Har du hørt? Mystiske og uforklarlige lyder skaper angst og undring verden over

Høye skjærende lyder og høye booms som ikke har noen naturlig forklaring vekker oppmerksomhet verden over. Både i lokale nyhetssendinger og på sosiale medier snakkes det stadig om disse unaturlige lyd-fenomenet som inntreffer så og si over hele jordkloden. Ofte er lydene så høye at folk vekkes opp av sin nattsøvn mens enkelte nervøst kontakter politi eller medier for å spørre hva de egentlig hører. Slike lyder skal angivelig ha blitt hørt en rekke steder i USA, I Storbritannia, I Australia, Egypt, Russland, Sverige og også her hjemme.

Folk løfter blikket i undring. (Foto You Tube)

De uforklarlige lyd-fenomenene får jevnlig oppslag i lokale nyhetssendinger, og på You Tube er det mange som spekulerer og undres over hva som egentlig skjer. Er det tegn på verdens ende eller er det verdens maktelite som har utarbeidet et hemmelig og diabolsk sammensvergelse for å slavebinde menneskeheten. Teoriene er flere, men det som i hvert fall er et faktum et at mennesker over hele jordkloden kan rapportere at de hører mystiske og uforklarlige lyder.  Søkelys har samlet et lite knippe videoer som tar opp tematikken omkring de underlige og uforklarlige lydene som skremmer opp mennesker over hele jordkloden og som får mange til å undre seg stort over hva dette egentlig er. I klippene under kan vi høre eksempler på disse lydene som får mange til å stille spørsmål, og den siste videoen er fra den populære You Tube profilen Jason A som har 670 000 følgere.

Nok en video om samme tema fra Jason A

Hva er lydene spørres det i klippet under fra Queensland, Australia

15 minutter med underlige lyder fra skyene tatt opp i 2012

 

I klippet under stilles det samme spørsmål også i nyhetssendinger

På You Tube finnes det haugevis av slike videoklipp som presenterer tilsvarende mystiske lyder tatt opp over nærmest hele kloden. I tillegg er det med jevne mellomrom oppslag i lokale nyheter som kan fortelle at folk blir oppskjørtet og kontakter politi eller media om de mystiske lydene de hører. Enkelte spekulerer på om dette er et dommedagstegn, andre igjen avviser det hele som bløff eller spekulasjoner ala de man har omkring stripene flyene slipper ut. Tesen om Chemtrails har mange tilhengere og fikk nylig et større oppslag i NRK som kan leses herNår det gjelder dette med lyd-fenomenene finnes det selvfølgelig også en rekke teorier og spekulasjoner. Her er en av dem. Sjekk ut og si hva du tror om dette.

 

 

3 tanker om “Har du hørt? Mystiske og uforklarlige lyder skaper angst og undring verden over

 1. En klassisk fake-news historie. Noen vil huske historien som gikk over hele verden for en 20 års tid siden. Vitenskapsmenn hadde boret et formiddabelt dypt hull i Sibir og fått kontakt med avdøde i helvete og høre deres skrik. Historien ble fortalt i mange menigheter over den ganske jord.
  Så bestemte Christianity Today seg for å undersøke historien. Den endte opp hos en ikke-troende lærer i Danmark som hadde diktet den opp og servert den videre. Først ble den trodd av noen kristne i Finland, og deretter ble historien en global historie.

  • Den historien husker jeg veldig godt, og har ofte tenkt på det.
   At den ble oppklart leser jeg først idag.

 2. Jeg har selv hørt høye pipelyder fra min stue her ute i Sandvigen. Men etter at jeg skaffet meg katt og presten døpte han Ludvig ble disse helt borte.

  Ergo kan vi konstatere at min katt Ludvig er en engel.

Det er stengt for kommentarer.