Hevder et angrep mot Nord-Korea er nært forestående og i Sør frykter folk for ny krig

Nedtelling til ny Korea krig i det president Trump viser muskler  Et amerikansk angrep mot Nord Korea kan være nært forestående. Det er det kontroversielle Infowars som i kveld spekulerer i om at et amerikansk angrep kan være nært forestående. Jack Posobiec, veteran fra den amerikanske marinen og sentral i  “Citizens for Trump” forteller til Infowars Paul Joseph Watson, at kilder høyere opp i systemet kan fortelle at et amerikansk angrep mot Nord Korea kan være nært forestående.

I følge North Korea News Org skal president Trump tirsdag ha sagt at “Nord Korea er ute etter trøbbel.” Også Kina legger nå press på Nord Korea og i dag kan NBC fortelle at Kina stanser all kullhandel med Nord Korea og har beordret lasteskip om å komme hjem fra Nord Korea. Samtidig med at den amerikanske flåtestyrken nærmer seg Korea halvøyen

Førstesiden i The Korea Times spør i dag hvorvidt en ny Korea krig er forestående

truer Nord Korea og ta i bruk atomvåpen dersom landet blir provosert.  Det er nå stadig flere tegn som kan indikere at president Trump vil forsøke å rydde opp med Nord Korea en gang for alle. Nord Korea selv ser ut til å ane at noe er på gang og i følge en artikkel i den nord-koreanske avisen Rodong Sinmun, signert Ho Yong Min, som har tette bånd til den Nord-Koreanske diktatoren er det som nå skjer “galskapens handlinger av idioter som er besatt av konfrontasjon.” I kjent stil blir regimet i Sør Korea omtalt som marionettdukker for USA og selv om truslene ennå ikke er så tydelige i Rodong Sinmun, slås det likevel fast at Sør-Koreas fungerende president, Hwang Kyo An, er en forræder som vil komme til å måtte betale den høyeste prisen for å fremme provokasjoner mot Nord Korea. Den sør-koreanske avisen “The Korea Times” spør i dag på førstesiden om en ny Korea krig er nært forestående. Det er ikke mye som skal til før vi kan stå overfor en fullskala krig på den koreanske halvøya og i Sør-Korea føler folk seg virkelig lite komfortable med den økende krigsretorikken og spenningen som er oppstått. I video klippet under deler Jack Posobiec det han har hørt fra sine kilder, og dersom tingene utvikler seg slik mange nå tror, vil en ny Korea-krig kunne være en realitet om svært kort tid. Sjekk ut klippet med Jack Posobiec, her i samtale med Paul Joseph Watson

En annen som nå har hørt ryktene om den kommende krigen på Korea halvøya er gravejournalisten  Luke Rudkowski i We Are Change. Rudkowski som selv er motstander av krig, oppsummerer i videoen under hva som er de siste nyhetene om den økende krigsfaren i Asia.

Relatert: Ny sabelrasling og spenning mellom Nord og Sør-Korea, Nord-koreansk ultimatum til Sør

Tekst: Kjell Andersen

10 tanker om “Hevder et angrep mot Nord-Korea er nært forestående og i Sør frykter folk for ny krig

  • Det står ingenting i Bibelen om Nord-Korea, så det er ikke godt å si…

 1. Tomme ord fra den lille tjukkasen i Nord-Korea.
  Han vet jo at ved å avfyre en rakett med et atomstridshode rettet mot et annet land, så har han utstedt en dødsordre mot hele landet sitt!

  • Ja, jeg tror vi kan ta det ganske med ro. Tjukkasen vet at Trump er uberegnelig og at han er handlekraftig. Han tør neppe starte en krig mot USA.

  • Det ser ut som om det er USA som starter krig med Nord Korea her. De siste meldinger om krisen er at Kim Jong-un har beordret at 600 000 sivile skal evakuere fra Pyongyang. Nord Korea har selvfølgelig ingen sjanse for å bekjempe USA, men med sine atomvåpen kan de skape massedød både i Sør Korea og så langt deres våpen rekker. Amerikansk etterretning har sagt at det er et vindu på 14 til 18 måneder før Nord Korea har utviklet langdistanse raketter som kan nå USA, så det er ikke tvil om at Kim Jong-un kan skape massedød i regionen.

 2. Jeg skjønner at mange er engstelige. Om det blir en A-krig i Korea ; vil denne ikke ha noen innvirkning på oss i Norge. Jeg er utdannet fra bl.a. Krigsskolen – og har således innsikt i atomkrigføring.
  Vi som definerer oss som kristne ; har dessuten Vår Herre som hjelper og støtte, og intet ondt kan ramme oss. Således er jeg helt rolig i mitt sinn – selv om Donald Trump finner på mange ” sprell ” både i Syria og gjerne Korea. Dessuten : Han er utdannet fra et militær-akademi i USA – og har militær innsikt og forståelse bedre enn de fleste.
  Nei, studèr heller profeten Daniel ! Her ligger kodene for å forstå fremtiden. Ja, selv Jesus ba oss spesielt studere Daniel når det gjelder endetiden – og hva som skal skje da. Først skal vi gjennom trengselstiden – og den tar flere år—–

  • Den vanlige oppfatning er at menigheten rykkes bort før trengselstiden, eller er det ønsketenkning?

  • Rent teologisk er det jo flere teorier blant kristne om dette. Noen plasserer bortrykkelsen før trengselen mens andre mener den kommer rett etter.
   Det finnes så langt jeg kan se ut fra Guds Ord vers som kan støtte begge teorier, men en ting tror jeg alle er enige om. Og det er at kristne skal gå gjennom trengsel i livet. Forfølgelse og trengsel var en realitet for den første kristne kirke, og jeg tror også at det vil bli en realitet for den siste kristne kirke. Med andre ord tror jeg vi som kristne skal være forberedt for alt. Det viktige er tross alt at Jesus går med oss gjennom de trengsler vi måtte møte. Så la oss ikke frykte, men modig holde fast på Kristus Jesus -for med Ham kan vi gå gjennom ild og vann.

 3. Selv om Nord Korea har verdens 4 største stående hær så består mesteparten av søppel.Dette blir dette å sammenligne en brødrister mot en romstasjon.USA er så totalt overlegne militært at brorparten av Nord Koreas millitære installasjoner ville vært grus før de rakk å reagere.Deres mest fryktede forsvarsverk(atomvåpen har de nok neppe klart å utvikle til det fulle)er artilleriet mot grensen til Sør Korea og det er garantett det første amerikanerne vil slå ut. Der etter vil deres flyvåpen slås helt ut og å sende bølge på bølge mot sør med dårlig utstyrte infanterister er selvsagt ren kanonføde for sofistikerte amerikanske flyvåpen.

  • Er enig i disse betraktningene. USA er totalt overlegen. Og om de vil kan de gjøre regimet i NK om til en grushaug. Det tragiske er at mange uskyldige liv vil gå tapt i NK. Men det er vel prisen for friheten for hele befolkningene. NK kunne vært som Sør Korea hadde det ikke vært for dette kommunistiske og ondskapsfulle regimet.

Det er stengt for kommentarer.