Her var det mye ånd og kraft i møtet

Velstandsevangeliet ala Joel Osteen er Mike Todd og Transformation Churchs teologiske kjennemerke. Noe annet er møteformen. Mike Todd og Joel Osteen er begge falske velstandslærere som har gjort kristendom til en pengemaskin for seg selv. Både Mike Todd og Joel Osteen er begge falske lærere og kreftsvulster i Jesu Kristi kirke. Begge er gribber og Kristuskremmere uten ånd og kraft og de har byttet ut forkynnelsen av Guds ord med show, underholdning og verdslig tomhet. De er populære fordi de ikke forkynner ordet om korset, ikke advarer mot synd og dom

I stedet for Guds Ånd og Ordets forkynnelse er show kjennetegnet på disse ulver i fåreklær. Collin Miller tar her et oppgjør med denne løgnens ånd som har tatt over menighetene i Tulsa Oklahomoa og Lakewood Church i Houston

 

 

Facebook Comments

7 tanker om “Her var det mye ånd og kraft i møtet

 1. Fri pinsevenn; det har du rett i, mange her er besatt av Jesabels ånd, med superløgneren og manipulatoren Kjell Andersen i spissen.

  • Det er interessant at enkelte av dem som forsvarer falske lærere og falsk kristendom alltid mener at alle andre lyver. Disse to “pastorene” har skapt en parodi av det som skulle være en samling innfor den Hellige Gud. I stedet ser vi show, show og motivasjonstrenere som ikke gjør noen annet enn å forføre sine tilhengere. Det vi ser fra denne “kirke” er ikke mindre en dyrkelse av selvutnevnte pastorers ego. Verken Joel Osteen eller Mike Todd som vi ser crowd serfer over sin forsamling er ikke noe mindre enn å gjøre Guds hus om til et hus for blasfemi. I disse “pastorenes” liv ser vi at både roten, treet og frukten er råttent. Sanne kristne vemmes av at slikt er sluppet inn blant enkelte forførte troende. Hjelpe meg hvor fjernt de står fra kristen tro. Dem som lar sin sjel bli fylt av slikt søppel fra avgrunnen må passe på at ikke de blir dradd med i dragsuget. Ingen av disse to menn ærer annet enn sitt eget kjød.
   Dette er Ladikea-religion på sitt mest ekstreme. Stakkars dem som blir ført vill av slik falskhet. Og til Gregersen: Dine påstander blir ikke mer sanne om du gjentar dem. Du er så til grader på villspor, at jeg tipper at du er blant dem umulig vil bli frelst. Husk mange er kalt, men få er utvalgt. Dine frukter vi ser her viser at du tilhører gruppen “mange”.

  • Noen er utvalgt til å vinne frelse ved Jesus Kristus mens andre er forutbestemt til vrede og evig død og pine.
   Å be for slike er bortkastet. Det er å kaste perler for svin. Gregersen tilhører den siste kategori. Forutbestemt til fortapelse. Kast ikke bort tiden på slike. La fare la gå! Gud sendte sin sønn for å frelse de utvalgte. Han sendte ikke sin sønn for å frelse dem som er forutbestemt til vrede.
   Rom 8,29-30 For dem som han forut kjente, dem har han også forut bestemt til å bli likedannet med hans Sønns billede, forat han skulde være den førstefødte blandt mange brødre; 30 og dem som han forut bestemte, dem har han også kalt; og dem som han kalte, dem har han også rettferdiggjort; og dem som han rettferdiggjorde, dem har han også herliggjort.
   I Guds ord er det et “oss” og et “de”. Mange av disse som er forutbestemt til evig pine og fortapelse, slike som Gregersen, er utgått fra oss, men var ikke av oss -og bekrefter det gjennom at Jesabel eller andre urene ånder manifesterer seg gjennom dem,

   1 Joh 2,19 De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.
   Gud er i ferd med å skille ut sin menighet -midt gjennom kristenheten. Det er begynt å utkrystallisere seg hvem som er av oss og hvem som ikke er av oss.
   Vi ser dette hver eneste dag, folk som gikk i menigheten blir borte, fordi de aldri var av oss, men bare gikk i blant oss uten å være forutbestemt til frelse.

 2. Disse kreftsvulster er ikke en gang i nærheten av å være kristent. Man kan ikke kalle dem evangelister fordi de forkynner ikke evangeliet. Vi kan ikke kalle dem bibellærere fordi de formidler ikke bibelen.
  De er religiøse klovner som har funnet en smart måte å gjøre penger på. Kirkefedrene ville kanskje ha omtalt disse som Kristuskremmere. Disse bedragere står svært fjernt fra kristen tro. Selv Jan Hanvold har i hvert fall et tydelig evangelium og er ikke slike sleipe glatte åler som disse to. Dette er show og har ingenting med kristendom å gjøre. Det er bare å vemmes over disse bedragere.

 3. Løgneren Kjell tar et oppgjør med “løgnens ånd”🤡🤡
  Vis gjerne et sted der Ostene lyver, så skal jeg vise dere hundre steder Kjell Løgn Andersen lyver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *