Hillary Clinton & Lucifer forbindelsen -Donald Trump kan faktisk bli USAs neste president

clinton-trumpHer i Norge og også i Europa blir Donald Trump nærmest ansett som en sjanseløs klovn som pressen og media elsker å latterliggjøre. Under nominasjonskampen i det republikanske partiet var fantes det knapt en eneste “ekspert” eller rikssynser som levnet Donald Trump noen som helst sjanse. Men Donald Trump gjorde spådommene til skamme. Nå fire måneder før valget er Donald Trump offentlig nominert og Clintons forsprang er nærmest fordampet helt bort, og i noen meningsmålinger står de to helt likt. For bibeltroende kristne er årets valg svært vanskelig. Valget står mellom en uerfaren “klovn”, skilt og gift på nytt flere ganger og en Hillary Clinton med tvilsomme forbindelser

Ingen av årets to kandidater er egentlig verdig vår støtte. På den ene siden har vi systemets og etablissementets kvinne som neppe vil føre de store endringer i amerikansk politikk. Fattige vil forbli fattige, arbeidsledige vil forbli arbeidsledige og stadig flere amerikanere vil måtte leve på food-stamps. Samtidig skal kvinnen i følge Ben Carson ha en Lucifer dyrker som forbilde og mentor. På den andre siden igjen har vi Donald Trump, mannen som splitter USA, men som mange likevel elsker og setter sin lit til. Trumps slagord er “I`m fix it” -men hvordan han skal fikse det, sier han lite om. Her er mye ord og svulmende retorikk, men selv ikke Donald Trump kan gjøre noe med nasjonens svimlende underskudd og gjeld. (saken fortsetter under videoen med Ben Carson)

https://www.youtube.com/watch?v=6I-LQTkytR8

Tilliten til Hillary Clinton blant mange er svært lav og blant Trump tilhengerne finner vi titusener som mener Hillary egentlig burde sittet i fengsel. Det var en hardt presset Hillary som slapp tiltale i den mye omtalte E-post skandalen, ene og alene fordi hun er systemets kvinne og den eneste gjenværende kandidaten for det demokratiske partiet. Hennes troverdighet er på nullpunktet og hennes omgang med sannheten i forbindelse med den såkalte “epost-saken” er mildt sagt hårreisende.

https://www.youtube.com/watch?v=vMSyrTf5Rxg

Donald Trump et reelt valg for kristne?

Som kjent har flere kristne profeter og røster spådd at Donald Trump vil komme til å vinne valget og bli president. Den mest omfattende profetien kommer fra en ansiktsløs pensjonert brannmann som angivelig skal ha fått sin profeti i 2011. I følge denne profetien er Donald Trump “utpekt” av Gud til å bli USAs neste president, og for å svare på dette og trekke til seg kristne velgere, har Trump søkt råd hos en rekke kjente lykke og velstands- forkynnere. “Framgangsteologen og TV-evangelisten Mark Burns var ukjent inntil han ble plukket ut som hovedpastor for Donald Trumps nominasjonskamp,” skriver avisen Dagen i denne artikkelen, og det er helt tydelig at Trump bevist søker å vinne kristne velgere. Trump selv som er gift og skilt flere ganger har selv hatt en svært arrogant og lite ydmykt holdning til spørsmålet om han er en synder. Under årets nominasjonsmøte gav Donald Trump sin varme tilslutning til LGBT agendaen -så kristne amerikanere bør nok neppe forvente en mildere tone overfor bibeltroende kristne med Donald Trump i Det Hvite Hus. Trump er en mann som sier hva han må si for å tekkes flest mulig, og slik har han bedradd en rekke kristne figurer til å gå for ham. Fakta er som Milo Yiannopoulos nylig sa, at Donald Trump er den mest homovennlige kandidaten noensinne. Klippet med Milo Yiannopoulos kan ses herJeg tror klippet under viser hvor Donald Trumps hjerte egentlig er, og derfor forstår man bedre hvorfor Ted Cruz under sin tale ikke ville gi sin tilslutning og støtte til Donald Trump på tross av at han buet ut. Her er Trump om LGBT og det som sies bør være en varsellampe for kristne som vil gi sin tilslutning til Donald Trump.

