Har vaksinene noe med den skyhøye overdødeligheten i Norge å gjøre?

“Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi noterer oss at den ifølge statistikken er den norske overdødeligheten svært høy på tidspunktet den ble målt. Over 20%. Det er tabu i norske medier å spørre om vaksineringen er en viktig del av årsaken. Det er denne tausheten som er mest påfallende og urovekkende. For jo lenger den varer desto sterke blir mistanken om at det er tilfelle i og med at overdødeligheten vedvarer,” skriver Knut Lindtner.

For min egen del begynner jeg å spørre meg selv om det ikke finnes tenkende mennesker innad i helsevesenet. Tausheten derfra er nærmest total, med noen få unntak. De står jo midt oppe i situasjonen og ledere med oversikt skulle for lengst begynt å rope varsko.

Vel, det kan det jo tenkes de gjør dette innad i systemet, men at det stoppes før det kommer ut. For det er svært mange som har sviktet sin oppgave under vaksineringen og pandemitiltakene. De har godtatt en rekke meningsløse tiltak og pålegg ovenfra. De har på ulikt vis bidratt til å pushe en eksperimentell vaksine på befolkningen. Det var en vaksine en ikke ante langtidsvirkningen av. De fleste gjorde det i god tro. Det er det mest skremmende. For det fortelle om et system som fratar folk muligheten og evnen til kritiske spørsmål – i motsatt fall risikerte de å ødelegge karrieren.

På det norske Stortinget er det ingen som viser vilje til debatt om saken.

Knut Lindtner

Eurostat: Overdødelighed i EU

 

Gennemsnittet i de 27 EU lande er 17.8 %. Danmark ligger noget over gennemsnittet med 22.4%. Målingen er foretaget d. 17.2 2023 kl 11:00 så tal kan have ændret sig siden da. Slå op i Eurostat på “Excess mortality by month.”

Man hører og ser hos dr. Campbell at man altså kan debattere overdødeligheden i det engelske parlament i modsætning til det danske. Jeg forestiller mig, at det skyldes en helgardering i Folketinget. Nogle i toppen fornemmer, at en bombe kan springe, og derfor ønsker de, at den detonerer så langt væk fra dem selv som muligt. Det stinker langt væk af dårlig samvittighed. Iøvrigt er mange medlemmer formentlig alt for uvidende til at kunnne bidrage med noget i en debat, da de orienterer sig i danske medier alene.

20 tanker om “Har vaksinene noe med den skyhøye overdødeligheten i Norge å gjøre?

 1. Jeg vet om flere som har tatt kvelden etter vaksinen og som ble advaret i Jesu navn. I stolthet valgte han å neglisjere advarsler og tok dosene og satset på vitenskap fremfor tro på Guds løfter.
  Han døde “brått og uventet” kort tid etter tredje dose.
  Trist. Hans familie sørger men er ute av stand til å se forbindelsen.

  2
  2
  • Jeg satt og tenkte. En nabo som var trippelvaksinert ble syk kort tid etter og døde.
   I dødsannonsen stod det: “Reiste hjem til Jesus” men hun hadde tatt disse sprøytene og fått endret sitt Gudgitte DNA.
   Hva da?

   1
   3
  • Det gikk nok veldig bra om vedkommende var frelst, hun vil helt sikkert ikke tilbake hit i dag.
   Hun kunne hvile trygt i Jesu ufeilbarlige ord om at “Det er ikke noe utenfor mennesket som kan gjøre ham uren når det kommer inn i ham. Men det som går ut fra mennesket, det er det som gjør mennesket urent.”

   Om hennes kjødelige DNA ble forandret, så ble hennes ånd ikke det. Ellers er vi alle ille ute nå som 5G rulles ut.
   Jeg kom forresten over en artikkel her en dag om en viss type mat som også kunne forandre vårt DNA, men det har så lite å si for en som har sitt DNA i Jesus Kristus, vår levende Frelser.

  • Der var du på plass igjen Geir👍
   Som om du har alt på stell.
   Kjør på kristne folk sier jeg🤠
   Gjør som man vil😁Det kan da ikke være så nøye…🤔 (har Gud virkelig sagt…)

   Da er det dags att se på saken der du sier jeg ikke er frelst m.m.

