Hevder bortrykkelsen vil finne sted lørdag 27 eller søndag 28 mai 2023

Har du lagt planer for andre pinsedag til mandag eller skal kjøpe inn middag til en ekstra helligdag? I så fall kan du kanskje spare deg bryet, for skal vi tro den omstridte “profetinnen” Renee Moses vil “førstefrukts-bortrykkelsen” finne sted en gang i løpet av 27 og 28 mai. Dersom kvinnen bak boken “Rapture Puzzle” får rett denne gangen vil Jesus i løpet av de neste 24-48 timene hente sin elite-brud mens de gjenværende kristne skal gå gjennom en forkortet Sju-års-trengsel som vil vare fra 29 mai og frem til 14 oktober som vil være dagen for bortrykkelsen av de såkalte “leftbehind saints”.

Etter at 14 oktober har passert begynner en 70 dager lang periode med Guds vrede over verden og Jesu gjenkomst skal finne sted 22 desember. Anført av låten “The Final Countdown” fra det svenske rockebandet Europe teller hun og hennes tilhengere ned til helgens begivenhet. Signaturen “Rapture Friends” har forventninger til de neste to døgn: “Let’s go Jesus !! All aboard !! Rapture Ready !!” Joan 01 skriver: “Thank You Sister Renee! See you on the other side, God Bless 🙏” “Here we go again!”

https://www.youtube.com/watch?v=ysq6uSa8kwg

Hvor mange som egentlig setter sin lit til disse to datoer er usikkert. I 2011 tellet predikanten Harold Camping ned til “Rapture” 21 mai 2011. Harold Campings bortrykkelse og dommedagsprofeti fikk massiv mediaoppmerksomhet verden over. Renee Moses Rapture 27/28 may 2023 har ikke fått nevneverdig oppmerksomhet. Dette skyldes kanskje at hun et titalls ganger har framsatt feilslåtte datoer tidligere. D

26 tanker om “Hevder bortrykkelsen vil finne sted lørdag 27 eller søndag 28 mai 2023

 1. Jesus kan hente sine både lørdag og søndag. Jesu gjenkomst og brudens bortrykkelse er jo noe en kristen lengter etter. Men om Han henter sine denne helgen er jo usikkert.
  Det er sånn merkelig lære som skapes av forkynnelsen av bortrykkelse før trengsel. Det har vært mange årstall og datoer tidligere som har feilet.
  Vil disse feile?
  Kanskje. Kanskje ikke.
  Jeg er ikke skråsikker på at min teori om dette er riktig.
  Hold dere våkne brødre og søstre, og dersom Jesus ikke kommer denne helgen.
  Bli ikke skuffet. Fortsett å tro, for løftet Gud har gitt oss slår ikke feil.
  Våk og be og beskikk ditt hus og liv. Kanskje Jesus jinner op debe datoen. Hvem vet bortsett fra Gud vår far.

  1
  2
 2. Sånn kommer alltid frem – men bortrykkelsen vil komme på en høyst ukjent dato. Om jeg skulle gjette – så er det på den jødiske Basunhøytiden – som er ett bilde på bortrykkelsen. Ettersom den høytiden – altså jødisk nyttår – går over 2 dager – og er ulikt dato hvert år – iallefall i vår kalender. Så da vet man ikke dagen eller timen – ettersom det går over 2 dager – og heller ikke år.

  Men klart – Gud kan komme på en annen dag – om Han ønsker det. Men i ettertid – når vi er hentet hjem – og ser datoen – så vil vi nok se selvølgeligheter i Skriften rundt datoen – for de som kjenner det profetiske. Men nå er det skjult for oss alle.

