Har opprettet minneside for vaksineofre -som en digital gravlund for vaksinedøde

Coronavaksinen har ført til at begravelsebyrå verden over har fått en ekstra arbeidsbyrde med å bistå pårørende av vaksine-ofre med gravferd. For å gi disse usynlige ofre et ansikt, for å fortelle deres historie -om hvordan Covid-19 vaksinene førte til deres død, er det opprettet en minneside for mennesker som har dødd som en følge av den globale vaksinasjonen av menneskeheten.

Informasjon om dødsfall som en følge av Covid-19 vaksinen er selvfølgelig noe som ikke promoteres av mainstream media i vesentlig grad. Selv om det finnes medier som rapporterer om vaksinedødsfall er det likevel mange som ennå lever i den villfarelse at dødsfall utelukkende er knyttet opp mot AstraZeneca vaksinen og at de andre er trygge. I virkeligheten er det flere som dør av Pfizers vaksine også her i Norge, og det er grunn til å anta at myndighetene offentlig bare det som er toppen av isfjellet. Mørketallene er store og siden man de første 14 dager etter sprøyta blir ansett som uvaksinerte, er det svært lett for myndigheter verden over å kategorisere dødsfall etter vaksinen som “Corona-relatert” dødsfall. Tallet på ofre for vaksinen blir bare større og større og mange frykter at vaksinen på sikt vil skape massedød, -da vi snakker om at mennesker har fått et dårlig utprøvd medikament som ingen kjenner de langsiktige konsekvensene av.

Her kan du besøke minnesiden for vaksineofre

https://www.covidvaccinevictims.com/?fbclid=IwAR1SqXckKL25OoaYAT-YsFaJpPw1Vu6QykB4jcOxRjvMSmKD-RMT_mw1RH0

 

Facebook Comments

22 tanker om “Har opprettet minneside for vaksineofre -som en digital gravlund for vaksinedøde

 1. Hadde de ant hva slags gambling vaksinen er, så hadde de nok tenkt seg grundigere om og styrt unna.
  Det er aldri klokt å sette livet på spill slik. Det å ta en vaksine som dreper på denne måten er som å gjøre selvmord.
  Det er vondt å se ansiktene til disse som ble bedradd til å ta en vaksine som dreper.
  Flott at Søkelys advarer mot dette.
  Det er en kristenplikt å advare mot noe som tar liv, og sender mange mennesker rett i fortapelsen.

  4
  1
  • Vaksinen er ikke det som sender folk i fortapelsen.

   Må skuffe deg. Kristne rundt meg har tatt vaksinen og de er på vei til himmelen.

  • Jeg er ikke i tvil om at mange har fått hjelp til å ende i fortapelsen av vaksinen. Den fratok folk livet slik at nådetiden brått var slutt.
   Folk tok vaksinen i den tro at nå var de trygge, nå hadde de mange gode år uten smitten foran seg og tanker om død og dom ble skjøvet fremfor dem. Lite ante de at denne sprøyten skulle bli den siste sprøyte de noensinne skulle ta.
   Fra det øyeblikket giften ble sprøytet inn i blodårene, var skjebnen til det menneske beseglet.
   Dersom det menneske døde uten å ha sin sak i orden med Gud den allmektige, var vaksinen det midlet som gav dem det siste puff ut av tiden og inn i den evige fortapelse. Så enkelt og alvorlig er det. Hver eneste kristen helsearbeider som setter et skudd med denne giften på et menneske, burde spørre vedkommende som skal ta vaksinen: Er du frelst? For det er jo ikke sikkert at denne vaksinen blir til liv for deg. Jeg tror mange hadde snudd og tenkt seg om noen ganger før de da tok vaksinen.