   Ikke verdt å bruke tid på noe kommentar om overdødelighet her før du gjør opp som en herlig frelst -og skikkelig mannfolk👍
   Jeg hadde flere spørsmål til deg der. Andre hadde også det.

   https://www.sokelys.com/pastor-steve-cioccolanti-med-alvorlig-profetisk-ord-til-finland/

  • At det er en forbindelse mellom bråe dødsfall og vaksinen er det ingen tvil om. Har et menneske latt seg merke av dette DNA manipulerende medikamentet har man fått i seg noe som gjør blodet urent. Dette er en forløper til dyrets merke. Kristne burde ikke ta i mot noe fra Dyret og hans system.

   1
   3
  • Hva da med testen Geir? Du skrev din kone hadde tatt den ifb med et sykehusopphold (korriger meg gjerne hvis jeg tar feil). Ikke vondt ment, men har du noen tanker om den nå som det er kommet frem at de faktisk har vaksinert mennesker med den, (om hun da ikke bare fikk den som de tar rett innforbi nesen)? For da må det nok mere til tenker jeg, selv om den kan gi fysiske skader. Ellers forstår jeg godt hva du skriver.

   1
   3
  • Betina,
   Jeg har kun hørt navnet, men kjenner ikke til produktet/egenskapene nei.

  • Kjære Betina.
   Kona tok testen og har det bare bra. Hun er i fyr og flamme for Jesus.
   Hun fikk pinnen langt opp i nesa i forbindelse med et sykehusbesøk.
   Vaksine og test er jo ikke det samme.
   Vaksinen inneholder mye mer urent enn testene og var/er et langt mer bevisst valg enn det å få pinnen stukket opp i nesa.
   Covid vaksine er “demonjuice” og vi ser jo stadig skadevirkningene av den.
   Jeg har skjønt at du har hatt eller har skadevirkninger av PCR testen. Håper det går bra med deg.

  • Tusen takk for svar Geir, det setter jeg pris på og det hjelper meg litt når jeg leser at hun er i fyr og flamme for Jesus. Takk!

  • Takk for link, Betina!

   Det er jo veldig interessant at denne DNA-teorien gjelder flere områder enn bare vaksinen, til og med mat man spiser.

   Sjekker du hva du spiser, Geir?

  • For ordens skyld; jeg håper alle forstår at min kommentar til Geir er med et “glimt i øyet”.
   Om en har fått sitt DNA forandret (hvis dette er mulig) via vaksinen, 5G eller mat, så har det ingen verdens betydning.

   Bibelen gir ingen rom for en slik teori, en må i såfall ignorere fullstendig hva Jesus sier, og vri og vende på noen historier i GT slik enkelte har gjort.
   Har du Jesus Kristus som Frelser, da er ditt DNA i Ham.
   Hverken vaksine, 5G eller mat kan forandre det.

   “Og jeg gir dem evig liv, de skal aldri i evighet gå fortapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd. Min Far, som har gitt meg dem, er større enn alle, og ingen kan rive dem ut av min Fars hånd.”

  • Geir skriver : « Kona tok testen og har det bare bra. Hun er i fyr og flamme for Jesus»

   Med det så håper jeg ikke hun brenner for å bruke de samme metoder som mannen sin. Det er ikke etter Guds behag.
   (Bibelen sier så)

 2. Muligheten for «over og ut» er 1/1000, derfor sa jeg neitakk. Tok ikke sjansen på å «vinne»😇

 3. Jeg ser stadig disse “døde brått annonsene” i avisen.
  Jeg undres hvor går de hen?
  Var de frelst? Var de født på nytt?
  Hadde de tatt denne vaksinen?

 4. Ingen informasjon om slikt rokker hjernevaskede vaksinetilhengere. Situasjonen med pride, klimakrise, kritisk raseteori og C19-forkjølelsen gjør at flertallet likner mer og mer på den tyske befolkningens forvandling under Adolf Hitler på 1930-tallet.

  NasjonalSOSIALISMEN tok til slutt fullstendig overhånd og en totalt hjernevasket befolkning var etter hvert rede til massemord uten skrupler.