  3
  2
 3. Paulus skrev at først skal de døde i Kristus stå opp, deretter skal vi som lever sammen med dem rykkes opp. Opprykkelsen kan ikke skje før oppstandelsen av de døde. Slik forstår jeg i alle fall Paulus ord. Vi kan ikke komme i forveien før de døde i Kristus. Eivind Fagerheim

  2
  2
  • De dødes oppstandelse og opprykkelsen er å forstå, det skjer samtidig👍
   Den som er renset i Jesu blod, født på ny, blir med når bortrykkelsen skjer. Den som regner med sin egen rettferdighet, religiøse sjølstrev,
   blir tilbake.

   1
   2
  • Ære være Jesu’ navn❤️✝️

   Jeg e rett-ferdig-det er gjort😊

   Hver dag sammen med Jesus enten om det blir her nede eller der oppe❤️

 4. Så kun overskriften og regnet med det var noe skvulp fra falske profeter, og kommer ikke til å lese. Stakkarer er de som bruker tid på slikt vrøvl😢Nå ser jeg også navnet Moses nevnt… Håper dette tar slutt her inne snart😢

  Behold Israel/Amir Tsarfati fra Israel er i Norge nå. Bergen og Haugesund. På hans kanal finner dere intervjuet i Norge gjort nylig. Og mye interessant ang.Israel. Har fulgt med ham i 6 år.

  Prøver desperat her nå å få alle her over på noe sunnere…😢

  Ture, skal du på seminaret med ham?
  Anbefales på det varmeste.

  https://pmth.no/arrangementer

  1
  2
  • Vi nærmer oss virkelig bortrykkelsen nå Hannah…
   https://www.youtube.com/shorts/m1jROPenMrA
   https://www.youtube.com/shorts/sZ2HjgHJQQg
   https://www.youtube.com/shorts/hMiN6jabesc
   https://www.youtube.com/shorts/e2FDWRphIsI
   Mange drømmer om bortrykkelse
   Men vi må kanskje vente litt til…
   https://www.youtube.com/shorts/X-T8r4kFHRs
   Vil det skje 27 eller 28 mai?
   Tja
   2 eller 3 juni?
   Kanskje.
   Vi ser tidens tegn. Hestene rir. Guds folk må gjøres rene for himmelen. Trengselstiden eller fødselsveene skjer i økende tempo.

   3
   4
  • «Guds folk må gjøres rene for himmelen» Seriøs??

   Jeg ER frelst. LESER du ikke Bibelen ?
   Jeg er RETT-FERDIG og GJORT.
   Jesus bar alt på KORSET❤️ Jeg lurer jo på nå om det er en frelst mann som skriver dette😵‍💫(?)

   Du kan ikke skrive «Trengselstiden eller fødselsveene» – som om det er det samme. Det er to HELT forskjellige ting.

   Men ikke overrasket over deg…

   Hvorfor skriver du til meg? Jeg m.fl. venter på svar av deg om helt andre ting.

   Du skriver som om det er litt latterlig av meg og andre… At «mange drømmer nok om bortrykkelse». Det er først å fremst å leve i Guds vilje hver en dag som er det jeg er mest opptatt av😊👍 Samtidig ser vi det helt tydelig nå at dagen nærmer seg. Men du vet nok sikkert ikke at Bibelen taler selv om EAGERLY WAITING.

   Det er Bibelen SELV som taler om å glede seg, ha forventning, se frem til….

   Geir….trist. Jeg ser på deg som fattig. Og har inderlig vondt av deg.

   Jeg forundrer meg virkelig… har du ikke LYST til å vite hva Bibelen sier?
   Undersøker du aldri selv. Bare hører på folk som ikke selv har studert?

   2
   2
  • Amen Geir.
   Guds folk skal gjennom en lutringstid.
   Det urene skal renses og lutres bort under prøvelsens ild. Dette under tidens trengsel.
   Guds ord er klinkende klart. Prosessen med å rense bort hver plett og urenhet pågår i Kristi legeme.
   Ugresset skal skilles fra hveten.
   Ugresset skal brennes bort under endetidens trengsler slik at det er en ren brud som skal møte sin brudgom.
   Bort med kjødelige og sjeliske tanker.

