Har fjernet kampanjen etter kritisk Søkelys-artikkel om underskrifts-fadesen for å fjerne Visjon Norge fra kabelnettet

Bare 953 nordmenn skrev under på et opprop som krevde at Visjon Norge og Jan Hanvold ble bannlyst fra kabelnettet. Nå har inititativtaker til oppropet fjernet kampanjen

Inititativtaker til  underskrifts-kampanjen for å presse norske kabeltv-leverandører til å fjerne Visjon Norge har nå fjernet underskriftskampanjen. Etter at Søkelys kunne avsløre at mannen bak kampanjen også er styremedlem i “SMil Norge, en forening for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme, har Kristian Kittelsaa som også har vært moderator for Facebookgruppen “stans pengepredikantene” valgt å fjerne fiasko-kampanjen fra opprop.no. Tilsammen hadde 952 personer underskrevet kampanjen.  Opprinnelig hadde initiativtager et mål om 100 000 underskrifter, men etter litt over to år på opprop.no manglet det bare 99048 underskrifter.

Pastor Jan-Aage Torp kommenterte nylig Søkelys oppslag i en post på Facebook. “Jeg tok en rask kikk selv på listene som består vesentlig av de lite tillitvekkende lederne og gjengangerne i «Stans pengepredikantene».  Ikke rart at folk ikke vil underskrive på en sånn liste som har sitt utspring i sadomachosisme og antireligiøse holdninger! TV Visjon Norge og Jan Hanvold går sin seiersgang. Halleluja!,” skriver Torp som har sitt eget tv program på Visjon Norge. På tross av massiv motstand fra aktivister som er kritiske til Visjon Norge, ulike pressgrupper på Facebook, flere aktører som har trukket seg og et jevnlig og negativt media-kjør mot den kristne tv-kanalen lever Visjon Norge i beste velgående. Etter at Filadelfia Kristiansand, Evangelisenteret og Adventistene har trukket seg fra kanalen har nye aktører kommet til.  Underskriftskampanjen for å presse kabel-tv aktørene til å droppe Visjon Norge har vært en gigantisk fiasko og det skulle ikke gå mer enn fem dager etter Søkelys-oppslaget at hele kampanjen var fjernet.

Underskriftskampanje krever at Hanvold og Visjon Norge tas av kabelnettet -har samlet 952 underskrifter på to år