   5
   3
  • Dette er jeg enig i .
   Jeg tenkte på det før jeg skrev og skulle ha nevnt det.
   Men hoppet over det. Orket ikke.
   Der noe vi vet. Det er en alvorlig og trist sannhet. Jeg hadde både det og annet på hjertet, takk for du orket skrive Kjell. Men jeg har grått for så mange…Verden er så råtten.
   Må dævelskapen ta slutt for oss snart…

 2. Ja, til Hannah,
  Forholdet til han som døde for verdens synd,Jesus Messias, avgjør hvor vi skal være i evighet.

 3. Kanskje man burde lage minnesider for folk som dør av andre ting også. P-piller skal visstnok gi mange blodpropp og ta flere liv enn covid-vaksinen. De som vil vite sannheten kan sjekke dødsårsaker og kjønn. Det finnes visst noen ganske merkelige statistiske korrelasjoner. Men uhyggelig mange dør av livsstilrellaterte årsaker, av overvekt, lite trim og usunn eller for mye mat osv også. En minneside for de som dør av selvforskylt sukkersyke hadde blitt enorm. For ikke snakke om alkohol og narkotika. Covid-vaksinen blir nok for ingen ting å regne i forhold. Men hvem bryr seg om det?

  2
  2
 4. Jeg har lest om en rekke forskere som har kommet fram til at vaksinen ikke er bra. Det er forskere som er prisbelønte og respekterte i sitt arbeid. Så har de tatt for seg disse covid-vaksinene. Senest i dag leste jeg på steigan.no om en kvinnelig profilert forsker som frykter at vaksinen vil føre til sykdom og død, spesielt blant unge folk. Ikke trivelig lesning. Hvorfor blir ikke disse forskerne tatt mer på alvor? Foreløpig ser mennesker som jeg kjenner eller vet om helt uberørte ut av vaksinen og lever i beste velgående….Så jeg lurer på om de vil få komplikasjoner, og evt. når….

  • Jeg er normalt ikke inne og leser på Steigan.no, men siden du referer til denne måtte jeg jo inn å se hvilke prisbelønte og respekterte forskere som hadde funnet ut at vaksinen ikke var bra.
   Jeg fant bare Steffanie Seneff, men jeg brukte heller ikke så lang tid der inne. Jeg skal ikke trekke fram noe av det Sennef står for eller har hevdet, men å si at hun er respektert er vel å dra det en smule langt (sjekk gjerne selv).

   Kan du liste opp de respekterte og prisbelønnede forskerne du referer til?

   (Merk at jeg spør etter navn på prisbelønnede og respekterte, og at jeg ikke bestrider på noen måte at folk kan få bivirkninger (kortvarig elle langvarig) eller dø av vaksinen.)

  • Til Otis:

   Jeg er ikke ute etter å latterliggjøre, men jeg vil heller ikke begynne å lete selv.
   Det er muligens at jeg er forutinntatt, men jeg har ikke sett at prisbelønnede og respekterte forskere har sagt at vaksinene ikke er bra. Det skal samtidig nevnes at alle leger og forskere er enige om at der er bivirkninger. I noen tilfeller alvorlige eller dødelige bivirkninger også. Det er også diverse diskusjoner om vaksinasjons- og boosterprogrammene er riktig utformet. Den saken er grei, men i uttalelser fra de legene jeg har fått med meg er de enige om at fordelene med dagens vaksiner er større enn ulempene. Men som sagt, det kan være at jeg er så forutinntatt at jeg har oversett det du har lest.

   Og grunnen til at jeg spør om du kan nevne disse er at du skriver at “Jeg har lest om en rekke forskere som har kommet fram til at vaksinen ikke er bra. Det er forskere som er prisbelønte og respekterte i sitt arbeid.”
   Derfor spør jeg spesifkt etter prisbelønnede og respekterte.

  • Canon: Dr. Mike Yeadon var visepresident i Pfizer i mange år. Han har utviklet vaksiner i mer enn 30 år. Både han og familien hans har alltid tatt vaksiner. Men de tar ikke denne.
   Luc Montagnier, en fransk virolog og mottaker av Nobelprisen i medisin i 2008 for sin oppdagelse av det humane immunsviktviruset (HIV), har nylig avslørt farene ved COVID-19-vaksinene.

  • Til Otis , alt dette vet Qanon godt om fra før av , disse forskerne du nevner vet han om , men han kommer til å fortsette i samme spor .
   Qanon vil det denne verden vil og alt han gjør er og kverulere å manipulere, for å forsvare vaksinen.