   Matt 22,11-15 Da nu kongen gikk inn for å se på dem som satt til bords, så han der en mann som ikke hadde bryllupsklædning på. Og han sa til ham: Min venn! hvorledes er du kommet inn her og har ikke bryllupsklædning på! Men han tidde. Da sa kongen til tjenerne: Bind hender og føtter på ham og kast ham ut i mørket utenfor! Der skal være gråt og tenners gnidsel. For mange er kalt, men få er utvalgt.
   – Da gikk fariseerne bort og holdt råd om hvorledes de kunde fange ham i ord.
   Kjære Jesu Kristi brud
   Åp 2,10 Frykt ikke for det du skal lide! Se, djevelen skal kaste nogen av eder i fengsel, forat I skal prøves, og I skal ha trengsel i ti dager. Vær tro inntil døden, så vil jeg gi dig livsens krone!

   Hold bare ut en liten tid. Prøvelsens og lutringens tid er over oss. Til trøst og oppmuntring. Det går raskt mot målet når vi er hjemme, men før vi kommer dit skal vi prøves i ilden for at slagget kan renses bort!

   https://www.youtube.com/watch?v=GvkGuvi9xx0

   2
   3
  • Et godt eksempel på hvorfor pinsevenn ikke er fri, ovenfor her.

   Litt trist, men ikke så veldig. Fordi jeg m.fl. har mang en gang pekt på at Guds Ord sier det motsatte enn hva han påstår.

   Han er ikke unnskyldt. Det er ens egen skyld om en er stivnakket og ikke tar imot veiledning.

   Er du fri nok tilby våge å trykke video-linken til R?

   Du er en av dem som leser 2.tess 2 og stopper etter vers7. Fortsett du, så kan du for 1.gang lese det andre ordet også i vers 8.

   Ufri venn, du vranglærer folk. Det er alvorlig. Jesus sier «Kom til meg du som STREVER, og Jeg vil gi deg hvile». Ingen her inne kan påstå du formidler noe som minner om hvile. Det er synd at du har slikt et trist kristenliv. (DER skrev jeg det visst…🤔 uten å vite det… at det er SYND. En synd… Tenkt på det?)

   Alt SLAGGET som du er så opptatt av, har Jesus dødd for. Hvertfall for meg. Deg selv må du ta ansvar.

   4
   1
 5. Der bliver ingen bortrykkelse! Hvorfor står der i Åbenbaringen, at det skal gives Dyret at føre krig mod de kristne, og overvinde dem?? Forklar venligst. Det er farligt at lytte til falske profeter! Øivind Andersen har advaret mye om disse. Hvorfor går folk så mye op i dette? Helt skørt.
  Bortrykkelsen – mødet med Jesus i skyerne, sker sandsynligvis lige i timerne inden, jorden skal sættes i brand og de ugudelige brænde op.

  2
  2
 6. Tja…
  Mulig jeg ikke trenger å sette på vekkerklokka i morgen tidlig?

  2
  2
 7. Bortrykkelsen kommer ikke denne helgen.
  Antikrist er ennå ikke kommet og Paulus var klinkende klar på at først må frafallet komme og syndens menneske åpenbares.
  Renee Moses og hennes likesinnede som preker om bortrykkelse før trengselstiden er falske profeter. De lyver for menigheten.
  Denne videoen er spesielt til Hannah og Geir som tror at bortrykkelsen kan skje før den store trengsel.
  https://www.youtube.com/watch?v=0ZjSgEJRJFY&t=79s

  1
  4
  • Dette er jeg fullstendig enig i. Paulus sier det klart og tydelig. Ingen må la seg skremme, verken ved noe brev eller annet som om det kommer fra oss , som om Herrens dag står for døren. Syndens menneske må først åpenbares. Mange gjetter på den eller den, men ennå er dette syndens menneske som setter seg i Guds tempel og gir seg ut for å være Gud, blitt åpenbart. (Mor mi trodde helt sikkert det var Hitler, som var antikrist) Eivind Fagerheim

   1
   4
  • Hvor tar du dette fra? At «Syndens menneske må først åpenbares»

   Nei Eivind. Det står ikke slik.
   Og husk, skrift forklarer skrift.

