Hevder den amerikanske eliten og topp bankfolk går i dekning i sikre områder i forkant av noe stort

bugg-outEr noe på gang som vi har gått glipp av? Hvorfor går tidligere CIA, DHS, NSA, FBI og FEMA ansatte i dekning på sikre steder i forkant av noe stort? Dette er spørsmålet som nylig ble stilt på Natural News og flere andre nettsteder. I følge en rekke forskjellige kilder skal 400-500 ledende figurer innen bankeliten allerede gått i dekning i ødemarken. Forfatter og tidligere journalist Jim Marrs kunne fortelle dette på et radioshow i slutten av desember. Radiovert  Dave Hodges hevder videre at hans kilder hevder at også et større antall nylig pensjonerte ansatte i en rekke føderale tjenester som  CIA, DHS, NSA og FEMA har gjort det samme, og naturlig nok har dette skapt massive spekulasjoner. Er noe stort på gang som offentligheten ikke vet om, eller er det hele et uttrykk for ville spekulasjoner og frykt..

Rykter om at “noe stort er på gang” har lenge versert på ulike nettsteder. I følge Jim Marrs har eliten sine sikre steder fra et samfunn i kaos, steder hvor bare de selv har adgang. Marrs var tydelig på at en veldig stor og veldig dårlig hendelse er i kommingen og den globale elite er klar over det og har evakuert for å kunne møte trusselen, skrev Hodges på nettsiden til sitt radioprogram. Hodges fortsatte med å si at hans kilder videre hevder at det samme gjelder mennesker som nylig har gått av fra aktiv tjeneste i statlige byråer som CIA, DHS, NSA og FEMA. “Jeg har også førstehåndskunnskap om at fire tidligere sentrale skikkelser i FED (USAs sentralbank) og deres nærmeste familier har gått i dekning i sikre områder, og dette har skapt uro blant de gjenværende familiemedlemmene, og det er åpenbart at en større hendelse er forestående, en hendelse som kan forandre livet og historien og at dette har fått visse folk til å flytte seg vekk for å unngå å bli skadet, heter det videre. En av dem som mandag kommenterer dette, er velkjente pastor Paul Begley som mandag kveld hadde et helt liveprogram om temaet. Er noe stort i ferd med å skje som vi andre ikke vet om? Sjekk ut hva pastor Paul Begley har å si om de oppsiktsvekkende spekulasjonene. Er noe profetisk i ferd med å skje?

https://www.youtube.com/watch?v=L4bjlJImrXU

 

5 tanker om “Hevder den amerikanske eliten og topp bankfolk går i dekning i sikre områder i forkant av noe stort

 1. David Wilkerson skrev dette i 2009:
  “Jeg føler meg manet av Den Hellige Ånd til å sende ut et meget alvorlig budskap:
  Det holder på å skje en stor katastrofe, som kommer til å skake hele denne verden. Den blir så fryktelig at vi kommer til å skjelve alle sammen, ja, endog vi som mener oss selv å være gudfryktige.

  For ti år siden, ble jeg advart om at tusener av ildspåsettelser kommer til å ramme New York. Ildspåsettelsene kommer til å omkranse hele distriktet, inkludert områdene New Jersey og Connecticut. Store byer rundt omkring i USA kommer til å oppleve opptøyer og kjempeildspåsettelser som vi aldri har sett maken til. Det blir opptøyer og branner over hele kloden. Det blir ransbølger, Times Square og New York City inkludert.