Kristne bør tenke grundig?

Å tro at Donald Trump som president vil bringe Guds velsignelse tilbake over USA er både blindt og naivt samtidig. Både Hillary og Trump sier begge det de må for å søke å tekkes velgere, og jeg tror ingen av kandidatene vil bringe Guds rike ned på jord. Jeg tror USA vil fortsette sin vei i synd og opprør mot Gud og hans bud. USA vil fortsatt slå ihjel barna i mors liv og USA vil fortsatt akseptere at homoseksuelle vil få gifte seg, så Guds folk bør ikke forvente seg så mye av president Donald Trump. Et av bibelens kjernepunkter er at “alle har syndet og fattes Guds ære”. På direkte spørsmål om han noen gang hadde bedt Gud om tilgivelse for synd, svarte han “jeg vet ikke”, -før han begynte å snakke om Norman Vincent Peale, mannen bak den New-Age/kvasi kristne ideen om positiv tenkning som er en ideologi som ikke har røtter i bibelen. I stedet for kraften i bønn til Gud Fader i Jesu navn, snakket Peale om kraften i positiv tenkning, en teknikk som er helt fremmed for bibelsk tenkning. Da spørsmålet “har du noensinne bedt Gud om tilgivelse?” er svaret tilnærmet “nei” -og det er en lite ydmyk mann overfor Gud mange kristne nå setter sin lit til

Antikrist spekulasjoner om Donald Trump

Alle amerikanske presidenter opp gjennom årene har av forskjellige profetigranskere blitt vurdert opp mot Bibelens profetier om Antikrist. Ronald Reagen hvis fulle navn var Ronald Wilson Reagan ble en tid vurdert opp mot bibelens profetier siden hans tre navn bestod av seks bokstaver. Siden har begge Bushene vært ansett som mulige antikrist-kandidater og det samme gjelder Barack Obama. Også Donald Trump er nå gjenstand for de samme spekulasjoner og som avslutning på dette oppslaget legger jeg inn en video som tar opp spørsmålet. Er Donald Trump den bibelske antikrist? Donald Trumps bestemor på farsiden het Elisabeth Christ Trump og døde den 6/6-1966. Dette åpner naturligvis for spekulasjoner og på You Tube ligger det nå mange videoer som berører spørsmålet.Blant annet denne som har navnet: “The Antichrist – Donald John Christ Trump – Tribulation Time”  En annen er denne som stiller spørsmål om Trumps karakter. Kanhende bibeltroende amerikanske kristne bør sitte hjemme i år? Si gjerne din mening

https://www.youtube.com/watch?v=zPH7j_ce5w0

11 tanker om “Hillary Clinton & Lucifer forbindelsen -Donald Trump kan faktisk bli USAs neste president

 1. Trump er ikkje Antikrist! PK-media er berre så fantasilause! Nokre trudde i si tid jamvel at Elvis var Satan, men skjøna etter kvart at han var ein ekte truande! Nei, i vår tid er Antikrist PK-media, fråfallskyrkja, Arbeidarrørsla og den vestlege sekularismen! Eg heier på Espen Ottesen, Noregs svar på Trump? 😉 Klår, tydeleg. Kristne familieverdiar, ungdomeleg, for den vesle mann, mot feminisme, islam, intelligens og det fleirkulturelle! Ottosen ER norskdom, Guds lov og den frie vilja! For ein fast moral bygd på bibelsk grunn, ikkje moderne vingling bygd på psykologi, vitskap, PK-solidaritet og all slags gudløyse der “alt” vert godteke! Så får vi la Far i himmelen sjølv syte for at amerikanarane vel den rette – den omvendte syndaren D . Trump! 😉 😉 😉

  • Espen Ottosen, norges svar på Donald Trump??? Jeg klarer faktisk ikke se en eneste likhet på de to…?

  • Jeg har stor sans for Elvis. Hører mye på han. Men en ekte troende? Ikke snakk om! Da ville han ikke stadig vært utro mot Pricilla. For orden skyld, hun nevnte selv dette om andre kvinner i et minneprogram om Elvis og at dette var noe hun måtte innfinne seg med.

