Hillary Rodham Clinton: vil kunne medføre “This is the end of christianity” slik vi kjenner den

donald-trump-v-clintonAmerikanerne vil om få dager gå inn i sine siste skjebnesvangre 100 dager med valgkamp hvor begge kandidater vil søke å sanke oppslutning fra amerikanere. Årets valgkamp har så langt være preget av skittkasting, bitre karakteristikker av motstandere, kaos, tilløp til indre splittelse og ingen av de to kandidatene virker spesielt samlende. Mens den ene kandidaten, Hillary Clinton i følge mange er en kriminell som burde sittet bak murene, er det blitt tegnet et bilde av Donald Trump som en mann som søker å skape frykt og splitte amerikanerne. Imidlertid er det mange som tror Hillary Clinton er den farlige

Årets amerikanske presidentvalg blir av mange kristne amerikanere sett på som et skjebnevalg for USA. Dersom Hillary går av med seieren vil det komme til å bety en fortsettelse av Barack Obamas avkristning av Amerika. Dersom Donald Trump blir valgt er det mange som håper at avkristningen reverseres eller stanser opp. Flere av de store karismatiske personligheter innenfor amerikansk kristenhet har gjennom de siste månedene gitt tilslutning til Donald Trump, siden Trump virker mer velvillig overfor kristne enn det den demokratiske kandidaten gjør. Som kjent hersker det profetisk uenighet blant ulike profetrøster om hvem som kommer til å vinne valget, og meningsmålingene viser at de to kandidatene står forholdsvis jevnt. I ukene og månedene som ligger foran oss er det grunn til å vente at retorikken trappes opp, og analytikere spår allerede nå at årets valgkamp vil bli svært skitten og lite fokusert på politikk.

Hillary den farligste av de to

hillary-white-clintonEtter først å ha fullstendig avskrevet og nærmest latterliggjort Donald Trump og hans sjanser til å bli republikanernes presidentkandidat, har media her hjem nå skiftet stil og benytter nå enhver mulighet til å fortelle nordmenn hvor farlig tingene vil bli med Donald Trump. Blant mange amerikanske kristne er bildet stikk motsatt, for her er det Hillary som er den farlige, nettopp fordi fire år med henne vil bety mer og dypere avkristning av USA. En av dem som har hatt en drøm om hvor farlig Hillary Clinton vil bli, er pastor Paul Begley som i 2004 hadde en drøm om Hillary Clinton. Begley har tidligere delt sin drøm i flere videoer, så dette er ikke noe han nylig har hostet opp. I drømmen som kan ha vært profetisk, ser han en hvitkledd Hillary Cinton komme inn, kledd i hvitt, med en gullkrone og et septer i hånden. Når hun kommer inn i midten av rommet, løftet hun i Paul Begleys drøm septeret opp, og sa: “Dette er slutten på kristendommen som vi kjenner den.” Hadde pastor Paul Begley en profetisk drøm? Se selv og bedøm selv…Vil Hillary Clinton i presidentstolen bety slutten på kristendommen slik vi kjenner den fra i USA?  Når Paul Begley på tv så henne komme gående ut i hvit drakt, ooooh. Jeg håper ikke det er en profetisk drøm…er du frelst? Gi ditt liv til Jesus Kristus!

https://www.youtube.com/watch?v=diFMzmhcOvg

 

 

5 tanker om “Hillary Rodham Clinton: vil kunne medføre “This is the end of christianity” slik vi kjenner den

 1. Redaktøren her har hatt noen utmerkede innslag, når det gjelder profetiske drømmer og syner. Summen av disse åpenbaringene er at de er menneskegjorte. De har ingen rot i virkeligheten. Slik er det også med denne som har sett fru Clinton som president.
  Neida, det blir den godeste Donald Trump som blir USA sin neste president, trøst da hverandre med disse ord. Det er min profeti…og den er ekte…

  • Her tar du heldigvis feil. Trump har bevist at han er komplett udugelig, mangler ALLE de egenskapene som er nødvendige for å være president.
   Clinton er heller ingen favoritt, men definitivt et bedre valg en Trump.
   Jo mer avskyelige utspill han kommer med, jo bedre for Clinton.

  • Ser at Trump viser sin enestående innkompetanse og manglende kunnskap på utenrikspolitiske forhold, i dag? Mannen har jo langt mindre kunnskaper enn en gjennomsnitts amerikansk 10 åring???????
   Mannen er en stor vits????????? Og dette vil amerikanerne forstå bedre og bedre, og vil le hele veien til stemmelokalet?

 2. En som truer med vold fra talerstolen er ikke egnet som president. Trump kan ikke være helt vel bevart.

 3. Om Donald Trump blir en god eller dårlig president, det var ikke spørsmålet. Men spørsmålet var OM han blir USA sin nye president. Jeg svarte ja på det.
  Jeg tror også han blir en utmerket president, som vil gjøre USA et stykke på vei, great again.
  Det at han blir godvenner med president Putin i Russland er også en styrke, sammen kan de nok feie noen millioner muslimer og meksikanere ut av de 50 statene. Og Putin får ha Krimhalvøya i fred, da blir det fred skal du se…Europa vil følge på og gjøre sitt, slik at vi igjen får det slik vi hadde det på -60 og -70 tallet. Stille og rolig med en mord-prosent som har gått ned med 99 prosent!
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

Det er stengt for kommentarer.