  Det vi kommer til å oppleve er ikke bare vanlige depresjoner eller regresjoner, men saken er at vi som menneskehet lever nå under GUDS VREDE. Det står i Salme 11, 3.v:
  “Dersom grunnvollene blir ødelagt, hva kan da den rettferdige gjøre?” Gud dømmer Amerika og alle nasjonenes synder. Han ødelegger de sekulære grunnvollene, som er bygd opp av oss mennesker.
  Profeten Jeremias sier til et Israel som har vendt seg bort fra Gud Herren i ondskap. “Gud skaper en ødeleggelse mot deg og setter i gang en plan mot deg. Å, vend om fra deres onde veier og onde gjerninger. Men de vil si: Det er håpløst, for vi ønsker å følge våre egne planer, og hver av oss vil gjøre etter våre harde hjerter”. Jer, 18; 11-12
  I Salme 11:6 advarer David: “Over de onde vil det regne kullild, eller snarer, brennende vind blir deres del. Hvorfor? David svarer: “Fordi Herren er rettferdig v 7. Det er en rettferdig dom, akkurat som dommen over Sodoma og Gomorah og dommen i forbindelse med den store vannflommen under Noah.

  Hva skal de kristne gjøre?
  For det første har jeg et råd av praktisk karakter,” sier Wilkerson, et råd som vi kanskje stusser lit over: “Legg opp et lager for tretti dagers forbruk av mat, drikke, toalettsaker og andre nødvendige ting. I de store byene kommer varemagasinene til å tømmes på en time”.
  “Når det gjelder den åndelige reaksjonen,” skriver Wilkerson, “har vi bare to valg: Enten som det står i Salme 11; Fly som en fugl til et fjell,” Eller. ” Den rettferdige fester sine øyne på Herren som sitter på sin trone i himmelen, Hans øyne ser, hans øyne prøver menneskenes barn v. 4 “I Herren er min tilflukt. Jeg vil si til min sjel: Ingen grunn til å frykte. Dette er Guds rettferdige gjerning. Jeg vil skue Herren på tronen. Med kjærlige øyne og med vennlighet passer han på hvert steg vi tar. Vi stoler på at han vil redde oss fra flodbølger, ild, ulykker og prøvelser av alle slag.
  “Legg merke til,” skriver Wilkerson til slutt: “Jeg vet ikke når alt dette kommer til å skje, men jeg vet at det er ikke lenge til. Nå har jeg imidlertid lettet mitt hjerte. Du kan gjøre med budskapet som du selv vill. Gud velsigne og bevare deg i Kristus.!!”
  David Wilkerson, 5. mars 2009.

  Oversatt og referert av
  Oddvar Tegnander. (Wilkersons tolk under hans Norgesbesøk)

  • Det kommer, Wilkerson var en mann som hørte fra Herren. problemet med mange av vår tids kristne er at de er utålmodige og skjønner ikke at alt skjer i Herrens tid.

 2. Det er i de siste årene laget gode programmer fra USA, som viser vanlige familier som har et “sikkert” sted i ødemarken. De har vann og bokseproviant for opptil flere år. De kan føle seg noenlunde trygge i sine bunkere, og de har også våpen og ammunisjon.
  Dette er sikkert noe som eliten har bygget opp også, men det er klart at det vekker oppsikt. Når kjente menn og kvinner “forsvinner” inn i sine bunkere, skaper dette signaler om verdens undergang.
  Men personlig tror jeg dette er tilfeldig og det er omtrent slik det er i Norge i vinterferien, når mange reiser til hytta si.
  Nå har vi de siste tusen årene opplevd Svartedauen, Spanskesyken, borgerkrigen i USA, 1. og 2. verdenskrig…
  Det skal noe til for å overgå disse tragediene. Og dette hendte tilogmed før Wilkerson ble født!

 3. Jeg tror eliten vet at det kommer et sammenbrudd i den amerikanske økonomien. Seriøse økonomer mener det vil skje snart og de forklarer hvorfor økonomien ikke er bærekraftig. Mange har reist til blant annet Australia. De rømmer USA mens det ennå er tid.

 4. Det er jo ikke umulig at det han fikk se er scenariet ETTER bortrykkelsen..
  Vi som tror og kjenner vår Gud er ikke bestemtfor Guds vrede som det sies her.,
  (Lukas 21;36)

Det er stengt for kommentarer.