   I vers 8 står det «Og DA skal den lovløse…» Når? Tenk og studér.
   Hva står det i vers 7 i siste setning?
   «Det er bare det at den som holder igjen skal bli tatt bort» Hva skjer her FØR den lovløse tro?

   I vers 3 står det « og syndens menneske ER blitt åpenbart» Det er noe som skal skje, ja. (ETTER hva da?)

   HVIS det står noe i vers 7 som er vesentlig, så kan du ikke bare skippe det. Sorry.

   Nok fra meg om dette. Har skrevet det i årevis her. Det får holde nå.

   2
   2
  • Skrift forklarer skrift ja, og det lønner seg å lese hele avsnittet/sammenhengen uten å stoppe opp hvor en selv ønsker. Da unngår en feiltolkning, Skriften forklarer selv hva som vil skje.
   Det er ikke så vanskelig.

   1
   1
 8. PART 1 of 5 – TRUMP IS THE ANTICHRIST! Christian Testimonies! – YouTube
  PART 2 of 5 – TRUMP IS THE ANTICHRIST! Christian Testimonies! – YouTube
  PART 3 of 5 – TRUMP IS THE ANTICHRIST! Christian Testimonies! – YouTube
  PART 4 of 5 – TRUMP IS THE ANTICHRIST! Christian Testimonies! – YouTube
  PART 5 – TRUMP IS THE ANTICHRIST! Christian Testimonies! – YouTube
  Epistle of Barnabas – God’s 7 Day / 7000 Year Plan – YouTube
  THE YEAR 🌍| God’s Master Plan for Earth Foretold (Mini Documentary) – YouTube

 9. Som barn fikk vi høre om hvor tragikomiske kirkens menn var i middelalderen; da kunne angivelig skriftlærde teologer og svovelpredikanter i fullt alvor diskutere om det var fluer i himmelen eller ikke. Så dumme var de da.

  Dagens kristne krangling om opp- og bortrykkelser, dødsriker, engler, demoner, Babylon, skjøgevin, dyrets talls merke, saltstøtter, Sodoma og Gomorra, endetidsrier, tallmystikk, og så videre og så videre fortoner seg like latterlige. Vel, for alle oss som ikke er innsauset i ørkenreligionenes overtro og indoktrinert ønsketenkning.

  Ingen profetier er oppfylt, ingen overnaturlige mirakler er bevist. Men med «hellig»overbevisning, blind barnetro og menneskelig kreativitet kan selvsagt alle innbilninger, vrangforestillinger og konspirasjonsteorier med letthet begrunnes med søkte bortforklaringer uten belegg.

  Måtte alle ha og få det fint enten de spretter til himmels eller ikke! 🥳😻🤣

  • Alt i Bibelen kommer til å bli oppfylt. (Jeg tror du vet dette Aril. Du er velsignet og intelligent)

   Mye har blitt oppfylt. 1/3 av Bibelen er profetier. Søk og let i Bibel og på nett og bøker. (Ikke mitt mest utforskede emne, så overlater det til deg. Jeg vet du ville gjort utmerket arbeid med dette -om du ønsket det)

   Jesaia 53 forteller deg om Jesus.

   «Men han ble såret for våre lovbrudd,
   knust for våre synder.
   Straffen lå på ham, vi fikk fred,
   ved hans sår ble vi helbredet»
   (Les vers foran disse også)

   1
   3
  • Hannah!

   Å begrunne bibelske påstander med andre bibelord er en sirkelargumentasjon. En slik tankefeil har like mye forklaringskraft som å si «Fordi jeg sier det» eller «Så det så».