 2. God og dekkende sak, du har laget her, Kjell.
  Godt valg av VP-kandidat for Clinton. En kristen-konservativ VP, kan trekke til seg mange republikanske velgere, som er skrent over tanken på en udugelig og ugudelug Trump i det hvite hus. Jeg tror høsten kan bli spennende, men føler meg sikker på at merikanerne vil velge Clinton med god margin.
  Trump vil slite voldsomt i debattene.

  • Vi får se Godtfred. Jeg har vansker med å heie helt på noen av kandidatene, og jeg forstår at mange seriøse kristne finner årets valg svært vanskelig. Ingen av kandidatene ser ut til å tale de evangeliske kristnes sak, og hadde jeg kunne stemt i USA valget, tror jeg nok at jeg faktisk hadde holdt meg hjemme på valgdagen.

  • Begge kandidatene er skremmende. Hillary har bevist at hun ikke kan stoles på, hun skifter stadig kappe etter vinden, i tillegg til hennes kriminelle handlinger i email-saken som enhver annen ville blitt fengslet for. Vi hadde store forventninger til Obama, spesielt fordi han var den FØRSTE farvede presidenten i USA’s historie, men under Obama har det meste blitt verre. Nå er for FØRSTE gang en kvinne nominert som presidentkandidat og mange tror at hun vil ordne opp, men denne kvinnen er korrupt og hun vil også fortsette Obamas forfølgelse av kristne.
   Så har vi Trump, en presidentkandidat som for FØRSTE gang er uten politisk erfaring. Han virker ikke å være helt i vater. I sin grandiositet gir han assosiasjoner til en viss straffedømt blogger med sitt syke super-ego.

   Stakkars amerikanere som skal velge mellom disse to.

 3. For å skape ytterligere “profetisk” forvirring:

  Glenda Jackson fra Holy Ghost Revival Center påstår at hun har hørt fra Gud.
  “Glenda has ministered in some of America’s largest Christian ministries including the World Convention of the Full Gospel Business Men’s Fellowship International, and several Fire Conferences for Benny Hinn.”
  Hun sier at det blir forsøkt å ta livet av den ene kandidaten og at ingen av dem blir president. Unntakstilstand, Martial law, blir innført og Obama blir sittende.

  Huff, jeg gremmes. Kan noen av disse “profetene” være ved sine fulle fem?

  • Du har rett i at det er full profetisk forvirring. Vi har Brian Carns profeti, Vi har den navnløse pensjonerte brannmannens profeti om at Trump er pekt ut av Gud og vi har Glenda Jackson. I tillegg stilte nylig Howard Rodney Brown nylig opp på True News og fortalte at Donald Trump er den presidenten som skal forsinke Antikrist eller redde USA fra Antikrist

   https://www.youtube.com/watch?v=bWb_nvL5LLE

 4. 1. Les mer enn norsk venstrepreget media for et støtre mer nyansert bilde av hva de egentlig står for politisk. Det måvære en fordel med lederskap som har økonomisk kumbskap og innsikt?
  2. Ingen politisk leder må være en personlig kristen. Det er deres verdivalg stort sett som teller..
  3. Hva er galt med antiglobalisme? Og egne landegrenser? Hva er galt med kontroll på illegal imigrasjon og narko og krim fra Mexico? Og hva er galt med å vite hvem du slipper inn fra muslimske land i lys av all terror de siste par årene??
  Dette står Trump for og Hillary stikl motsstt: åpne grenser overalt på alle områder. Det blir da anarki og USAs sørgelige nedtur om Clinton skulle bli landets leder. Hun er korrupt og har et maktbegjær som er vanskelig å skjule.

  • Og Trump har IKKE maktbegjær??
   Pussig hvordan noen snakker negativt om demokratene, kaller dem sågar sosialister, mens realiteten er at de mest kan sammenlignes med et mørkeblått Høyre.
   Nordmenn som uttaler seg foraktelig om Obamacare, at det må fjernes, mens de selv nyter godt av et av verdens beste helsevesen helt gratis…?

Det er stengt for kommentarer.