Henry Østhassel “Forfølgelsen av kristne forkynnere”

Opprinnelig publisert i avisen Dagen: Det er tragisk å se hvor raskt massene lar seg påvirke av våre medier. Ukritisk tror de på alt de hører på TV nyhetene eller leser i aviser – noe alle kommentarfeltene bærer tydelig preg av. Og veldig få reflekterer over at de sekulære mediene har en agenda når de henger ut kristne forkynnere.  
“Fake News er å blande sammen sannheter, halvsannheter, usannheter, forvrengte virkelighetsbeskrivelser, usympatiske bilder – og å unnlate å fortelle fordelaktige ting om den de angriper – for å sette dem de ønsker å ramme i et ufordelaktig lys slik at personene skal fremstå slik Fake News Produsentene ønsker det,” skriver Henry Østhassel i et debattinnlegg

Lenge før første reportasje offentliggjøres har redaksjonene allerede planlagt de neste skrittene/oppfølgerne, og hvem de skal kontakte. Så legger de ut første artikkel tidlig om morgenen. Når de regner med at alle de vil kontakte har lest første “avsløringen” begynner de å ringe til de som de på forhånd hadde planlagt ringe – som de visste ville stille seg negative til offeret mediet hengte ut med Fake News. Er noen positive til offeret og stiller spørsmål til mediets motiver – blir de nok ikke sitert.

La oss gå VG og Fake News Industrien litt i sømmene.
17. november 2018 kl. 08.00 – VG «avslører» Skryter av nødhjelp, dette fant VG. Selve Hoved-reportasjen.

17. november 2018, kl. 09:06 Dagen: «VG: Samler inn penger til barnehjem som ikke eksisterer»

Det tragiske er at den «kristne» avisen Dagen raskt og ukritisk gjengir VG`s påstander i stedet for å rette søkelyset på VG`s motiver, en avis som bevisst fremmer og glorifiserer grov umoral.

17.november kl. 18 18:09 – VG: «KrF-Ropstad om VGs mirakelavsløring: – Jeg blir trist og opprørt»

Kort tid etter at hoved-reportasjen er offentliggjort ringer redaksjonen ringe til «myndighetspersoner» de vet er negative til offeret de har skrevet om. I dette tilfellet ringte VG til Kjell Ingolf Ropstad i Krf som ukritisk lot seg misbruke av VG til å ta avstand fra Pedersen.

18.november kl. 18 11:30 – VG: «Krever at politiet etterforsker mirakelpredikant: – Dette er svindel»

Neste artikkel er et intervju med Petter Eide, en stortingsrepresentant for SV og tidligere generalsekretær i Care International Norge, Norsk Folkehjelp og Amnesty Norge – altså en høyt betalt sosialist/byråkrat/politiker – en person VG visste var negativ til kristne forkynnere.

18. november 2018, kl. 14:16 – Dagen: Svein Magne Pedersen: «Vår oppgave var å bygge barnehjem – ikke å drive dem» Artikkelen ble fulgt av usympatisk bilde av Svein Magne Pedersen med løftet knyttneve.

18. november18 kl. 18:52 – VG: «Her kan mirakel-pengene havne»

Redaksjonen følger de opp med enda en vel planlagt artikkel hvor VG lager en negativ vinkling om at Svein Magne Pedersen har bolig og bil i Canada. Hva så, Aril Edvardsen hadde bolig og bil i Florida.

19. november 2018, kl. 13:48 Dagen: «Svein-Magne Pedersen oppgitt over norske medier»

19.november18 17:43 –VG: «Stiftelsestilsynet etter VG-avsløring: Åpner tilsynssak mot Misjonen Jesus Leger» (Også i Fedrelandsvennen og Vårt Land – og sikkert i mange andre medier også)

Kristne har blitt forfulgt i over 1900 år.
Og slik fortsetter Fake News Industrien å forfølge kristne forkynnere. Det tragiske er at mange kristne så lett lar seg forlede av Fake News Industrien – de har dessverre mistet den kritiske evnen til å skjelne rett fra galt. For noen år siden sa Broder Yun, kalt «Den Himmelske mannen» i boka med samme navn at: Mens Kinesiske kristne blir forfulgt fysisk, blir kristne i Vesten forfulgt verbalt. Han sa at begge ting var like ille. Det er det som skjer med både Jan Hanvold og Svein Magne Pedersen. Når man ser hvorledes Fake News Industrien forfølger disse to herlige Guds menn, er det åpenbart at ondskapens åndehær hater dem så intenst fordi de forteller sannheten.

