Har stupt over 106 poeng eller 16 prosent siden 15 april -Kan falle ytterligere 30 prosent

børskrakkAnalytiker Bjørn Inge Pettersen mener Oslo børs kan stupe ytterligere 30 prosent

661,32 poeng var All Time High på Oslo børs. Det historiske tallet ble nådd den 15 april i vår og helt frem til onsdag 19 august så Oslo børs 600 tallet. Siden den 10. august har Oslo børs falt med 80 poeng og skal vi tro Bjørn Inge Pettersen i aksjeanalyser.com er det ikke over enda. Oslo børs kan i likhet med resten av de toneangivende børsene risikerer å falle ytterligere 30 prosent eller mer. Samtidig som børsene i Europa, Asia og Amerika er i tilnærmet fritt fall har oljeprisene stupt markert og mandag kveld falt Nordsjøoljen med mer enn 7 prosent, mens wti crude omsettes på 30 tallet. 

Analytikere beskrev dagen som “sprø” etter at indeksen først falt mer enn 1050 poeng, wallstreetderetter hentet den inn og var ned 200 poeng, for så og falle tilbake til en nedgang på knappe 700 poeng og ved stengetid endte Dow Jones indeksen med en nedgang på 584 poeng. Også Nasdaq og S&P 500 opplevde mandag betydelige fall på nærmere 4 prosent. Dagens jo-jo børs illustrerer hvor nervøst markedet egentlig er og det store spørsmålet mange stiller seg nå er hva aksjemarkedet i Asia gjør i løpet av natten. Dersom aksjemarkedet i Kina fortsetter å falle kan tirsdagen også bli like blodrød. En av dem som tror at aksjemarkedet kan falle videre er Bjørn Inge Pettersen på egen blogg mandag antyder at Oslo børs kan komme til å falle ytterligere 30 prosent:

“- Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Oslo Børs som mandag raste sammen med verdens børser, og hvor Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) endte mandag ned med hele 5,19 prosent til 555,25 poeng. Oslo Børs Benchmark stock-marked-china.ytindeks har da falt med rundt 16,7 prosent siden toppen i April 2015 rundt 667 poeng. Vi har i flere analyser i løpet av sommeren skrevet om faresignaler om et børskrakk, for eksempel her den 24. Juli 2015: “Oslo Børs kan stupe 30 prosent“, og her den 27. Juli 2015: “Uro på børsene – kan bli børskrakk“. Det er imidlertid ikke bare i sommer, og den seneste tiden vi i flere analyser har påpekt farene for et børskrakk, og allerede den 08. Januar 2015 hadde vi for eksempel denne saken her: “Forrige gang dette skjedde stupte USA-børsene med 50 prosent“. Nå som børsene stuper, og frykten herjer på børsene, så har vi sett nærmere igjen på Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX), og OBX-indeksen (25 mest omsatte aksjene ved Oslo Børs),” skriver Pettersen på sin glimrende blogg. Resten av hans analyse av det som kan skje kan leses i sin helhet fra hans blogg:  http://aksjeanalyser.blogg.no/1440423008_brskrakk__kan_stupe_3.html

Rick Wiles: “Dagen i dag er startpunktet for det jeg har sagt vil komme”

Profetigransker Rick Wiles som er regelmessig gjest på Jim Bakker show sier i et nylig postet radio-show at dagens hendelser er startpunktet for det han lenge har advart om. Hør hva han sier fra kveldens program på “TruNews-radio”

https://www.youtube.com/watch?v=0Af6MIps5D0