Her lovprises Gud i Tambov, Tambovskaya i Russland

Også barna har en plass i gudstjenestefeiringen når den russiske frimenigheten feirer gudstjeneste. (Foto fra 17/4-22)

“Kirken vår består av mennesker i forskjellige aldre, yrker, karakterer, 18 nasjonaliteter … alle har sin egen historie. Vi er helt forskjellige, men vi har alle én ting til felles: vi er forløst av Jesus Kristus og vi tror på den levende Gud. Vi elsker Gud og vi elsker mennesker. Vi har en hensikt med livet . Vi ber for Russland og vår elskede Tambov. Vi vil be for deg,” skriver pastor Reuben Nazarchuk som leder en av frimenighetene som lovpriser Gud i Tambovskaya i Russland

“Hver av oss kom hit for første gang en gang. Ikke utsett møtet med Gud: ikke se etter grunner og unnskyldninger. Kryss terskelen til ditt hjem og kom til gudstjenesten! Vi vil bli glad for å se deg! Dørene våre er alltid åpne. Husk at Gud elsker deg! Og han har en fantastisk plan for livet ditt!,” skriver den kristne pastoren som leder en aktiv menighet i Vladimir Putins Russland. Slik presenterer menigheten seg på YouTube.

Fra en gudstjeneste for tidlig i mars. (man kan i innstillinger i YouTube velge innstilling til automatisk teksting og få oversatt teksten til engelsk eller norsk.

Én tanke om “Her lovprises Gud i Tambov, Tambovskaya i Russland

  1. Guds folk priser Gud fra nesten alle land nå.
    Det gamle bildet vi har av Sovjet er tydeligvis noe som tilhører historien.
    Det er vel kanskje mer ekte lovprisning fra land i Øst enn det er fra land i vesten.’
    Her har verden inntatt menighetene.

Det er stengt for kommentarer.