idioter for Russlands etteretnings organisasjon slik mange arbeiderparti medlemmer og andre sosialister og kommunister var det under den kalde krigen.
  Det er ingen forskjell mellom Søkelys og f.eks Hanna Kvanmo der Søkelys tror blindt på alt det russisk etteretning sier at de skal tro på. Og russisk etteretning er kommunister, hele bunten.

  Det er lenge siden denne Joe og Hunter Biden “avsløringen” ble avslørt som russisk løgn. Men Søkelys velger å være kommunistene og russernes idioter.

  2
  3
  • Når ekspertene i CIA, MI6, Mossad og andre etteretnings organisasjoner sier at denne Biden historien er en russisk løgn, tror jeg mer på dem enn jeg tror på lystløgneren Kjell Andersen og andre kilder som for lenge siden er avslørt som løgnere.

   Det at Søkelys/Kjell Andersen er nyttige idioter for russerne og kommunister der de ukritisk sprer løgner, er det ingen tvil om.

   2
   2
  • Russland collusion II ser vi.
   Den konspirasjonsteorien er forlengst brukt opp.
   Det som er realiteten denne gang er at Kina er tungt inne for å hjelpe Joe Biden. Kina har lenge ønsket å få Biden som president, fordi Biden er i lomme på kinerserne gjennom komprimerende bilder som foreligger av Joe Bidens sønn med mindreårige.
   Svampen er i panikkmodus fordi de skjønner at Biden vil tape valget.
   I ren desperasjon tyr de nå til lystløgnere og håper at velgere skal la seg skremme av Russland, Russland, Russland.
   Man skal være rimelig hardt rammet av TDS før man biter på ytterligere en konspirasjonsteori som inkluderer Russland.
   Både “Knut” og “Bernt Hull” vil få hver sitt mentale sammenbrudd når Trump tar storesmell den 3 november.
   Venstresiden og fake news media har i fire år spydd ut sine løgner om Donald Trump -og det skal være en sann glede å se det kollektive mentale sammenbruddet som kommer når lystløgnerne på venstresiden får sine mentale sammenbrudd når Trump vinner valget igjen.
   Amerikanerne ønsker ikke å ha en president som er komprimert av Kina og hvis sønn setter den nasjonale sikkerhet i fare.
   Dette blir fornøyelig folkens. Det er bare å finne frem Pop Corn og Cola… Dere med Trump derangement syndrome får finne frem sobril og valium.. Vi andre kan sprette korken -for dette går mot seier for Trump. Selv målingene som fake news media anvender forteller nå at Trump fosser frem….

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *