Homofiles rettigheter overgår religionsfriheten

kristen-baker2Å si nei til å bake bryllupskake til homofile ekteskapsinngåelser er noe som rammes av loven mot diskriminering fastslår en ankedomstol i Colorado, som har fattet en kjennelse som sier at det er ulovlig å nekte bake bryllupskaker til likekjønnede ekteskapsinngåelser. Domstolen opprettholder dermed en kjennelse fra en lavere domstol som krevde at kristne må bake kaker til homofile bryllup selv om slike “ekteskap” strider mot deres religiøse overbevisning. Dermed ser det ut til at religions og samvittighetsfriheten må vike til fordel for de homofiles rettigheter i USA som nå mer og mer fremstår som “Sodomas forente stater”

En ankedomstol i Colorado bestående av de tre dommerne Daniel Taubman, Michael Berger og Alan Loeb opprettholder dermed en tidligere kjennelse som slo fast at å gaystapo-logonekte å bake kaker til homofile bryllupsseremonier er å diskriminere mennesker på bakgrunn av deres seksuelle legning. Dave Mullin og Charlie Craig besøkte i juli 2012
Masterpiece Cake Shop i Lakewood, Colorado for å sjekke ut forskjellige muligheter til feiringen av deres kommende homofile ekteskaps seremoni. Innehaveren av bakeriet, Jack Phillips, som er en bibelsk kristen forklarte de to at han ikke bakte kaker til likekjønnede ekteskapsinngåelser. Bakgrunnen for dette synet finner han og andre kristne i 1. Tim 5,22 som sier: “… ikke delaktig i fremmede synder; hold deg selv ren.” Overfor Christian News Network utdypet bakeriets eier, Jack Phillips at han ikke lagde slike kaker på grunn av hans religiøse overbevisning. “Jeg er en etterfølger av Jesus Kristus og jeg tror at slike “ekteskap” ikke er noe Jesus ser positivt på, sa bakeren oppgitt. “Jesus var jo snekker og han ville ikke ha snekret en seng for slike unioner,” sa bakeren som ikke ble hørt av domstolene som åpenbart kappes om å være politisk korrekte. Phillips, som er medlem i en  baptistkirke, forklarte at da han informerte Mullin og Craig at hans bakeri ikke baker kaker for homofile “bryllup”, dro de to mennene the dark houseumiddelbart. En av den skal i utgangsdøra ha slengt med leppa at dette var en “homofobisk kakebutikk.” Den kristne bakeren forteller også at han nekter å bake Halloween kjeks da dette for han innebærer en deltakelse i en feiring han mener er i strid med sin religiøse overbevisning. Imidlertid har USA nå falt så langt ned i avgrunnenes mørke at at religiøs frihet og tro på bibelen må vike for anerkjennelsen av de homofiles rettigheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 tanker om “Homofiles rettigheter overgår religionsfriheten

    • All synd er synd Ansgar Braut. Du kaller deg jo kristen og burde vite det da. Selv om den viktige synden å forkyne i mot er gjengifte blant forkynnere er det jo sånn at du faktisk stiller deg på samme side som de som undergraver ekteskapet. Det er slike som deg Braut som er en skam for Guds rike. Først erklærer du krig og truer broder Christensen og deretter går du til hånlige angrep mot dem som taler mot den homofile synd.

  1. Nei, Gud velsigner ikke noe han betegner som en styggedom. Forferdelig er det som skjer, og de kristne av oss som forstår at dette ikke kommer fra Gud må rope ut hva Guds Ord sier. Og vi må være klar over at det vil koste.

Det er stengt for kommentarer.