Heng ikke pride-flagg ved våre barne- og ungdomsskoler. Folk liker det ikke.

“Hvorfor skal pride-flagget henge ved våre barne- og ungdomsskoler?
Folk liker det ikke. Jeg liker det heller ikke. Jo mere folk forstår hva Pride står for, jo mer blir folk i mot det. Det betyr ikke at mennesker er i mot de som ser på seg som homofile eller lesbiske mennesker.Det er holdningene i PRIDE og det organisasjonene bak står for, de overgripende og ofte verdensomspennende kreftene, som man ikke vil at barn og samfunnet skal pådyttes. Barn skal vernes mot dette,” skriver Malvind Børresen på Facebook søndag.

Og Malvind fortsetter: “Det hjelper ikke å gjenta tomme, gamle fraser som alle ser og kjenner igjen som ren propaganda kopiert fra lobbyistene og spredt – som slogans om at “Det skal være et symbol på at du kan være den du er og elske den du vil”.
Slike påstander er i dag fullstendig gjennomskuet som meningsløse floskler, for alle i Norge kan uansett elske den de vil, så lenge det er lovlig, og Pride står ikke bare for dette. Pride-flagget er ikke noe godt symbol. Det representerer ikke Norge eller nordmenn i allmennhet.
Pride står for mye annet som inkluderer seksuell påvirkning av barn, som klesdrakter, seksuelt utstyr og oppførsel som kun handler om seksuell innflytelse på barn og samfunnet, nedbrytende lærer, usunn kroppsfiksering, og agendaer som ikke handler om “kjærlighet og å elske den du vil” – de lærer for eks å forakte de som er i mot Pride, og slett ikke elske dem. Bare hør på dem! De tåler ofte ikke folk som er mot Pride. Da forsvinner all “kjærlighet” som dugg for solen.
Selve arrangementet har med årene fått sterkere og sterkere undertoner av pedofili.. Det er provoserende.
Bare studer obskyre bilder, artikler og utsagn fra de som arrangerer og står bak dette.
Media er også med på dette. Nei, folk kan ikke bare være “den de er” – om det går utover andre, både voksne og barn! Vi skal verne uskyldige barn fra det som pride har blitt. Fjern dette flagget fra våre barne- og ungdomsskoler. Og jeg legger til:
Dette skal de som har hengt flagget opp gjøre. Slik at det kan gå for seg på lovlig måte.
Ellers blir fjerningen bare et redskap i hendene på pride-propagandistene.

Skrevet av Malvind Børresen