Det er ikke mange år siden Hitler kom til makta. Få ville ha noe med ham å gjøre i begynnelsen. Men etter hvert som de fikk mer og mer kontroll på media økte oppslutningen raskt. Josef Goebbels hadde en veldig lett jobb straks han fikk full kontroll på mediene – det varte ikke lenge før massene gikk i hanemarsj- eller hyllet de som gikk i hanemarsj – og det ble raskt på mote å melde barna inn i Hitler-Jugend.

Som man ser i kommentarfeltene er massene like lette å forlede i dag – der er ikke måte på fordømmelse av Svein Magne Pedersen. Kommentarfeltene i Dagen er ikke mye bedre enn kommentarfeltene i VG. Det er bare tragisk.

De kristne har lidt under Fake News helt siden Jesus vandret rundt i Israel. Til og med Jesus brukte de Fake News mot (forvrengte virkelighetsbeskrivelser) som førte til at massene ropte korsfest, korsfest – Ham de timer før hadde hyllet som konge med palmegreiner. Alle disiplene ble drept unntatt Johannes som ble forvist til Patmos fordi de alle forkynte sannheten.

Keiser Nero produserte Fake News om kristne når store deler av Roma brant ned – noe som førte til en vanvittig kristenforfølgelse. De brukte kristne som levende fakler i sine obskøne hagepartier. Til alle tider har kristne som forkynte sannheten blitt forfulgt av verden og etablerte kirkesamfunn. Den Katolske Kirke brente Evangelisk kristne på bålet fordi de ble anklaget med Fake News, Hans Nilsen Hauge og hans etterfølgere ble kraftig forfulgt av både lensmenn, prester og biskoper – og anklaget i Fake News Mediene. Åge Samuelsen ble forfulgt, Aril Edvardsen ble forfulgt – også av sine egne med en «Hvitbok», Ludvig Karlsen ble forfulgt av Vårt Land med Fake News, Jan Hanvold er forfulgt, Svein Magne Pedersen er forfulgt – felles for dem alle er at de forkynte sannheten om Himmel og Helvete, og om omvendelse fra synd.

Hvor er støtte-erklæringene fra alle de andre forkynnerne? Jan Hanvold er den eneste som offentlig støtter en gråtende, lidende og forfulgt bror og hans lidende kone. Hvor er dere? Tåler dere så inderlig vel den urett som ikke angår dere selv?

Tid for ransakelse
Når man hørte Svein Magne Pedersen og journalist i Norge IDAG, Tor-Bjørn Nordgaard sine klare redegjørelser på Visjon Norge i kveld bør avisen Dagen i all anstendighet be ham om tilgivelse for å ukritisk gjengi Fake News om ham. Det samme må alle de kristne som ukritisk hengte seg på forfølgelsen. Det er til for selvransaking i mange mørke kroker.

La oss alle be for Herrens lidende tjener Svein Magne Pedersen og hans kone. Jeg ble i alle fall enda mer glad for at Norge er velsignet med slike herlige tjenere som Svein Magne Pedersen. For all del ikke reis fra Norge, vi trenger slike kjemper som deg. Må Gud velsigne deg rikelig!

Innlegget er skrevet av Henry Østhassel

Én tanke om “Henry Østhassel “Forfølgelsen av kristne forkynnere”

  1. Svein Magne Pedersen er en grådig sjarlatan og Østhassel er beryktet for sin grenseløse naivitet og rigide og arrogane holdninger. Totalt uinteressant hva han spyr opp?

Det er stengt for kommentarer.