Herrefolket slår tilbake: Muslimske ledere anmelder SIAN etter Koran-brenningen i Kristiansand

Flere muslimske ledere i Agder varsler at de vil politianmelde SIAN etter at de satte fyr på Koranen under en markering lørdag. – Vi har tenkt å politianmelde den hatkriminaliteten som Sian har utført. De har kommet med verbale overgrep mot muslimer og ulovlig satt fyr på Koranen, sier Akmal Ali, leder for Muslimsk Union i Agder, til Fædrelandsvennen. Mandag var de i møte med politikere og politi etter at Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) lørdag arrangerte en demonstrasjon hvor to eksemplarer av Koranen ble kastet i en søppeldunk, mens ett eksemplar ble satt fyr på av leder Lars Thorsen. Flere motdemonstranter gikk deretter til angrep på Thorsen,” skriver nettstedet Resett

SIAN hadde på forhånd varslet at de ville brenne et eksemplar av Koranen. Politiet hadde ikke gitt tillatelse til dette, og derfor ble demonstrasjonen stanset da SIAN-leder Lars Thorsen tente på en bok.

– Lars Thorsen oppnådde målet sitt. Han villedet politiet og satte fyr på Koranen. Det at han klarte dette har skapt mye frustrasjon blant både voksne og ungdom, sa Omar Sadiq, som er leder for Muslimsk Union Ungdom Agder, under møtet mandag.

– Nå sier ungdommene til oss ledere at vi jo ikke klarte å stoppe det som skjedde, og at de har mistet tilliten til oss. Derfor ønsker vi å politianmelde SIAN og kjøre denne saken i rettssystemet. Vi ønsker en gang for alle å stoppe SIAN og andre som skaper splid og rivalisering, sa Sadiq.

Lars Thorsen ble tidligere denne måneden dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20.000 kroner for å ha omtalt muslimer som «notoriske seksualpredatorer» «voldtar i epidemisk omfang» i SIAN-brosjyrer som ble delt ut i Oslo i fjor sommer.

3 tanker om “Herrefolket slår tilbake: Muslimske ledere anmelder SIAN etter Koran-brenningen i Kristiansand

 1. At dette i det hele tatt blir en sak sier ganske mye. Likheten mellom det vi ser i Norge idag og typiske senarier som ender i diktatur er mange. De viktigste er den tette koblingen mellom politikere og medier, systematiske annsettelser av folk med “riktige meninger” i alle viktige statlige stillinger og systematisk forskjellsbehandling i nesten alle politiske prioriteringer. Så har vi den åpenbare ensidige propagandaen som starter i barnehagene og tv-programmer for barn og følges opp videre i livet med skole og medier. Ekstrem homopromotering, terrorstøtte og antiisraelaktivisme er vel typiske slike eksempler. Over alt stilles mikrofoner til rådighet for venstreradikale politiske aktivister. Alt dette forsterkes av at de fleste milliardærer, som blir stadig rikere, og selskapene som dominerer, og langt på vei kontrollerer internett, har blitt en del av det samme politiske systemet.

  I et diktatur har diktatorene alltid noen på sin side. Og alltid blir disse tilhengerne gjort til de “virkelige representantene for folket”. Politikerne velger ut akkurat de som passer og legitimerer disses krav og ønsker på bekostning av andre.

  Det er et par forhold som gjør dette enda farligere. Den totale overvåkningen av vanlige mennesker. Nesten alle telefoner og pc’er spionerer på folk døgnet rundt. En ganske billig telefon har idag større databehandlingskapasitet enn de største datamaskinene hadde for noen tiår siden og strømforbuket viser at det skjer noe i dem absolutt hele tiden. Det samme kan sies om tusenvis av overvåkningsinstallasjoner rund i byer og på veier. Det Snowden avslørte var ingen ting mot det vi ser idag. Og siden den gang har kapasiteten for å behandle og analysere enorme mengder informasjon om folks privatliv blitt dramatisk mye større. Stasi, KGB, Gestapo og lignende ettrettningsorganisasjoner var nærmest for ingen ting å regne i forhold til Google, Facebook, Microsoft og lignende virksomheter. Klikker man “accept” så gir man dem absolutt alle rettigheter. Man kan si de overvåker folks liv 100% døgnet rundt men nesten ingen får innsikt i hvordan eller hva overvåkningsinformasjonen brukes til. Eller kanskje viktigst, hvilke konsekvenser den kan få for vanlige folk i fremtiden. Det eneste vi vet er at informasjon om folks privatliv gennererer tusenvis av milliarder i inntekt. Det er f. eks ikke tilfeldig at de vet nøyaktig hvor mange som hører på ett eller annet radio eller tv-program. Telefonene i rommet hører jo det samme programmet. De hører alt. Mikrofonenene, for sikkerhets skyld er det ofte flere av dem, er laget for å være superfølsome.

  Det siste og sikreste tegnet på at demokratiet er på vei mot die untergang er folks likegyldighet og lave politiske bevissthet. Alle tror de tenker objektivt og selvstendig men sammenligner man dagens mennesker med eldre statistikk så ser man at folks tanker og meninger har blitt påvirket og styrt i den rettningen politikerne ønsker. Hele tiden siler folk ut mygg og sluker kameler. Ingen ser elefantene i rommet. Og om noen prøver å peke på dem blir det raskt snakket bort eller bagatillisert.

  I stedet fokuseres det på ting som har liten praktisk betydning. Det kan gi stor følelsesmessig uttelling men koste lite rent praktisk. Det fokuseres på symtomer og konsekvenser i stedet for årsaker. For i det øyeblikk man tar inn over seg de virkelige årsakene så ser man at man selv kan være en del av problemet. Det problemet som har gjort islam til en maktfaktor i Norge.

  • Amen. Sant og skremmende det du skriver. Man merker jo hele tiden hvordan man blir overvåket. Når det gjelder islam, skal vi stå opp mot denne ideologien, men vi skal elske muslimer til Jesus. Dette trenger vi Guds visdom for å klare.

 2. Norge går en livsfarlig vei , det er ikke bare islam som er livs farlig med sin totalitære tanke sett også prise bevegelsen har samme totalitære tilnærmelse til dem som ikke er enig med dem og i støre og støre grad kan en se att dette er en veg også miljøbevegelsen går , ja der i gården blir det mer og mer hevdet ett menneske syn er forkastelig

Det er stengt for kommentarer.