   1
   2
  • Til Otis:

   Takk!
   Jeg skal ikke si så mye om disse forskerne, men som du sier er begge merriterte og kjente. Dessverre har de vel mistet noe respekt i løpet av siste året, spesielt Montagnier, men det lar jeg ligge nå. (de som lurer må gjerne sjekke den selv). Hva som har skjedd med Yeadon er det vel også flere som lurer på. Han ser jo ut til å ha “forsvunnet”.
   Basert på det jeg har lest har jeg gjort meg opp et standpunkt om det disse hevder. Andre mener noe annet enn meg.
   Takk for at du holder deg til temaet og svarer på direkte spørsmål. Om vi er enige eller ikke er ikke like viktig.

   2
   1
 5. 22/09/2021, kl. 18:01 sa sokelys:

  “Jeg er ikke i tvil om at mange har fått hjelp til å ende i fortapelsen av vaksinen. Den fratok folk livet slik at nådetiden brått var slutt.”

  Kommentar til dette:
  Antagelig kan man si det samme om Covid 19 og mange andre sykdommer også. Det var fire ting jeg tenkte når jeg leste dette.

  1. Hvis noen mener nådetiden er viktig, hvorfor har kristendommen blitt så usynlig i Norge? Det meste skjer vel i lukkede rom hvor vanlige mennesker føler seg som fremmede.

  2. Når jeg tenker meg om så har jeg valgt bort en god del bekjentskaper som kaller seg “kristne”. Ikke mange jeg har møtt har levd opp til det som står i Bibelen. Oftest tvert i mot. De fleste jeg kjenner har et likegylidg forhold til kristen tro men lever til en viss grad opp til det som burde være konsekvensen av tro. Jeg unngår også de lokale menighetsmiljøene pga hykleri. Mye feies under teppet og jeg tror mange liberaliserer teologien for å dempe inntrykket av hykleri.

  3. Jeg blir stadig mer usikker på begrepet “nådetiden”. Hva sier egentlig Bibelen om livet etter døden? Mye mer enn folk flest tror. Og nesten allt handler om hvordan man lever og hva man gjør i livet her og nå. Man blir ikke frelst pga ting man gjør men det ser ut til å si svært mye om vår egentlige tilstand. På samme måte som katolikker gjør krav på å kontrollere frelsen gjennom sermonier tror mange kristne at bare man bare kan si at man “tar imot jesus” så er man frelst. Noen går gjennom livet med en slik tro men andre, kanskje de ærligste, faller fra med en gang og man ser aldri noe mer til dem.

  4. Mer og mer tyder på at vi kan gå endetiden i møte ganske snart. Demokratiene i verden har blitt undergravet av noe som synes å være et destruktivt globalt politisk prosjekt. Virus og vaksiner er bare en liten del av et større bilde. Mange synes å tro at det blir lett å bevare troen i en slik tid selv om Bibelen sier det motsatte. For kristendommens fall er åpenbart årsaken til det som vil skje i endetiden. Folk skal overgis til løgn og bedrag fordi de ikke elsket og tok i mot sannheten. En del av dette bedraget er antagelig falsk religion. Kanskje av den typen som David Wilkerson beskrev i et tale over emnet “en annen jesus”. Jeg har ingen tro på at hvis man bare nekter og ta en vaksine og samler sammen nok doruller og hermetikk så vil alt gå bra. Det var vel slik jødene tenkte i mellomkrigstiden.

  Vi lever i tidenes mest overvåkede samfunn. Og overvåkningen har folk selv sørget for gjennom å frasi seg allt personværn ved registrering på f. eks facebook og google+. Bruk av digitale betalingsløsninger og mobiltelefoner med internetaccess gir staten 100% innsikt i hva folk gjør og hvor de er til en hver tid. Ingen kan beskytte seg mot politikernes makt idag. Det eneste alternativet man har er antagelig å flykte til en hule slik som Lot. Men det er få huler i Norge og svært få vil overleve den første vinteren.

  Noen har skrevet om det første sjokket de fikk da nazistene tok makten. I hele sitt liv hadde de levd i den tro at de levde i et sivilisert sammfunn og at alle hadde en viss rettsikkerhet. Men dette var bare et tynt skinn over et hav av vold og ondskap som plutselig fikk fritt utløp mitt i blandt dem. Kanskje vil dette skje igjen?

  4
  3
  • Anonym: “. Hvis noen mener nådetiden er viktig, hvorfor har kristendommen blitt så usynlig i Norge?”

   Muligens fordi folk som klager på usynlighet selv glatt er anonyme og kaster stein i glasshus.