   Påstandene må kunne dokumenteres i virkeligheten og uavhengig av sitt eget litterære univers.

   Oppdiktede fortellinger og metaforiske fabler rommer selvsagt mange sannheter som stemmer med virkeligheten.

   Men det gjør også andre religiøse skrifter. Ja , selv superhelt-tegneseriene kan handle om virkelige amerikanske byer og samfunnsproblemer uten at de overnaturlige innslagene blir sanne av den grunn.

   “Bevisene” for spøkelser, åndsmakter og overnaturlige fabelvesener hadde ikke holdt i en rettsak i virkelighetens verden.

   Hvilken religiøs tro man “velger”, handler nesten alltid om gegografisk og kulturelt opphav; i vestlige land har tradisjonelt kristendommen dominert, i India hinduismen. Alle blir født ateister uten noen spesiell tro, men foreldre lærer bort sine meninger, på godt og vondt. Hverken den hellige ånd eller Jehova har klart å påvirke dette selvinnlysende faktum.

   PS. Religion kan være deilig trøst, hyggelig håp og interessant tankelek. Og det gir tilhørighet og identitet. Flott! Men når troen får intelligente mennesker til å hate annerledeshet, kunnskap, fred og frihet, er det ikke gøy lenger.

   De engasjerte “navnekristne” i “frafallskirken” er som oftest svært omsorgsfulle og kloke medmennesker, nasjonalkonservative svovelpredikanter og selvforelskede endetidsprofeter er best i forakt, fordømmelse og fornektelse.
   🥰🥰🥰

  • Jeg vet at du mener alt dette Aril.
   Og jeg forstår deg.

   Du kan aldri forstå meg før du har opplevd selv det jeg har opplevd. Jeg vet livet mitt før/etter at jeg tok imot Jesus som min Frelser. Livet var ok FØR det. Rikt og spennende nok. Helt ok. Men bare ok. Dødt uten Jesus. Jeg har fortsatt etterpå, med samme hobbyer, samme venner+ en del nye, (men det finnes få kristne som 2-3 stk her inne, så de er ikke lette å finne) Totalt fred i alt i livet som røyner på. Og vet jeg for alltid skal være med Jesus. Både her og der oppe og en ny himmel og en ny jord. Jeg tror ikke på eventyr men forstår at du tenker det. Det er bare å se på en blomst eller hva som helst. Kroppen vår. Årstidene. Det er perfekt. Mirakler alt sammen. F.eks. kreft, forurensing, drap og voldtekt har kommet til pga synd, og verden er ikke god lenger. Gud har en plan. ALT blir bra. Du kommer til å se etterhvert at Bibelen er sann. Men en morgen kan det være for sent. Håper du ni-leser Bibelen fremover. Tenk om jeg bare fikk EN til å høre på meg…Tenk hvis du var med til himmelen pga at jeg skrev noe her… (Selv om at først og fremst er det ikke MEG som frelser, redder, deg. Det er Jesus). Da var jeg verdens lykkeligste pga deg. Gud har jo skapt deg. Du er skapt for å være med Ham. (Igjen; se på kroppen f.eks. Gud finnes. Jesus finnes. Ingen andre guder lever) Mang en gang har jeg tatt meg i å nesten tenke, at spesielt deg – om ikke du er i himmelen, så blir det kjedelig der oppe😀
   Men jeg vet jo at ALT blir godt der. Og at da ville jeg ikke ha savnet deg.

   Takker for hjerter og latter -om du mener det eller ei👍 Jeg tar det til meg jeg😁 Jeg ler mye her inne og er sterkt mislikt av noen religiøse p.g.a. det.

   «Gled eder i Herren» står det i Filipperbrevet. Og for de trege så GJENTAR Gud det. «IGJEN vil jeg si; GLED DERE». (Andre ting er det MEG som er treg i, da gjentar Gud det gjerne for meg også. Og leder)

   Ha en god pinse.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.