  Dagens vesten er en blåkopi av dette hendelsesforløpet. Men massemord er byttet ut med masseselvmord. Alt erkefiendene Russland, Kina, Vietnam, Nord-Korea og islamister behøver å gjøre er å sitte musestille og være vitner til at deres argeste utfordrer imploderer i verdenshistoriens mest vanvittige kulturselvmord noensinne.

  Hadde noen på Gerhardsens, Brattelis eller Norlis tid med AP bare ymtet spådommer om noe slikt hadde vedkommende snart fått hjelp av noen i hvite frakker med beroligende medisiner.

  Vestens politikere er nå så selvmorderisk sinnssyke at det bør gi forfattere av fremtidens lærebøker i psykiatri rom for helt nye og banebrytende diagnoser.

  • Ifølge teolog Inge Meidel – som i 1977 skrev sin oppgave under tittelen “Arbeiderpartiet og kristendomsundervisningen i skolen fra 1918 til 1930”. Han skriver bla:

   “Før 1918 hadde ikke Arbeiderpartiet særlig innflytelse på norsk politikk, selv om de allerede i 1891 hadde gått inn for en «konfessionløs» skole, for øvrig en grunnholdning som stammer fra marxismen. Partiet hadde også på samme tidspunkt tatt til orde for å avskaffe statskirken ved at staten ikke på noen måte skulle være delaktig i finansieringen av noen form for kristenliv.

   Men i denne perioden fra 1918 til 1930, som var preget av dyrtid, arbeidsløshet og stor nød, vokste Arbeiderpartiet og hadde også sin mest radikale og revolusjonære periode. Dette var en periode der både kirken og kristenfolket reagerte sterkt på deler av partiets politikk. Meidell forteller at det var nettopp i 1918 at Arbeiderpartiet satte den såkalte «Religionsposten» på sitt program. Denne uttrykte at: «Kristendomskundskap utgaar av skolens fagkrets. Den nødvendige kirke- og religionshistoriske kundskap meddeles som et led i historieundervisningen.»

   Dette vedtaket vakte voldsom oppsikt blant de fleste nordmenn, forteller Meidell, ja også innen Arbeiderpartiets egne rekker.

   – Tidligere hadde Arbeiderpartiet behandlet spørsmålet om kristendomsundervisningen med den største demokratiske grundighet og varsomhet, mens det nå hadde gjort et ubetenksomt vedtak der det hadde latt seg utmanøvrere av en liten gruppe revolusjonære marxister.

   Denne gruppen, som kanskje utgjorde 20 prosent av partiet, besto blant annet av en sentral person ved navn Edvard Bull senior. Han ga i 1923, i forbindelse med at Arbeiderpartiet brøt med Komintern (en internasjonal sammenslutning av kommunistiske og venstresosialistiske partier), ut et skrift med tittelen «Kommunisme og religion».

   Om dette skriftet skriver Meidell: «I dette skriftet er det sannsynlig at Bull mener at ateismen er til gagn for revolusjonen, og at Arbeiderpartiet burde bruke «statsmakten» til å arbeide med ateismen for å få gjennomført den sosiale revolusjonen. Selv om han mener at religion er en privatsak, blir det en konsekvens av å kjempe for ateismen at det er en kommunistisk oppgave å utrydde all religion, og han understreker klart og tydelig at man til dette formål vil bruke alle midler som står til rådighet – også staten, til å utrydde den».

   Bull skrev også at: «Statskirken er en kontrarevolusjonær faktor som det er all grunn til å bekjempe», og at «årsaken til kirkens maktposisjon ligger i skolen». Han begrunnet dette med at gjennom kristendomsundervisningen får skolen praktisk talt tak i alle landets barn, i de aller mest påvirkelige årene. Og «er det så at kirken er vår fiende, blir det først og fremst i vår skolepolitikk vi må kjempe mot den».

   Edvard Bulls avsluttende konklusjon lyder som ordene fra en hard og bitter mann, mener Meidell. Der skriver Bull følgende:
   «Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen.

   Vi skal slåss uforsonlig med andre fordummende sekter. Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religion i og for seg er en privatsak

Det er stengt for kommentarer.