Helbredelses-evangelist Benny Hinn innlagt på sykehus i helgen med hjertetrøbbel

Benny Hinn måtte søke hjelp på sykehus, hadde kanskje glemt si magiske jakke?

benny-hinn-jakkeDen kontroversielle helbredelses-forkynneren og teleevangelisten Benny Hinn som er mest kjent for å slå folk i bakken ved hjelp av sin hellige jakke for at de skal bli helbredet, måtte tilbringe helga på et  akuttmottaket etter at den kristne superstjernen fikk pusteproblemer og andre hjerterelaterte plager. Den kontroversielle evangelisten som til vanlig helbreder hundrevis av påståtte syke i gigantiske tv-sendte korstog, hoppet selv over leddet med å søke overnaturlig helbredelse ved bønn og oppsøkte i stedet akuttmottaket. “Hinn ble deretter videresendt til et California sykehus for behandling etter at han angivelig utmattet kom tilbake fra et korstog i Brasil,” melder Charisma News. i følge legene vil Hinn komme til å bli frisk igjen.

“Dette er utfordrende men får gode rapporter,” sa Hinn fra sykehussengen. Helbredelses-predikanten som fylte 63 år  i desember sa videre at “Vi har ikke alle svar…og vi blir eldre og våre kropper trenger reparasjoner.” Hinn som vanligvis fikser alt fra kreft  til vonde rygger ved å vifte med  sin hellige jakke eller å sende “åndsbomber” på de syke, slik at de faller bakover, forsøkte tydeligvis ikke dette på seg selv. I følge familien følte ikke Benny Hinn “helt seg selv” etter å ha talt til 100 000 mennesker i Brasil. Han var utmattet og kortpustet. Jessica Hinn-Koulianos som er Hinns eldste datter tok et fly til farens hjem i California hvor hun oppfordret han til å søke en av de beste kardiologer i Sør-California. I møtene til Benny Hinn blir hans tilhørere oppfordret til å søke “legenes lege og Guds overnaturlige “healing power” men når han selv ble dårlig tydde den kjente forkynneren til sykehus og leger. For dem som dyrker Hinn burde det være et tankekors at Benny Hinn selv, skipper sine egne metode og heller finner en av Californias beste kardiologer. Denne behandlet han for oksygenmangel i lungene. “Han hadde vist nok presset seg for hardt i Brasil da det er tungt å helbrede og når han da selv kjente seg dårlig med kortpusthet, hjerteflimmer og 200 hjerteslag i minuttet tydde Benny Hinn den gang ikke til legenes lege, men til hjertespesialister.

Hinn lovpriser legene fordi de har tatt godt vare på ham, og selv ting ennå ikke er normalt så er kortpustheten borte, sa Hinn og la til: Be om at Herren skal berøre meg -og Guds vilje skje i mitt liv. En av de andre supergutta i helbredelsesbransjen, Reinhard Bonnke ringte opp Hinn og ba for ham over telefonen, og skal nå ha satt seg på et fly for å be for ham ansikt til ansikt. Benny Hinn leder blant annet det religiøse tv programmet “This Is Your Day” som blir sendt til 200 land. Benny Hinn blir av mange ansett for å være en falsk profet og lærer og skal ved tidligere anledninger ha plassert forbannelser over dem som taler i mot hans virksomhet og stiller spørsmål ved hans salvelse.

https://youtu.be/7wAQ5ftiEqE