Hevder katedral i Odessa ble ødelagt av ukrainsk luftforsvarsmissil

Det russiske forsvaret avviser kategorisk at det var en russisk rakett som traff og ødela en ortodoks katedral i Odessa natt til søndag. Russland hevder tvert i mot at det var en ukrainsk luftforsvarsmissil som blingset og traff den største ortodokse katedralen i Odessa. I følge det russiske forsvarsdepartementet har slike hendelser skjedd mange ganger i denne konflikten. En ukrainsk luftforsvarsrakett falt som kjent på polsk territorium i fjor og drepte to lokale bønder. Den gang gav også Kiev Moskva skylden for hendelsen. Den ukrainske presidenten lover hevn for angrepene mot Odessa. Ukraina sier at katedralen ble truffet av en russisk rakett. Noe Russland avviser.

På Twitter deles det bilder av katedralen som ble ødelagt av ukrainske luftforsvarsmissiler som ble avfyrt i et forsøk på å skyte ned russiske missiler.

3 tanker om “Hevder katedral i Odessa ble ødelagt av ukrainsk luftforsvarsmissil

 1. Kanskje som jeg skrev tidligere ?
  Eller kanskje ikke…
  (At zelenski sa «ikke film ved angrepene!»)

  Hvis noen filmer, så ville eventuelle bevis om at zelensky bomber egne katedraler komme frem🤔

  Tror ikke en katedral betyr så mye for ham. (Uffda Hannah.. hva er det du sier…) Mens Putin bryr seg litt mere om katedraler.

  Tror JEG da….

  3
  2
  • Takker for det. Krigen er råtten, men jeg har ikke viket én eneste dag siden den startet -fra en overbevisning jeg har om noe. Har passet på å lese for/imot zelensky og for/imot Putin. Se det i andres øyner. Jeg rikker meg ikke. Hadde ALDRI ønsket meg zelensky som leder. Og er overbevist om at han ALDRI burde ha ledet Ukraina. Ting foregår. Så må dem som vil her inne prøve så mye de bare vil på å få meg til å fremstå som at jeg er for Putin. Gud tar seg av ham. Og det vil Han også gjøre med zelensky. Og oss alle.

Det er stengt for kommentarer.