   Dernest er jo Bibelen klar på at mange hevder de er kristne, mens andre går fra dør til dør og forkynner slik Bibelen råder oss til. Likevel sier skriften at “trang er porten og smal er veien og FÅ er de som går på den”. javel, da er jo sanne kristne FÅ da. Noe annet du lurte på?

   4
   1
 6. 23/09/2021, kl. 16:18 sa JV:

  Anonym: “. Hvis noen mener nådetiden er viktig, hvorfor har kristendommen blitt så usynlig i Norge?”

  Muligens fordi folk som klager på usynlighet selv glatt er anonyme og kaster stein i glasshus.

  Svar:
  Jeg er ikke en del av noen kristen virksomhet. Men du som påstår at du er en av de få utvalgte som skal styre verden i tusenårsriket, hvordan kan du være anonym???

  23/09/2021, kl. 16:18 sa JV:
  Dernest er jo Bibelen klar på at mange hevder de er kristne, mens andre går fra dør til dør og forkynner slik Bibelen råder oss til. Likevel sier skriften at “trang er porten og smal er veien og FÅ er de som går på den”. javel, da er jo sanne kristne FÅ da. Noe annet du lurte på?

  Svar:
  Noen går fra dør til dør for å vinne tilhengere for en religion som oppstod for ca 100 år siden. Denne religionen lignet ikke på den evangeliske kristendomen som hadde eksistert siden Jesu tid i det hele tatt. Den ble markedsført gjennom falske profetier og manipulasjon. Ikke rart at de var få.

  Noe jeg har lurt på i flere år er hvordan visse sekter kan si de bygger sin tro på Bibelen når de forvrenger det som står skrevet i klartekst til det ugjennkjennelige. Som f.eks det Peter skriver om at jorden skal bli oppslukt av ild og gå helt i oppløsning. Dette var alt for skremmende for den falske profeten Rutherford så han påsto at det bare var noen som skulle miste jobbene sine. I tillegg påstår han at han var en av de ytterst få som i det hele tatt forstod det som stod i Bibelen og som skulle styre jorden i tusenårsriket. Men alt var bare “profetiske påstander” på linje med de andre falske profetiene som beviselig var falske.

  Og dessverre, JV ser ut til å følge i Rutherfords fotspor. Til punkt og prikke.

  Folk bryr seg lite om snakk men de legger merke til hvordan vi lever og hva vi gjør. Mest av alt om vi gir inntrykk av å elske vår neste. Har du JV lurt på hva folk tenker om deg?

  • Gjest: ” Har du JV lurt på hva folk tenker om deg?”

   Akkurat det samme som jødene tenkte om Jesus. De sa han var en farlig vranglærer som måtte bringes til taushet. Derfor drepte de ham.

   Kristus: “Har de forfulgt meg så skal de forfølge dere”.

 7. Bibelen: “Jordens søyler skal aldri i evighet rokkes”.

  Når de åndelige kristne skriftene i det nye testamentet sier at himmel og jord skal forgå betyr det at “himmelen” representerer de regjeringene som står over menneskene og “jorden” symboliserer de menneskene som er i mot Jehovah og Kristus.

  Gud bor i himmelen. Hvor skulle Han oppholde seg dersom Han ødela sitt eget hjem for seg og millionene av åndeskapninger. Bare forvirrede sinn tror slikt.

 8. Sanne kristne går “fra hus til hus og dør til dør” fordi det står i Apostelgjerningene.DA Jesus Kristus sendte ut disiplene, sa han til dem: «Når dere går av sted, skal dere forkynne og si: ’Himlenes rike er kommet nær.’» (Matt. 10: 7) Og i den profetiske befalingen til de sanne kristne i avslutningen på tingenes ordning sa han: «Dette gode budskap om riket skal bli forkynt på hele den bebodde jord til et vitnesbyrd.» (Matt. 24: 14) Hva betydde det?

  Det betydde ikke at de skulle bygge kirker, ringe med kirkeklokker og vente på at menigheten skulle komme og høre en preken en gang i uken. Grunnbetydningen av det greske ordet som her er gjengitt med «forkynne» (ke·rysʹso), er «å komme med kunngjøring som en herold». Det innebærer ikke tanken om å holde prekener for en sluttet krets disipler, men om offentlig forkynnelse, forkynnelse for alle og enhver.

  1
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.